Διαφήμιση

Ξεκλείδωμα του Bootloader.

• Οδηγός
  • Xiaomi
  • Οχι βρε, απλα διαρκεί κάποιο χρονικό διάστημα, αυτό σου λένε, κοινώς οπλίσου με υπομονή. Κι εγώ όπως και συ και πολλοί άλλοι έχουμε ξεπεράσει προ πολλου τις 10 μέρες και ακόμη τίποτε .....
    Κώστας
    Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
    Think different, think macuse.net
  • εμεις τι να πουμε που παλευουμε να μπουμε στην διαδικασια της αναμονης για το sms και δεν μπορουμε να στειλουμε καν την αιτηση;
  • Α καλα .............
    Κώστας
    Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
  • Διαφήμιση
  • λοιπον.......αποτυχια πληρης.
    ΔΕΝ μπορεσα καν να κανω την αιτηση διοτι δεν μου ερχεται ο κωδικος μεσω SMS.
    Αγανακτησα....
    ΕΧΩ δυο ερωτηματα.
    1. Καπου διαβασα πως χρειαζεται να εχω περασμενη την αγγλοκινεζικη DEV ROM.
    Εγω δεν την εχω εγκαταστησει ακομη διοτι σκεφτηκα πως μαλλον για την τελικη φαση του ξεκλειδωματος χρειαζεται. Υπαρχει περιπτωση το προβλημα μου να μου το δημιουργει η απουσια της ΡΟΜ αυτης;
    2. πρεπει να εχω βαλει καρτα SIM στο κινητο; Εγω δεν θεωρω πως ειναι αναγκαιο αυτο διοτι προς το παρον το χρησιμοποιω σαν υπολογιστη ωσπου να καταφερω να περασω την ελληνικη ΡΟΜ.
    Υπαρχει περιπτωση απο αυτο να ενοχλειται το κινεζικο συστημα εκει οπου προσπαθω να κανω την αιτηση;
    Τελικα να εγκαταστησω την αγγλοκινεζικη DEV ROM τωρα η οχι;
    ΜΠΟΥΧΤΙΣΑ να βλεπω κινεζικα στο δενδρο των ρυθμισεων.
  • Ξεκλείδωμα του Bootloader.

Καταρχάς Υπομονή!

Προσωπικά θα την έβαζα από τώρα την developer όταν την είχα για 3 μέρες είδα καλύτερη κατανάλωση στην μπαταρία.

Δοκίμασα να κάνω αίτηση σε καινούργιο account και έγινε, χωρίς ακόμα να έχουμε το κινητό στα χέρια μας, είναι δηλαδή ακόμα στο ταχυδρομείο. Οπότε πιστεύω ότι δεν έχει σημασία που είναι η SIM.

Και ένα τελευταίο δεν σε βολεύουν τα αγγλικά στο μενού ως προσωρινή λύση;

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
  • Ξεκλείδωμα του Bootloader.

Γνωριζει καποιος τι σημαίνει αυτο το μήνυμα; πρισπαθω αρκετές μερες χωρις αποτέλεσμα.

Ευχαριστώ

Images
    • uploadfromtaptalk1453822390576.jpg

25,32 kB, 540×960, viewed 88 times
  • Φίλε Iliaspsi, εκεί θα βάλεις τον κωδικό από το SMS που θα πάρεις αφουύ κάνεις την αιίτηση προηγουμένως
  • Διαφήμιση
  • Δεν κατάλαβα καλά !!
    Την dev official
    Την περναω με τον κλασικό τρόπο από το update και επιλέγω το αρχείο zip ;
    Είμαι με multi rom από vickmall
  • Βαζω τον αριθμο μου ερχεται μνμ και οταν το βαζω στο κουτάκι βγαζει αυτη την ειδοποιηση.η αιτηση δεν εχει γίνει;

• φιλε καθε μερα προσπαθουσα να κανω την αιτηση και παντα το ιδιο μηνυμα και σε μενα .σημερα ξανα προσπαθησα και μου την περασε επιτυχως.οποτε καθε μερα κανε μια προσπαθια και λογικα καποια στιγμη θα την κανει επιτυχως
  • Ο/H PeterPanious έγραψε:

Καταρχάς Υπομονή!

Προσωπικά θα την έβαζα από τώρα την developer όταν την είχα για 3 μέρες είδα καλύτερη κατανάλωση στην μπαταρία.

Δοκίμασα να κάνω αίτηση σε καινούργιο account και έγινε, χωρίς ακόμα να έχουμε το κινητό στα χέρια μας, είναι δηλαδή ακόμα στο ταχυδρομείο. Οπότε πιστεύω ότι δεν έχει σημασία που είναι η SIM.

@PeterPanious ευχαριστω για την απαντηση.
    ΘΑ εγκαταστησω την developer rom. Η εγκατασταση γινεται απο το κλασικο update της συσκευης;
    Η υπομονη ειναι στα χαρακτηριστικα μου....αν και εξαντλειται τις τελευταιες μερες. Τα αγγλικα στο μενου δεν με χαλανε καθολου. Το ζητημα ομως ειναι πως αρκετα στοιχεια του μενου ειναι στα κινεζικα.
    Τελικα εφτιαξα και τριτο λογαριασμο MI με το κινητο της γυναικας μου. ΕΧΩ εκνευρισθει τοσο πολυ που φοβαμαι να ξανω ξανα αιτηση για να μην σπαστω περισσοτερο. Πηγα ηδη κι ερριξα κι ενα complaint στην xiaomi σχετικα.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H kynegeiros έγραψε:

Ο/H PeterPanious έγραψε:

Καταρχάς Υπομονή!

@PeterPanious ευχαριστω για την απαντηση.ΘΑ εγκαταστησω την developer rom. Η εγκατασταση γινεται απο το κλασικο update της συσκευης;
    Η υπομονη ειναι στα χαρακτηριστικα μου....αν και εξαντλειται τις τελευταιες μερες. Τα αγγλικα στο μενου δεν με χαλανε καθολου. Το ζητημα ομως ειναι πως αρκετα στοιχεια του μενου ειναι στα κινεζικα.
    Τελικα εφτιαξα και τριτο λογαριασμο MI με το κινητο της γυναικας μου. ΕΧΩ εκνευρισθει τοσο πολυ που φοβαμαι να ξανω ξανα αιτηση για να μην σπαστω περισσοτερο. Πηγα ηδη κι ερριξα κι ενα complaint στην xiaomi σχετικα.
    Εχω ήδη ανοίξει εδώ θέμα και όλοι γραφουν εκει, αλλα δε βλέπω τους ιθυνοντες να συγκινούνται ...........
    Κώστας