Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 220.

• Παράθεση από number7: “φιλε δε σε προλαβα και πατησα power off. εκει freezαρε το twrp και αναγκαστικα πατησα το power button (δε νομιζω να εφταιξε το power off). Τωρα εχω κολλησει στο mi boot screen κανα 8λεπτο. δεν κανει τπτ. μαλλον για bootloop παμε και η μλκ ειναι οτι δεν εχω και πολυ μπαταρια για φλασαρισμα παλι στην κινεζικη official stable. Με εχει γλεντησει ” Κράτα πατημένο το Power για να κλείσει. Μόλις κλείσει, άφησε και πάτησε πάλι Power + Volume Up, μόλις εμφανιστεί το MI μπορείς να α…

• Παράθεση από number7: “εχεις δικιο και σ ευχαριστω για τη βοηθεια. εγω πρεπει να ειχα κατεβασει το 3.0.2, οποτε λογικα αλλη εκδοση. σορυ απλλα το κεφαλι μου εχει γινει καζανι . Μολις το φλασαρα και εχω μπει στο περιβαλλον. Στην αρχη παταμε allow write files, σωστα? Για να βγω απο recovery ποια επιλογη παταω στο reboot? (system, power off, recovery, bootloader) Ρωταω γιατι τρεμω μη δω κανα bootloop... ” Ναι σωστά allow write files. Αν έχεις system (συνήθως έχεις ) πατάς reboot system. Μην αγχώνεσ…

• Παράθεση από number7: “1) Ρωταω επειδη εδω δεν αναφερεται η συσκευη (https://twrp.me/Devices/) και επειδη μου δημιουργησε bootloops οταν το δοκιμασα (λογικα ηταν το ιδιο αρχειο αυτο που κατεβασα με αυτο π λες). Υπαρχει καποιος με Mi-4s που να εχει βαλει το twrp ή να εχει φλασαρει σε ελληνικη? ” Άλλο link έστειλα εγώ, άλλο link αναφέρεις εσύ! Στο link που σου έστειλα, υπάρχει για τη συσκευή σου Mi4s (Aqua). Κατέβασες αυτό το πέρασες όπως λέει ο οδηγός και δημιούργησε bootloops ?

• Παράθεση από number7: “ 1)Εχει καποιος λινκ του twrp για mi-4s? (κ οχι κινεζικα γιατι πιο πριν ειχα βαλει το twrp 2.8.7.1 και εκανα fastboot flash recovery το αρχικο. μηπως επαιξε κ αυτο ρολο για το softbrick?) 2)Υπαρχει καποιος τροπος να φλασαρω στην ελληνικη, χωρις εγκατασταση twrp? (η διαδικασια fastboot μου δουλευει κανονικα, οπως και το miflash) ” 1) https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12933-TWRP-3-0-x-by-mic-για-Xiaomi-συσκευές/ 2) Νομίζω πως όχι

• RE:

Perarg - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από alvin1983: “@Perarg Ρε συ σκάλωσα τρελά!!!! Whatsapp εννοώ οχι Whats'up. :)” Αχαχαχαχαχαχα πωωω ρε συ.. Εγώ σκάλωσα! Είχα δύο μέρες τώρα που προσπαθούσα να μπω στο νόημα του What's up κι έμεινα κολλημένος εκεί!! Χαχαχα... Μπα για το whatsapp δε γνωρίζω κάτι... Σε μένα έρχονται κανονικά notifications

• @alvin1983 Έχεις δοκιμάσει να πας Ρυθμίσεις -> Διαχείριση SIM και κάτω κάτω στις Προεπιλεγμένες Ρυθμίσεις, στο πεδίο Κλήση να επιλέξεις "Δεν ορίστηκε" ; (Φαντάζομαι έχεις βάλει την κάρτα What's up στην πρώτη θέση...)

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από alvin1983: “ Και κάτι άκυρο με αυτό το whatsapp και τα notifications που δεν έρχονατι παρά μόνο αν ανοίγω την εφαρμογή τι γίνεται? (Εχω δοκιμάσει τα πάντα απο ρυθμισεις ειδοπoιήσεων, μπαταρίας κτλ. ΟΛΑ) Ακόμα και για το Google Play store και το google Services Framework έβαλα Χωρίς περιορισμούς μπας και δω άσπρη μέρα!” Είσαι δίκαρτος;

• Έκανα κι εγώ χτες στο Mi5 καθαρή πεντακάθαρη εγκατάσταση της 6.7.21 Για την ώρα όλα καλά... Ήθελα να ρωτήσω τους "συναδέλφους" αν το παρακάτω είναι κοντά στα δικά τους επίπεδα ή έχω θέμα;; 10a46b43a7261de136d33998171298b0.jpg

