[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Τελικά η 3,19 είναι πολύ προβληματική δεν δουλεύει ο καιρός δεν δουλεύουν τα mail τρώει άπειρα σκαλώματα σε εφαρμογές τρώει αρκετή ram και μπαταρία χάνει το σήμα χωρίς να υπάρχει λόγος .
Για το hongmi θα βγει μήπως σήμερα rom ; εάν είναι να περιμένω να περάσω την καινούρια αλλιώς πάλι πίσω στην καλή 3,18 .
Ευχαριστούμε !!
Επίσης παλι μου εχασε το twrp τα νευρα μουυυυυυυυ!!
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Κανένα πρόβλημα αρκει να ξερω οτι θα βγει να μην κάθομαι περναω 3,18 και μετα αντε παλι 3,20 -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
χρονια πολλα! 2 ερωτισεις!
α)για το mi3 θα βγει σημερα η 20 η αυριο?
β)η v6 ποτα θα ειναι περιπου διαθεσιμη για κατεβασμα για το mi3?Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον. -
Ως Αρχάριος.....
Μετά από μερικές μέρες με την 3.19(τη πέρασα με τη πολύτιμη βοήθεια του Torra33) έχω να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος. Στην αρχή με το που την έβαλα, η αλήθεια είναι ότι με προβλημάτισε λίγο γιατί ψιλό κολλούσε λίγο. Έχω την αίσθηση ότι ήταν επειδή έκανα επαναφορά ενα πλήρες μπακαπ που είχα με αρκετές εφαρμογές. Έκανα λοιπόν επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, και μετά ξανά έβαλα τις εφαρμογές μου... .
Ε το λοιπόν, το τηλέφωνο το έχω καταευχαριστηθει.....
Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι!!!!!!
Υγ. 3.20 για το note? (Τι ρωταω 15αυγουστιατικα....χα χα χα !!!!! ) -
Και μένα έχασε το TWRP. Πώς το περνάμε πάλι;
-
Ο/H zk750 έγραψε:
Και μένα έχασε το TWRP. Πώς το περνάμε πάλι;
Στην SD Card σου θα βρείς ένα update.zip που δημιούργησε η ROM.
Θα το κάνεις όπως είναι flash ΜΟΝΟ από το recovery, και θα είσαι οκ.... -
-
-
Ακυρο μόλις τώρα εμφανίστηκε......αλλα μου κατεβαζει ολη τη ρομ (435 MB)
-
Ο/H sifnos1 έγραψε:
β)η v6 ποτα θα ειναι περιπου διαθεσιμη για κατεβασμα για το mi3?
Θα αργήσει πάνω από μήνα να γίνει διαθέσιμη πιστεύω...
Ο/H harris123424 έγραψε:
Κατέβασε την Full ROM ή την ΟΤΑ και κάνε την Flash από τον Updater (Aναβάθμιση).
Θα σου διορθώσει το πρόβλημα...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα