Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 220.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “βαλτο στα ελληνικά εάν θέλεις!!” Με βολεύει το αγγλικό. Αντιλαμβάνομαι καλύτερα τις έννοιες... Για να περάσω του @michael απλά περνάω το αρχείο .img κι είμαι οκ; Όταν θυμάμαι πέρασα το TWRP δεν έβλεπε τους χώρους της συσκευής κι έκανα Factory Reset αν θυμάμαι καλά και τους αναγνώρισε... Θα έχω ανάλογο θέμα με βάση τις εμπειρίες σας; Γιατί δεν είμαι σε φάση να χάσω data :p
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “@Perarg μπορεις να βαλεις τοθ @michael το twrp ρεκοβερυ για να εχει!!! ” Αυτό νόμιζα είχα! Αλλά φαίνεται πως όχι... 76d905c85c349593da6b83c40da94494.jpg
-
@Octaviastikos είσαι κατατοπιστικότατος! Εγώ βέβαια στο δικό μου δεν έχω recovery και firmware. Πρόβλημα; Τώρα μου πέρασε και μία ιδέα! Μπορώ αν πάρω backup να το ρίξω σε ένα καινούργιο τηλέφωνο ίδιου τύπου και να είναι έτοιμο προς χρήση; (Αρκεί να είναι unlocked και να περάσεις το TWRP) ; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Εαν είναι κοντινές ρομ ναι μπορείς... Εγώ σε κάθε ρομ που περνά και δουλεύει σωστά κάνω ένα backup από το twrp και το κρατήσω στο κινητό αλλά και σε ένα φλασακι και στον υπολογιστή μου!!!” Ωραίος! Και δε μου λες, παίρνεις backup το system, bootloader και data έτσι ώστε με ένα απλό recovery να επαναφέρεις το κινητό ακριβώς στην κατάσταση που ήταν πριν το backup; Δε χάνεις και δε χρειάζεται να ξαναστήσεις κάτι..;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Στο mi5 μην αγχονεστε....Ερχεται συντομα κατι καλο και δυνατο!!!!!!!!!” Εεε τώρα μας ανοίγεις την όρεξη!! Ήμουν έτοιμος να την περάσω αλλά συγκρατιέμαι... Άραγε μπορούμε με την ίδια ευκολία να περάσουμε παλαιότερη έκδοση κάνοντας στην ουσία downgrade ; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Υπάρχει πρόβλημα στην ROM που είναι τώρα στην αρχική σελίδα και όντως χτυπάει το system. ” Καμία βιασύνη, όλα καλά. Σε ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. ( Στο αρχικό post είναι η ίδια που στάλθηκε και με email; OTA notification;)
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Στο mi5 6.7.11 δεν δουλεύουν το σύνολο των ρυθμίσεων...” Επειδή λιιιιιιγο μπερδεύτηκα... Τελικά τι ισχύει; Είναι άψογη ή δε δουλεύει το σύνολο των ρυθμίσεων; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@Octaviastikos την έβαλες στο Mi5 σου; Ευχαριστημένος; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από trifos: “την miui8 mi5 6.7.11 την περασα απο εχθες το απόγευμα ολα λειτουργουν τέλεια χωρίς κανένα πρόβλημα,τι προβλημα σου εβγαλε @Perarg;” Δεν την έχω περάσει ακόμη... Ρώτησα πως να την περάσω πάνω από την 6.6.30 που έχω χωρίς να χάσω τα πάντα από το τηλέφωνο και τα ξαναστήνω... και πάνω στην κουβέντα ακούστηκε η άποψη να "κάτσω στ' αυγά" μου με τη συγκεκριμένη Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@Bodai όταν λες θα τη φλασάρω κανονικά, εννοείς θα πάω Install και την επιλέγω μέσα από την SD ; Κι αυτό θα μου κρατάει τα πάντα όπως ήταν (εφαρμογές, μηνύματα, φωτογραφίες, ρυθμίσεις κ.ο.κ.) ; Θα σε ακούσω βέβαια για την ώρα και δε θα το δοκιμάσω με την 6.7.11 Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα σας Αυτή τη στιγμή φοράω την Ελληνική 6.6.30 στο Mi5. Αν πω να βάλω την καινούργια 6.7.11, θα σβηστούν τα πάντα από μέσα, οπότε και θα πρέπει όλα να ξαναστηθούν από την αρχή ή υπάρχει τρόπος αναβάθμισης χωρίς "factory reset" ;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostasvi: “Καλησπέρα στην παρέα. Κατά την αναβάθμιση σε 6.6.30 διαπίστωσα κάποιο πρόβλημα με τη διάρκεια της μπαταρίας (το είχα αναφέρει), αλλά με κάποιες συμβουλές (σχετικά με το shell) και το σχετικό search στο forum όχι μόνο λύθηκε το θεματάκι αλλά η μπαταρία είναι ακόμα πιο θηρίο. ” Όντως τι έκανες; Όσο αφορά την εφαρμογή RedMi Note 2 tool, διαβάζω ότι αφορά MTK επεξεργαστές... Με snapdragon; Υπάρχει κάτι που κάνουμε για την μπαταρία; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tap…
-
Α ναι οκ με το backup δεν έχω θέμα... Για το Mi messaging έλεγα.. Ευχαριστώ πολύ θα το ψάξω Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@Bodai ναι κανονικά το έχω βάλει... Θα πρέπει να δω κάποια εφαρμογή; Κάτι στα settings; Γιατί όσο το ψάχνω δε βρίσκω κάτι που να παραπέμπει εκεί Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα σας, έχω εγκαταστήσει την 6.6.30 Dev Greek για το Mi5, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει το Mi Cloud γιατί δεν το βρίσκω; Έψαχνα για το Mi messaging για μηνύματα δωρεάν μεταξύ χρηστών με Mi Account Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά να κάνω μια άσχετη ερώτηση; Ίσως να μην είμαι και στο κατάλληλο thread... Στις ελληνικές custom roms (φοράω την τελευταία dev 6.6.30) δεν υπάρχει Mi Cloud; Έψαχνα για το Mi messaging για μηνύματα δωρεάν μεταξύ χρηστών με Mi Account Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από papaflessas: “μια απορια που εχω ο ελενχγος για ενημερωσεις που εχει μεσα το mi fit το ελληνικο για ποιο πραγμα κανει ελενχγο ? ” Κάνει έλεγχο στο playstore για ενημερωμένες εκδόσεις... Αν έχεις την έκδοση κατεβασμένη από Playstore φυσικά Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αξίζει να τη βάλω τη 2.1.5 ; Εννοώ έχει να προσφέρει κάτι καινούργιο; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Από όσο γνωρίζω αν χρειαστεί να βάλεις έκδοση θα είναι η Dev αλλά ή κινέζικη. Πάντως σε Mi5 ξεκλείδωσα και πέρασα την ελληνική ενώ φορούσε stable κινέζικη Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Άψογα, κατέβασε το προγραμματάκι που σου στέλνει το link από το μήνυμα που σου ήρθε κι εγκατέστησε το. Χωρίς να συνδέσεις το κινητό σου κι ενώ είναι κλειστό, πάτησε το Volume - & το Power μαζί. Κράτησε τα πατημένα μέχρι να δεις το λαγουδάκι της Xiaomi (αυτό είναι το ονομαζόμενο Fastboot). Ανοίγεις την εφαρμογή που εχεις κάνει εγκατάσταση και συνδέεις το κινητό σου... Λογικά μετά θα σου ενεργοποιήσει το κουμπί unlock όπου και το πατάς Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk