Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 196.

• Όσοι βάλανε την 6.3.3. τι έχουν να πούνε σχετικά με την διαχείριση της μπαταρίας συγκριτικά με τις προηγούμενες rom? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

kinezos69 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από kinezos69: “Σε redmi note 2 τι λέει η διαχείριση της μπαταρίας? Επίσης επειδή έχω μπερδευτεί, πως περνάμε την rom? Με τον παλιό τρόπο? Δλδ "davlic & wipe cache" και μετά "αναβάθμιση" , "επιλέξτε το πακέτο αναβάθμισης"? Φοράω την 6.1.29. ” - Βάλε την ΡΟΜ στην συσκευή σου - Μπες στο TWRP Recovery και κάνε την Install - Reboot ” Χωρίς wipe davlik & cache? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε redmi note 2 τι λέει η διαχείριση της μπαταρίας? Επίσης επειδή έχω μπερδευτεί, πως περνάμε την rom? Με τον παλιό τρόπο? Δλδ "davlic & wipe cache" και μετά "αναβάθμιση" , "επιλέξτε το πακέτο αναβάθμισης"? Φοράω την 6.1.29.

• Για να πάω από την 5.12.17 στην 16.1.29 χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο εκτός από wipe cache και wipe davlik? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εχω δυο κάρτες στο τηλέφωνο. Την COSMOTE (θέση 1) για τηλεφωνία και Q (θέση 2) για ιντερνετ. Πως μπορώ να στείλω μήνυμα απο την δεύτερη κάρτα διότι δεν με ρωτάει και στέλνει απο την πρώτη?

• Παράθεση από sokri_m: “Το R εμφανίζεται γιατί η Q δεν έχει δικό της δίκτυο και χρησιμοποιεί (roaming) το δίκτυο της Wind... ” μάλλον αυτό είναι.... Το θέμα είναι έχοντας ενεροποιημένη τη διεθνή περιαγωγή μήπως υπάρχει κίνδυνος να χρεωθώ όταν κινούμε κοντά στα σύνορα(Τουρκία, Βουλγαρία) ή όταν μπω μέσα στις χώρες αυτές?

• Παράθεση από GR_Macedon: “Για Q και data δείτε το παρακάτω XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone ” Αρα η διεθνής περιαγωγή πρέπει να είναι ενεργοποιημένη... Το θέμα είναι ότι την έκλεισα και το R παραμένει στην μπάρα. Μήπως είναι της Q κόλπο, διότι πριν μόνο με cosmote δεν μου το έβγαζε.

• Παράθεση από geobas: “Παράθεση από kinezos69: “Παράθεση από geobas: “To R είναι όντως ένδειξη ότι το κινητό σου είναι σε roaming mode και όχι στο δίκτυο του πάροχού σου . Ρύθμισέ το στον πάροχό σου . ” Στην COSMOTE έχω την τηλεφωνία και την Q την θέλω μόνο για ίντερνετ.Κάπου διάβασα ότι πρέπει να ενεργοποιήσω την διεθνή περιαγωγή για να δουλεύει το mobile data στην Q.Ισχύει αυτό ή να το απενεργοποιήσω? ” Και βέβαια να το απενεργοποιήσεις . Δεν ξέρω τι λένε για την Q , αλλά καλό θα ήταν να τους π…

• Παράθεση από geobas: “To R είναι όντως ένδειξη ότι το κινητό σου είναι σε roaming mode και όχι στο δίκτυο του πάροχού σου . Ρύθμισέ το στον πάροχό σου . ” Στην COSMOTE έχω την τηλεφωνία και την Q την θέλω μόνο για ίντερνετ. Κάπου διάβασα ότι πρέπει να ενεργοποιήσω την διεθνή περιαγωγή για να δουλεύει το mobile data στην Q. Ισχύει αυτό ή να το απενεργοποιήσω?

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από kinezos69: “Τι είναι αυτό το σύμβολο R μέσα σε κύκλο που εμφανίζεται ανάμεσα στα δύο σήματα της κινητής? ” βγάλε ένα printscreen να το δούμε κι εμείς.Επειδή μένεις σε ακριτική περιοχή πιθανολογώ ότι είναι Roaming Λογικά βλέπεις κεραία Τουρκίας.. περνάει το σημα απο το Πέπλο απο Φέρες:-) ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/9579/

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από kinezos69: “Τι είναι αυτό το σύμβολο R μέσα σε κύκλο που εμφανίζεται ανάμεσα στα δύο σήματα της κινητής? ” Είναι original το σήμα... συντομογραφία ” χαχα,,,έτσι μοιάζει όντως, αλλά τι είναι?

• Τι είναι αυτό το σύμβολο R μέσα σε κύκλο που εμφανίζεται ανάμεσα στα δύο σήματα της κινητής?

• Παράθεση από gkoutrou68: “ Ακόμη - αν δεν το έχεις κάνει ακόμη- πρέπει να δημιουργήσεις "Νέο APN" (Σημείο πρόσβασης δεδομένων) ” και πως το κάνω αυτό?

• Παράθεση από gkoutrou68: “Παράθεση από kinezos69: “ ” Κινητό : Διαχείριση ΣΙΜ > περιαγωγή δεδομένων > ενεργοποίησηΦυσικά πρέπει να ενεργοποιήσεις τα δεδομένα για την κάρτα Q ” εννοείς εκεί που λέει διεθνής περιαγωγή?

• Παράθεση από gkoutrou68: “Παράθεση από kinezos69: “Έχω βάλει δεύτερη κάρτα Q για ίντερνετ, αλλά δεν μου συνδέεται. Βγάζει οτι έχει χαθεί η σύνδεση δεδομένων. Τι πρέπει να κάνω? ” Έχεις ενεργοποιήσει το roaming ? ” το ενεργοποιώ μέσα από το κινητό η από την εταιρία ?

• Έχω βάλει δεύτερη κάρτα Q για ίντερνετ, αλλά δεν μου συνδέεται. Βγάζει οτι έχει χαθεί η σύνδεση δεδομένων. Τι πρέπει να κάνω?

• Ελπίζω να βελτιωθεί η διαχείριση της μπαταρίας με την καινούργια rom, διότι η 6.1.14 την ρουφάει σαν την Λίντα Λάβλεϊς.

• Εγκατέστησα την εφαρμογή "Redmi note 2 tool" (play.google.com/store/apps/details?id=hu.xmister.hermestool) η οποία με κατάλληλες ρυθμίσεις σου δίνει μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας στο κινητό μας. Δεν έχω δει όμως αποτελέσματα, το αντίθετο μάλιστα.Φοράω την dev 6.1.14. Κάποιοι που την έβαλαν μιλάνε για μεγάλες διαφορές. Αν όντως ισχύει θα ήθελα να μου πουν τι ρυθμίσεις έχουν κάνει ακριβώς.

• Υπάρχει κάποιο widget για να αλλάζουμε γρήγορα τα 2g/3g/4g? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από kinezos69: “το όνομα της ρομ: xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-5.12.10 ” Ωραία... σωστός. Προχώρα λοιπόν μέσα απο το TWRP κάνοντάς τη INSTALL ” οκ προχωράω και θα ενημερώσω τελικά αφού το δοκίμασα και μέσα απο TWRP, μου έβγαλε ότι το αρχείο είναι κατεστραμμένο. Οπότε κατέβασα εκ νέου το αρχείο και έγινε κανονικά η εγκατάσταση.