Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 202.
-
Ρε παιδια οι άλλες εφαρμογές δεν είναι της miui και τα κανουμε οπως θελουμε αλλα το phone εικονιδιο έχει μεινει ιδιο με αυτο της miui v5...
-
Ορίστε κι εσύ το εχεις! Το εικονίδιο της miui v6 είναι διαφορετικό!!! Έχω ανεβάσει μια φωτο μια ή δυο σελίδες πριν. πόσο ξεκάθαρος να γίνω...
-
Ρε παιδιά κανείς δεν έχει το πρόβλημα μου με το εικονίδιο στο τηλέφωνο... :-/
-
Μη ξεχνάμε κι αυτο.....
-
Έχει διαφορετικό χρώμα και θυμιζει λιγο απο miui v5, στην μαμα rom (en.miui.com) και miuiandroid.com είναι διαφορετικό!
-
Το έχετε προσέξει;
-
Γιατί να μην έχει; υποτίθεται είναι multilanguage και ξαναλέω στην 4.9,19 είχε ενώ στην 4.9.26 δεν εχει ελληνικα...
-
Κατέβασα την 4.9,26 απο το miuiandroid.com αλλα δεν ειχε ελληνικα... ενω η 4,9,19 ειχε...
-
100 Beta Testers Wanted for MIUI 6 International Version! Apply here now! - Beta Team - MIUI Official Community - Mobile
-
Βγηκε η 4.9.14 για Mi3 και Mi4
-
Φήμες λένε ότι δεν θα έχουμε ρομ σήμερα... :-/ MIUI ROM 4.9.12 Full Changelog (Released) Mi 3/4 W/C Update Suspended - MIUI General - MIUI Official Community
-
Οκ τοτε θα περιμενω!
-
Μπορώ να βάλω τη recovery παλι στο κινητό μου, επειδη χαθηκε οταν εβαλα τη miui v6 beta ή θα κολλησει;
-
Ναι, όχι όμως στα ελληνικά...όχι ακομη
-
29 - 30 Αυγούστου αν βγει η rom miui v6 για το mi3 και mi4, θα τις έχουμε και στα ελληνικά;;
-
νομίζω ειναι fake...
-
Αν πω οτι βρήκα τη ρομ MIUI v6 beta.. Αν τη βάλω πανω στην 3,20 θα δημιουργηθεί πρόβλημα;;;
-
155758zab0yzm84rab7ku5.jpg
-
Πότε θα μπορέσουμε να τη δοκιμάσουμε;;;;
-
Ακυρο μόλις τώρα εμφανίστηκε......αλλα μου κατεβαζει ολη τη ρομ (435 MB)