Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-196 από 196.
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από kinezos69: “Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από kinezos69: “Εγώ έχω περασμένη την stable rom. Τι διαδικασία ακριβώς πρέπει να ακολουθήσω? ” Κατέβασε το αρχείο και κάνε εγκατάσταση σαν να ήταν αρχείο ROM. Θα σου αφαιρέσει το busybox από την stable. Απλά είπα ότι κάνει ΚΑΙ για τις developer που έχει πλήρη root. ” Το έκανα φίλε μου, αφαίρεσε το busybox αλλά συνεχίζει να μην μου ανοίγει το novago.Το έκανα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση και πάλι τίποτα. …
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από kinezos69: “Εγώ έχω περασμένη την stable rom. Τι διαδικασία ακριβώς πρέπει να ακολουθήσω? ” Κατέβασε το αρχείο και κάνε εγκατάσταση σαν να ήταν αρχείο ROM. Θα σου αφαιρέσει το busybox από την stable. Απλά είπα ότι κάνει ΚΑΙ για τις developer που έχει πλήρη root. ” Το έκανα φίλε μου, αφαίρεσε το busybox αλλά συνεχίζει να μην μου ανοίγει το novago. Το έκανα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση και πάλι τίποτα. Μήπως πρέπει να κάνω κάτι άλλο?
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από kinezos69: “Εγώ έχω περασμένη την stable rom. Τι διαδικασία ακριβώς πρέπει να ακολουθήσω? ” Κατέβασε το αρχείο και κάνε εγκατάσταση σαν να ήταν αρχείο ROM. Θα σου αφαιρέσει το busybox από την stable. Απλά είπα ότι κάνει ΚΑΙ για τις developer που έχει πλήρη root. ” Για να μην κάνω καμιά πατάτα... πάω εργαλεία-αναβάθμιση-επιλέξτε πακέτο αναβάθμισης και θα επιλέξω το αρχείο που θα είναι χύμα ριγμένο στην εσωτερική του κινητού?
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από gkionis: “και με ποιο τρόπο θα το διαγράψω ? κατέβασατο root exporer βρήκα το αρχείο από την διαδρομή που είπες αλλά δεν με αφήνει να το σβήσω . κανένας άλλος τρόπος ? το μύνημα που μου γράφει είναι busybox cannot be deleted because the file system is read-only ” Παράθεση από kinezos69: “Παρόλο που πέρασα την stable με καθαρή εγκατάσταση δεν μου παίζει το novago. Σ' ένα φίλο πιο πάνω με το ίδιο πρόβλημα προτείνουν αυτό: "Να διαγράψεις με κάποιο τρόπο από το κ…
-
Παρόλο που πέρασα την stable με καθαρή εγκατάσταση δεν μου παίζει το novago. Σ' ένα φίλο πιο πάνω με το ίδιο πρόβλημα προτείνουν αυτό: "Να διαγράψεις με κάποιο τρόπο από το κινητό και το αρχείο /system/xbin/busybox" με αυτό τον τρόπο: "Από τον file manager του twrp recovery ή με adb από DOS αφού δώσεις πρώτα adb remount για να σου κάνει mount το /system read-write" Μπορεί κάποιος να εξηγήσει πιο αναλυτικά την διαδικασία?
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από kinezos69: “Αν πάω σε stable ποιον οδηγό θα χρησιμοποιήσω? ” Την ίδια διαδικασία που σου έστειλα από πάνω θα ακολουθήσεις, αλλά θα φλασάρεις την Stable rom που θα βρεις εδώ: xiaomi-miui.gr/community/wsif/…iaomi-Redmi-Note-2/#files Edit: Τώρα είδα ότι σου απάντησε και ο Admin παραπάνω... Φυσικά ισχύουν και οι δύο τρόποι... Απλά διαλέγεις εσύ ότι σε βολεύει καλύτερα. Όπως λέει και ο @MIUI_ART "...και οι δύο τρόποι θα καταλήξουν στο ίδιο αποτέλεσμα..." ” Η stable …
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από kinezos69: “Μόλις παρέλαβα και το δικό μου. Φοράει πάνω την έκδοση 5.9.2. Ποια έκδοση προτείνετε να βάλω: την 5.10.29 ή την stable? Ποια διαδικασία ακολουθώ στην κάθε περίπτωση? ” Καλορίζικο το νέο σου Note2!Η έκδοση που θα βάλεις έχει να κάνει με τα γούστα σου και τις ανάγκες σου. Οι περισσότεροι χρήστες εδώ χρησιμοποιούν, την Developer, αλλά και η Stable που βγήκε μόλις τη περασμένη βδομάδα, έχει ήδη αρκετούς fans. Όσο για τη διαδικασία, μπορείς να διαβάσεις …