• Όποιο καλό παιδάκι χρησιμοποιεί MacOS και θέλει να μη ψάχνει windows για το ADB, μπορεί να κάνει τα παρακάτω: Ανοίγεις το terminal (Applications -> Utilities -> Terminal ή με συντόμευση, ανοίγεις Finder και πατάς Shift + Cmd + U, σου ανοίγει τα Utilites και πατάς διπλό κλικ στο terminal) ***Συγχωρέστε με αλλά δεν ξέρω τους ελληνικούς όρους για να τους γράψω, οπότε με τη λογική κάποιος που τα έχει στα Ελληνικά μπορεί σίγουρα να τα βρει*** Αν δεν έχεις εγκατεστημένο το Homebrew (αν αναρωτήθηκες μό…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από flowin_through: “Το Dolby atmos? Είναι μέσα;” Ναι

• @geo221 Αν θέλεις να διαγράψεις τα πάντα από το κινητό, θα διαγράψεις φυσικά και την οποία rom έχεις αντιγράψει στην μνήμη (ιδιαίτερα στα τηλέφωνα που δεν έχουν εξωτερική sd, βλέπε Mi5). Μετά τη διαγραφή λοιπόν θα έχεις μόνο TWRP σε recovery mode. Θα πρέπει με κάποιο τρόπο να περάσεις το zip για να το φλασάρεις...

• Αυτός είναι ίσως ο πιο επικαιροποιημένος οδηγός. Μπράβο κ. @lallasgr, πολύ καλός οδηγός, to the point!

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από flowin_through: “Όχι δεν είναι έτσι, αν το βγάλεις από την πρίζα στο 100%, το αφήσεις με αναμμενη οθόνη δυο λεπτά στη home screen χωρίς να κάνεις κάτι και το κοιτάξεις, τόσο θα δίνει. Αν το βγάλεις από την πρίζα και το δουλέψεις κανονικά μέχρι να πάει στο 43% και το κοιτάξεις, τότε θα πρέπει να είναι 3-6% αντε 7...” 43% η μπαταρία; 3-7% δεν τα έχω δει ποτέ κι εγώ...

• @alvin1983 Έκανες κανένα reboot; Davlik & Cache wipe; Έχω την εντύπωση πως ξεκινάνε υψηλά και μετά πέφτουν και σταθεροποιούνται

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “@Perarg Δε χρειάζεται , το updater.script κάνει το format system αυτόματα .. Από Twrp επιλέγουμε , format system , όχι wipe ... Αλλά όπως σου είπα δε χρειάζεται.. ” Ποιο είναι το updater.script; Μέσα στη rom και τρέχει αυτόματα; Γιατί με την .14 που πέρασα δεν έκανε format system... Για να γίνω πιο κατανοητός, να παραθέσω μερικά screenshots: 5be7e1b6d3cc293164aa4f1d09651ac1.jpg Κανοντας Format Data, λογικά σου σβήνει τα πάντα από το τηλέφωνο... Κάνουμε αυτό ή πηγαίνουμε στα…

• Αν κάνω και το system wipe, ώστε να είναι εντελώς καθαρό το κινητό, για να περάσω μια rom, πως μπορώ να το κάνω; Ανοίγω TWRP και μέσω ADB μου αναγνωρίζει το χώρο και αντιγράφω το αρχείο zip;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “@Perarg Ή Gemini 6.7.21 είναι ή διορθωμένη , ή 6.7.14 είχε τα προβλήματα .. Όλες οι 6.7.21 που έχουν ήδη ανέβει και αυτές που ανεβαίνουν τώρα είναι διορθωμενες.” Off-topic: Αυτό το κουλό με το γράμμα "ή" που το διορθώνει τόνισμενο, είναι από άλλο ανέκδοτο... Βρήκε κανείς τον τρόπο να μην προτείνεται έστω..; @gkalen Άρα χτες το βράδυ που κατέβασα την .21 είμαι οκ; Να μην την ξανακατεβάσω. Θα κάνω Clean Install, yeahhh!

• @gkalen Οπότε περιμένουμε να ανέβουν οι διορθωμένες; Και η gemini μέσα σε αυτές; Θα ενημερώσεις φαντάζομαι εδώ... Ευχαριστούμε πολύ για την προσπάθεια φίλε

• @gkalen Επειδή μπερδεύτηκα... Κι εγώ από 6.7.14 πήγα σε .21 Να κάνω clean install ;