Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-137 από 137.

• Καταρχάς Υπομονή! Προσωπικά θα την έβαζα από τώρα την developer όταν την είχα για 3 μέρες είδα καλύτερη κατανάλωση στην μπαταρία. Δοκίμασα να κάνω αίτηση σε καινούργιο account και έγινε, χωρίς ακόμα να έχουμε το κινητό στα χέρια μας, είναι δηλαδή ακόμα στο ταχυδρομείο. Οπότε πιστεύω ότι δεν έχει σημασία που είναι η SIM. Και ένα τελευταίο δεν σε βολεύουν τα αγγλικά στο μενού ως προσωρινή λύση; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Verify το mail και το τηλέφωνο σου να κάνεις πάντως. Για την κάρτα SIM δεν γνωρίζω είναι αλήθεια. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Από ότι καταλαβαίνω όχι, μιας και κάθε λογαριασμός έχει δικό του αίτημα ξεκλείδωματος, προσωπικά θα δοκίμαζα. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Δοκιμάστε να κάνετε και δεύτερο complain τότε στο φόρουμ μπας και κάνει διαφορά. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Όσοι έχετε περάσει τις 12 μέρες δοκιμάστε το tool μπορεί να σας έχει ενεργοποιηθεί το ξεκλείδωμα αλλά να μην ήρθε μήνυμα ακόμα. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Αγορα xiaomi redmi note 3

PeterPanious - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Στην πόλη μου πάντως δεν το φέρνουν, πάντα ειδοποίηση αφήνουν. Όπως και να έχει ανάλογα με το που μένεις μέχρι Τρίτη θα έχεις νέα από τα ΕΛΤΑ. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Έχω το redmi note 3 και την τελευταία έκδοση που συζητείται εδώ, θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το Hotspot. Παρατήρησα ότι δεν είναι σταθερό, άλλοτε κλείνει από μόνο του και πρέπει να το ξεκινησω πάλι, ενώ πολύ συχνά δημιουργεί θέμα με το dns και δεν μπορώ να μπω σε σελίδες από το laptop μου, ενώ από το κινητό μπορώ( για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος ότι φταίει το Hotspot) . Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

PeterPanious - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση: “ Το ίδιο μου βγάζει από κάτω είτε βάλω το email είτε το Myaccount ID. Μόλις βάλω τα στοιχεία μου ανοίγει το 3ο κουτάκι από κάτω και θέλει να βάλω κάποιον κωδικό” Στον λογαριασμό του mi account έχεις κάνει verify το mail σου και έχεις συνδέσει το νούμερο σου; δοκίμασε αυτά πρώτα σε παρακαλώ και πες τι γίνεται. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Στα αγγλικά δοκιμάζω τόση ώρα και μόλις τώρα δοκίμασα στα ελληνικά χωρίς να αλλάξει κάτι. Επειδή δεν κατάλαβα από την απάντηση σου είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί με επόμενη έκδοση η θα μείνει ως έχει; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από PeterPanious: “Καταρχάς ότι και limit να βάλω δεν εμφανίζεται το data saver ενώ φαίνεται να υπάρχει κάποιο bug στο data limit μιάς και ότι νούμερο να βάλω μου λέει ότι έχω υπερβεί το όριο. ” όταν πατήσεις το κέντρο ασφαλείας => όριο χρήσης θα πατήσεις μετά το γραναζάκι που είναι πάνω δεξιά και θα σου ανοίξει η σελίδα με όλες τις ρυθμίσεις. Εκεί ανά κάρτα SIM θα ορίσεις το όριο δεδομένων αλλά και στην χρήση δεδομένων θα βάλεις μηδέν (0), να δηλώσεις δηλαδή ότι…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από PeterPanious: “Ερωτήσεις που κάνουμε τώρα; Για παράδειγμα δεν βλέπω να υπάρχει το data saver που ήταν στην καρτέλα security - data plan. ” Έχεις ορίσει πρώτα τα όρια δεδομένων ανά Sim Card ?” Η κάτι λάθος κάνω η υπάρχει bug. Καταρχάς ότι και limit να βάλω δεν εμφανίζεται το data saver ενώ φαίνεται να υπάρχει κάποιο bug στο data limit μιάς και ότι νούμερο να βάλω μου λέει ότι έχω υπερβεί το όριο. Edit : το data limit έστρωσε μετά από restart ( πες μου που μπορ…

• Ερωτήσεις που κάνουμε τώρα; Για παράδειγμα δεν βλέπω να υπάρχει το data saver που ήταν στην καρτέλα security - data plan. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Μόλις τελείωσα και εγώ την διαδικασία. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στην ελληνική κοινότητα και μπράβο για την δουλειά τους, θα είμαι εδώ για feedback και βοήθεια σε ότι χρειαστείτε.

• μία βοήθεια παρακαλώ, εχω μπει σε recovery και αφότου άνοιξα το unlock tool σύνδεσα το κινητό μου με το usb καλώδιο, ωστόσο το tool δεν αναγνωρίζει το τηλέφωνο και μου γράφει no phone connected. καμία ιδέα τί κάνω λάθος ? (εδιτ) τελικά ήταν πολύ απλό, ήθελε restart ο υπολογιστής το ξεκλείδωμα έγινε κανονικά, δοκίμασα χωρίς να μου έχει έρθει κάποιο sms, η αίτηση έγινε πριν απο περίπου 13 μέρες.

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

PeterPanious - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Έχει 2 μέρες τώρα που έχω βάλει την επίσημη developer περιμένοντας το ξεκλείδωμα του bootloader και παρατήρησα ότι η διαχείριση μπαταρίας είναι πολύ καλύτερη από την stable. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από oddin: “Τις ευχαριστίες μου σε όλη την ομάδα!! Είμαι πλέον με Ελληνική ROM..” Σου εύχομαι να απολαύσεις το κινητό από εδώ και πέρα, απλά μια απορία που μου δημιουργήθηκε, δοκίμασες το unlock χωρίς να σου έρθει SMS? Τι έκανες δηλαδή; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• ψηφισα και εγω πριν λιγες μερες, αλλα ξεχασα να γραψω εδώ την συμμετοχή μου. όνομα συμμετοχης στην ψηφοφορία είναι το: PeterPanius.