Εύκολακι. εγώ παντός με αυτές τις ρυθμίσεις είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν παίζω παιχνίδια βέβαια για να το ζορισω, αλλα για καθημερινες χρήσεις το κινητό πάει πιο σφαιρα από ότι πριν!
Εγώ αυτή την στιγμή έχω την cpu big 2150 mhz maximum και 1824 mhz minimum.και ondemand. Cpu little 1516 mhz maximum και 1324 mhz minimum. Και interactive. Και την Gpu 560 mhz maximum 133 mhz minimum.
Πολύ καλές!! Με τι πρόγραμμα;; εγώ έκανα βλακεια και διαγραφηκε το snap camera pro που είχα αγοράσει και δεν το βλέπει άλλο στον λογαριασμό μου μετά από factory reset..
Είναι πολύ γρήγορη. Δεν την τεσταρα και πολύ.. Μέχρι στιγμής παντός η snap Camera έχει την καλύτερη λεπτομέρεια με hdr, η Open camera hdr την νύχτα σκοτώνει, τώρα μένει αυτή να δω τι κάνει...
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Jinthegod: “Γνωρίζει κανείς πως μπορώ ν βγάλω αυτό το ενοχλητικό πράγμα που βγαίνει στην οθόνη όταν πάω να ξεκλειδώσω χωρίς το δαχτυλικο αποτύπωμα; ” Απενεργοποίησε την Αποτροπή Τυχαίων Κλήσεων ” Ευχαριστώ πολύ
Παράθεση από Alex_MLT: “@Jinthegod Flight mode, Φρέσκο από φόρτιση, κάνε επανεκκίνηση, κλείσε τον ήχο. Ξαναδοκίμασε. (α..και άστο κατω, μην το βαστάς στο χέρι...) ” Ακριβώς αυτό έκανα. Ξέρω δύο τρία πράγματα αλλά γτ δεν πιάνει 160k!!!?
Παράθεση από nikos153: “Παράθεση από Jinthegod: “Πολύ αναλυτικός!! Μπράβο σου και ευχαριστώ!! Αυτό το Hal απο που μπορώ να το κατεβάσω; όσο για την Google camera, μια που κατέβασα και την άνοιξε τελικά, μπορεί να βγάλει φώτο, δεν μπορεί όμως να τραβήξει βίντεο , πετάει error, υποθετω πως δεν υποστηρίζει εγγραφή βίντεο κάποιο Google Camera app.. ” Δεν το κατεβάζεις τo HAL3, το ενεργοποιείς Κατέβασε το Buidprop Editor από το Google Play, άνοιξε το και άλλαξε το persist.camera.HAL3.enabled=0 σε per…