[GTV-5.12.17] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/12 17:00)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Ο/H xkon1984 έγραψε:
Wipe Cache πως κάνω; Δώσε μου τα φώτα σου, γιατί είμαι λίγο ασχετος και τώρα μπαίνω στα βασικά...
-
-
Υπάρχει κάποιο widget για να αλλάζουμε γρήγορα τα 2g/3g/4g?
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
αυτονια ήταν πολύ βολικό. Κάτι τέτοιο έχει το flyme που είναι ότι πιο βολικό
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!!! Καλά Χριστούγεννα!! Η αλήθεια είναι ότι το πιο βολικό για μένα τουλάχιστον, είναι όταν ενεργοποιηθουν τα δεδομένα, να είναι στο H+ και όταν είναι κλειστά να γυρνάει αυτόματα σε 2g.....good is never enough...always you can do better.....
-
Ο/H xkon1984 έγραψε:
Αν υπάρχει εναλλακτική για να λύσουμε το πρόβλημα με την ηχογράφηση ενημέρωσέ με.
-
Αναφορικά με την έκδοση 6.0 για Mi3/4 και Note υπάρχει η εξής ενημέρωση
MIUI 7 based on Android M (6.0) for Mi 3 W/C, Mi 4 3G/4G and Mi Note will be released to beta testers first in the near future. Please stay tuned.
Επίσης ας δούμε τι θα περιέχει η νέα ρομ..
MIUI 7 China Developer ROM 5.12.24 Full Changelog
[Messaging]
Fix - When recipients exceeded one line, the upper and lower parts might get cut (12-24)
[Lockscreen, Status Bar, Notification Bar]
Fix - Sometimes status bar disappeared (12-24)
[Home screen]
Fix - Home screen FC error after doing a factory data reset (12-18)
[Mi Cloud]
New - Added account lock after flashing phone in Find device. Avoid risks of lost phone being used by others (12-22)Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Καταρχην Χρονια πολλα και καλα Χριστουγεννα σε ολο το κοσμο με υγεια και ευτυχια! Δευτερον εχω μια απορια πριν καποιο καιρο ειχαμε ακουσει για αναβαθμισεις lollipop ακομα και στο Redmi Note 3g. Βεβαια αυτο δεν υλοποιηθηκε ποτε μπορουμε να ξερουμε γιατι?
-
χρονια πολλά σε όλους και περισσότερα στον ADMIN και την ομάδα να μας δίνει νέες ρομ και πιο πολύ σήμερα αν είναι δυνατόν την νέα.
Άντε τελείωσε ο διαγωνισμός κερδίσαμε πείτε τους να το λήξουν δεν έχει νόημα να σκάνε πλέον!!!!;!;
" Γεωπόνος”
-
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!! Εδώ και κάνα μισάωρο... Έχουμε αρχίσει όλοι τα refresh...ή μόνο εγώ;;; περιμένω marshmellow με ααγωνία....good is never enough...always you can do better.....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα