Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
αν κατάλαβα καλά βάζω πρώτα την stable official
Και μέρα από update την dev ;
Ή βλακειες λέω;; -
Μανωλη περίμενε να απαντήσει κάποιος που το έχει κάνει ήδη ...... Το δικό μου ήρθε έτσι κι αλοιως με official, οποτε έκανα απευθείας update ............Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
εγω ιδεα δεν εχω πως να εγκαταστησω την dev rom. ΜΕ κλειδωμενο bootloader ειχα την εντυπωση πως δεν μπορεις να το κανεις.
(ΑΥΤΟ το πληκτρολογιο ειναι πολυ μαπα ...ουτε τονους εχει.....ουτε προτασεις....ουτε διορθωση...) -
Ο/H ktsak έγραψε:
αλλα την dev δεν την βγαζει να την κατεβασω!!!
ειναι γενικο το προβλημα η δικο μου μονο!! -
Kαι σε μένα το ίδιο βγάζει, αρα είναι πρόβλημα του site. Υπομονή .....Κώστας
μενω με την official stable και οταν παρω κωδικο unlock θα την βαλω!!
-
Εκεινο που μου τη δινει ακομη περισσοτερο ειναι πως αφηνουμε στην μπαντα τα τοσα ομορφα χαρακτηριστικα που θα ειχαμε να συζητησουμε για το τηλεφωνο που πραγματικα ειναι εξαιρετικο ....κι ασχολουμαστε με την κωλοαιτηση .....για ξεμπλοκαρισμα του bootloader
-
ενταξη ρε μια διαδικασια ειναι θα ερθει!!
να βαλουμε την ρομ των παιδιων εδω!!! -
Ο/H ktsak έγραψε:
Εχω ήδη ανοίξει εδώ θέμα και όλοι γραφουν εκει, αλλα δε βλέπω τους ιθυνοντες να συγκινούνται ...........
Πάντως και εγώ εκεί είχα γράψει και μου ξεκλειδωσε στις 12 μέρες.
Edit : Σε διπλανό thread πάντως φίλος έγραψε ότι με Internet Explorer του λειτούργησε η αίτηση ενώ με Chrome όχι.
Όσοι έχετε προβλήματα με το SMS για δοκιμάστε λιγάκι.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Θα το δοκιμάσω αύριο με ΙΕ .... και θα ποσταρω
Το θέμα είναι πως έχουμε ήδη κάνει αίτηση...... και περιμένουμε το SMS, αυτό δεν ηρθε !!! Τον ΙΕ τον χρειάζεσαι για να κανεις αίτηση. Μετά έτσι κι αλοιως τρέχεις το unlock tool ....Κώστας
Think different, think macuse.net
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα