Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Καλημέρα σε όλους
      Προχθές παρέλαβα και εγώ το Xiaomi_Redmi_Note_2 2/32, πολύ ωραίο τηλέφωνο εμφανισιακά με αρκετά καλή μπορώ να πω, για τα δικά μου δεδομένα, κάμερα.
      Το WiFi του όμως είναι τρομερά αργό, απογοητευτικά αργό και με χάλασε πολύ. Όταν το παρέλαβα φορούσε την 5.09.2 και την έκανα update σε 5.10.8 developer (αυτή κατέβηκε αυτόματα από το server).
      Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορώ να κάνω για να γίνει το WiFi του σωστό και γρήγορο? στο σήμα δείχνει πάντως φουλ... το συνέκρινα με το παλιό μου Zopo 980 2/32, δίπλα-δίπλα και το παλιό πάει ΣΦΑΙΡΑ ενώ το καινούριο πραγματικά σέρνεται.....
      Είμαι τελείως αδαής στο να κάνω εγκατάσταση από την αρχή της Ελληνικής ROM.

ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    • καλημερα το ίδιο θεμα έχω και εγώ το WiFi σέρνεται σε σχέση με το μ3 που είχα ενώ το σήμα είναι φουλ, είναι λογικό??έχω την ελληνική ρομ την τελευταία.
    • Τωρα που το λετε ετρεξα και γω ενα speedtest και ηταν ελαχιστα πιο αργο σε σχεση με τον υπολογιστη. Προφανως και ειναι η διαφορα του wifi.
      30 στον υπολογιστη 27 στο κινητο
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Cthulhu. έγραψε:

Τωρα που το λετε ετρεξα και γω ενα speedtest και ηταν ελαχιστα πιο αργο σε σχεση με τον υπολογιστη. Προφανως και ειναι η διαφορα του wifi.
      30 στον υπολογιστη 27 στο κινητο
      Με το speedtest και σε μένα καλά τα πάει όταν βρει το server μετά από αρκετά μεγάλο χρόνο αναμονής....εκεί είναι το πρόβλημα, όταν τον βρει και ξεκινήσει το τεστ τα πάει καλά στα νούμερα αλλά αυτό δεν φτάνει.
    • Αυτο που ηθελα να πω, ειναι πως μπορει να ειναι θεμα του δικτυου. Εγω δεν εχω παρατηρησει κατι, αλλα εχω και γρηγορη γραμμη.
      Σημειωση οτι ειμαι στη τελευταια ελληνικη rom, μετα απο καθαρη εκγατασταση
    • Παρόλο που πέρασα την stable με καθαρή εγκατάσταση δεν μου παίζει το novago.
      Σ' ένα φίλο πιο πάνω με το ίδιο πρόβλημα προτείνουν αυτό:
      "Να διαγράψεις με κάποιο τρόπο από το κινητό και το αρχείο /system/xbin/busybox" με αυτό τον τρόπο:
      "Από τον file manager του twrp recovery ή με adb από DOS αφού δώσεις πρώτα adb remount για να σου κάνει mount το /system read-write"

Μπορεί κάποιος να εξηγήσει πιο αναλυτικά την διαδικασία?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Cthulhu. έγραψε:

Αυτο που ηθελα να πω, ειναι πως μπορει να ειναι θεμα του δικτυου. Εγω δεν εχω παρατηρησει κατι, αλλα εχω και γρηγορη γραμμη.
      Δεν νομίζω να είναι θέμα δικτύου, ούτε ρουτερ διότι το συνέκρινα δίπλα δίπλα, όπως γράφω και παραπάνω, με άλλο τηλέφωνο....μάλλον κάτι άλλο φταίει...
    • Ο/H logiot έγραψε:

Ο/H Cthulhu. έγραψε:

Αυτο που ηθελα να πω, ειναι πως μπορει να ειναι θεμα του δικτυου. Εγω δεν εχω παρατηρησει κατι, αλλα εχω και γρηγορη γραμμη.
      Δεν νομίζω να είναι θέμα δικτύου, ούτε ρουτερ διότι το συνέκρινα δίπλα δίπλα, όπως γράφω και παραπάνω, με άλλο τηλέφωνο....μάλλον κάτι άλλο φταίει...
      Το πρωτο πραγμα τοτε που μπορεις να κανεις ειναι να πας στη τελευταια εκδοση με καθαρη εγκατασταση να δεις εαν διορθωθει.
    • έχω ενα θεμα όταν είμαι σε κάποια σελιδα και τραβάω την σελιδα δεξια η αριστερά βγαίνει κάτι σαν σκια τι είναι αυτό???
    • Ο/H gkionis έγραψε:

και με ποιο τρόπο θα το διαγράψω ? κατέβασατο root exporer βρήκα το αρχείο από την
      διαδρομή που είπες αλλά δεν με αφήνει
      να το σβήσω . κανένας άλλος τρόπος ?
      το μύνημα που μου γράφει είναι
      busybox cannot be deleted because the
      file system is read-only

Ο/H kinezos69 έγραψε:

Παρόλο που πέρασα την stable με καθαρή εγκατάσταση δεν μου παίζει το novago.
      Σ' ένα φίλο πιο πάνω με το ίδιο πρόβλημα προτείνουν αυτό:
      "Να διαγράψεις με κάποιο τρόπο από το κινητό και το αρχείο /system/xbin/busybox" με αυτό τον τρόπο:
      "Από τον file manager του twrp recovery ή με adb από DOS αφού δώσεις πρώτα adb remount για να σου κάνει mount το /system read-write"

Μπορεί κάποιος να εξηγήσει πιο αναλυτικά την διαδικασία?

Κάντε εγκατάσταση το hermes_unroot όπως κάνετε εγκατάσταση τις ROM. Αυτό αφαιρεί εντελώς το root και από τις developer ROM του κινητού σας.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H bilis1234 έγραψε:

έχω ενα θεμα όταν είμαι σε κάποια σελιδα και τραβάω την σελιδα δεξια η αριστερά βγαίνει κάτι σαν σκια τι είναι αυτό???
      Σελίδα στον browser? Ποιον browser? Σελίδα της επιφάνειας εργασίας? Δώσε στοιχεία εξαρχης αναλυτικά για να μην γεμίζεις και το θέμα