Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 490.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαεμενα σημερα εγκρηθηκε αλλα ολα γινονται στην τυχη to tool που kanei unlock δεν βλεπει την συσκευη !!! εκανα δουλεια με αυτο τον τροπο!! Ξεκλείδωμα του Bootloader.
-
redmi note 3 unlock
Μήνυμαπαιδιά η xiaomi στο θέμα unlock τα έχει κάνει μπάχαλο. Ότι γίνεται γίνεται τυχαία. Οπότε μην ψάχνετε πολλά πολλά.
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Ολοι σιγα σιγα αντιγραφουν πολιτικες της apple. Πρωτα η Samsung και ακολουθουν οι υπολοιποι. Ελπιζω μονο να παραμείνει η δυνατοτητα που δινει η xiaomi του ξεκλειδωτου bootloader κατοπιν αιτηματος και να μη γινει οπως της samsung ή apple. ” αυτο σαν ανέκδοτο μοιάζει ότι δίνει την δυνατότητα. Την δίνει μεν αλλα στην τύχη σε οποίον κάτσει. Άλλος έχει κάνει αίτημα 1 μήνα άλλος 15 μέρες και άλλος πριν δύο ώρες . Μάντεψε πιος έγινε unlock Πολύ πρόχειρα από μια μεγάλη εταιρεία…
-
Unlock code
Μήνυμαεγω έκανα αίτηση και με άλλο λογαριασμό Μι Ίσως από εκεί φανώ τυχερός !!!
-
Unlock code
Μήνυμασε έκαναν unlock ; Παιξε τζόκερ Ή μπας τρολαρεις όπως εγώ στο ευρωπαϊκό φόρουμ.??? Χαχαχχα
-
Unlock code
Μήνυμακαι εμένα μου την έχουν δώσει οι μπαγλαμαδες Σε όλα τα ποστ με θέματα έγραψα ευχαριστώ κλπ Στα αλλά ότι μου έρθει και σε δεκάδες ζητάω unlock !!!!
-
Unlock code
Μήνυμασήμερα τους τρελανα στα ποστ Σε δύο μέρες έκανα κοντά 500 για να γίνω diamond member Αν θέλουν αυτο το μόνο που θα καταφέρουν είναι να γεμίσουν το φόρουμ τους με άχρηστα ποστ και το 90% των ποστ θα είναι "thanks" κλπ
-
Unlock code
Μήνυματι γίνεται με τους τύπους εκεί στο ευρωπαϊκό φόρουμ; Έχει πάρει κανείς unlock code ; Μήπως την έχουν δει κάπως ;
-
Flash την 7.1.6.0 stable multi xiaomi.eu (με ελληνικά και root) μέχρι το ξεκλείδωμα του bootloader
Μήνυμαοχι ,multi την official 6.1.29 έχω βάλει και περιμένω το unlock που δεν με βλέπω να περναω !!!
-
Flash την 7.1.6.0 stable multi xiaomi.eu (με ελληνικά και root) μέχρι το ξεκλείδωμα του bootloader
Μήνυμαεγω πάντως έχω την 6.1.29 και δεν έχω κανένα παράπονο