Ολοι σιγα σιγα αντιγραφουν πολιτικες της apple. Πρωτα η Samsung και ακολουθουν οι υπολοιποι. Ελπιζω μονο να παραμείνει η δυνατοτητα που δινει η xiaomi του ξεκλειδωτου bootloader κατοπιν αιτηματος και να μη γινει οπως της samsung ή apple.
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
Ολοι σιγα σιγα αντιγραφουν πολιτικες της apple. Πρωτα η Samsung και ακολουθουν οι υπολοιποι. Ελπιζω μονο να παραμείνει η δυνατοτητα που δινει η xiaomi του ξεκλειδωτου bootloader κατοπιν αιτηματος και να μη γινει οπως της samsung ή apple.
αυτο σαν ανέκδοτο μοιάζει ότι δίνει την δυνατότητα.
Την δίνει μεν αλλα στην τύχη σε οποίον κάτσει. Άλλος έχει κάνει αίτημα 1 μήνα άλλος 15 μέρες και άλλος πριν δύο ώρες .
Μάντεψε πιος έγινε unlock
Πολύ πρόχειρα από μια μεγάλη εταιρεία .
Που την προτείνω συχνά αλλά πλέον μπαίνω σε σκέψεις για το μέλλον .
παιδια θελω την βοηθεια σας με τιποτα μα με τιποτα δεν μου κατεβαζει την => hermes_images_V7.0.6.0.LHMCNCI_20151016.0000.3_5.0_cn_037966aac2.tgz (Stable) για το redmi note 2 ξεκιναει κ σταματαει αποτομα κατεβαζει 17 MB μονο κ σταματαει .. γιατι μπορει να συμβαινει αυτο ? κ επισης το ιδιο κ με την ρομ που θελω να περασω και δοκιμασα κα απο αλλο pc και αλλο browser αλλα τιποτα εχω απογοητευτει !
παιδια θελω την βοηθεια σας με τιποτα μα με τιποτα δεν μου κατεβαζει την => hermes_images_V7.0.6.0.LHMCNCI_20151016.0000.3_5.0_cn_037966aac2.tgz (Stable) για το redmi note 2 ξεκιναει κ σταματαει αποτομα κατεβαζει 17 MB μονο κ σταματαει .. γιατι μπορει να συμβαινει αυτο ? κ επισης το ιδιο κ με την ρομ που θελω να περασω και δοκιμασα κα απο αλλο pc και αλλο browser αλλα τιποτα εχω απογοητευτει !
απο pc προσπαθω αρχιζει να κατεβαινει κανονικα κ μετα σταματαει κ η fastrom και η stable hernes .. δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει ουφφ! υπαρχει δυνατοτητα να μου τις στειλετε με drobox ? δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο .hermes_images_V7.0.6.0.LHMCNCI_20151016.0000.3_5.0_cn_037966aac2.tgz (Stable) εχω διαβασει τον οδηγο πρωτα προσπαθω αυτη εχω κατεβασει και το miflash και εχω αποφασισει να βαλω αυτη [Stable V7.1.3.0] Xiaomi Redmi Note 2 που μου κανει τα ιδια
απο pc προσπαθω αρχιζει να κατεβαινει κανονικα κ μετα σταματαει κ η fastrom και η stable hernes .. δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει ουφφ! υπαρχει δυνατοτητα να μου τις στειλετε με drobox ? δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο
θα την ανεβασω με
WeTransfer αλλα θα αργησει παρα πολυ δεν εχω καλο Upload.δωσε μου το mail σου σε πμ