Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 196.

• το όνομα της ρομ: xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-5.12.10

• Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από kinezos69: “Παράθεση από caeser: “ ” Λοιπόν το παίρνω απο την αρχή:Έχω την ρομ ασυμπίεστη...... ” Ασυμπίεστη???????????????? ” Συγνώμη εννοούσα συμπιεσμένη όπως την κατέβασα...

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από kinezos69: “Σε 3-4 δεύτερα όμως, με πετάει στο μενού "TeamWin" που από κάτω έχει τις επιλογές: install, wipe, backup, restore κτλ. και μένει εκεί. Τι να κάνω? ” Δοκίμασε απο την επιλογή "install" (μέσα απο το TWRP που λες ότι σε πετάει) να κάνεις την εγκατάσταση. (θα επιλέξεις και πάλι τι αρχείο της rom και θα σύρεις το διακοπτάκι να αρχίσει το flash).Υποθέτω ότι χρησιμοποιείς το ΣΩΣΤΟ αρχείο της GTV ROM...(Hermes)... σωστά? ” Έχω την σωστή ρομ. Θα δοκιμάσω με …

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από kinezos69: “Ναι αυτό γίνεται και μετά με πάει recovery ” Τι εννοείς, ΜΕΤΑ σε πάει recovery??? Αυτό που σου δείχνει ο @XiaomiNewbie γινέται ΜΕΣΑ στη recovery κατα τη διάρκεια της εγκατάστασης... και όταν τελειώνει η εγκατάσταση είσαι μέσα στη recovery... Κάνεις επανεκκίνηση και εισαι οκ...Ρίξε μια ματιά και σε αυτό το βίντεο, μετά το 3:35'' να δεις πως γίνεται η εγκατάσταση μέσα απο τη TWRP... ” Λοιπόν το παίρνω απο την αρχή: Έχω την ρομ ασυμπίεστη όπως την κατέ…

• RE:

kinezos69 - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από XiaomiNewbie: “Παράθεση από kinezos69: “Επιλέγω την rom οταν μου ζητάει "επιλέξτε πακέτο αναβάθμισης" και με πετάει στο recovery. Γιατί? Την rom την έχω χύμα στην εσωτερική μνήμη. ” Έχεις κάνει Flash την Ελληνική ROM έστω μια φορά;; Εάν ναι τότε σε πετάει στο TWRP; και λέει αυτό;” Ναι αυτό γίνεται και μετά με πάει recovery Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Επιλέγω την rom οταν μου ζητάει "επιλέξτε πακέτο αναβάθμισης" και με πετάει στο recovery. Γιατί? Την rom την έχω χύμα στην εσωτερική μνήμη.

• Παράθεση από kinezos69: “Σε Redmi note 2 με 5.11.26 για να την περάσω κάνω wipe cache+davlik? ” μπορεί κάποιος να με απαντήσει σε αυτό?

• Σε Redmi note 2 με 5.11.26 για να την περάσω κάνω wipe cache+davlik?

• Παράθεση από linuxovios: “Παρέλαβα και εγώ με 5.10.8 εδώ και μία βδομάδα και δεν το έχω πειράξει ακόμα. Όλα καλά με τη συσκευή, αλλά και σε μένα στα wifi δίκτυα εμφανίζει ένα με full σήμα με όνομα Nvram warning err=0x10. Πρακτικά δεν με ενοχλεί, μια που βρίσκει τα άλλα δίκτυα και συνδέεται κανονικά, αλλά θα ήθελα να το "διώξω". Επιπρόσθετα είναι αίσθησή μου ότι υπάρχει μια μικρή χρονική υστέρηση να συνδεθεί στο wifi και ότι η σύνδεση δεν είναι τόσο γρήγορη όσο θα μπορούσε να είναι. Διαισθητικά ό…

• Πέρασα μια 16αρα μέσα και την διαβάζει κανονικά, αλλά ενώ έχω ορίσει να μπαίνουν μέσα αυτόματα οι φώτο,βίντεο και μουσική , αυτό δεν γίνεται και παραμένουν στην εσωτερική μνήμη. Γιατί? Φοράω την dev 5.11.1

• Ενεργοποίηση MiAccount

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Για κάνε ένα κόπο και πηγαίνετε στο Κέντρο Ασφαλείας-->Δικαιώματα-->tab Δικαιώματα--> SMS και MMS και δείτε εάν υπάρχουν ελεύθερα δικαιώματα που αφορούν το λογαριασμό MI... ” υπάρχουν δικαιώματά μόνο για το mi key

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από kinezos69: “Τι χρεώνει ακριβώς διότι το κινητό είναι εταιρικό? Επίσης σήμερα άλλαξα και SIM Διπλή χρέωση? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κάποια φορά είδα με τα συνεχόμενα wipe και δοκιμές ROM, βρήκα να μου λείπουν κοντά στα 7 ευρώ και άρχισα να το ψάχνω. Ότι θέλουν χρεώνουν...όπου κάτσει η μπίλια. Διάβασε εδώ, εδώ και εδώ.” Ποια είναι όμως η φιλοσοφία της χρέωσης? Τι σου προσφέρει δλδ? Μήπως πρέπει να απενεργοποιησω το λογαριασμό …

• Ενεργοποίηση MiAccount

Μήνυμα

Τι χρεώνει ακριβώς διότι το κινητό είναι εταιρικό? Επίσης σήμερα άλλαξα και SIM Διπλή χρέωση? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ενεργοποίηση MiAccount

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από dnomikos: “Ναι, φτιάξε λογαριασμό χωρίς αριθμό τηλεφώνου. Μόνο email βάλε. Και πάλι να προσέχεις πχ την ενεργοποίηση που θα σου πεί αργότερα το Mi Message γιατί και εκεί χρεώνει (έχεις - δεν έχεις φτιάξει αρχικά λογαριασμό με αριθμό τηλεφώνου). ” Εμένα δεν με έχει χρεώσει ποτέ, πάντως... Γιατί? Τα sms που στέλνει για επιβεβαίωση (κάποιες φορές) δεν χρεώνονται σε μένα...Έχω δύο (τουλάχιστον) λογαριασμούς με τηλεφωνικούς αριθμούς... ” Αμ δ…

• Επειδή παρατηρώ ότι τελευταία έχουμε γίνει αρκετοί απο εμάς κάτοχοι για πρώτη φορά συσκευών με λογισμικό της MIUI ανοίγω αυτό το θέμα για να δημοσιεύουμε κόλπα και tips που ανακαλύπτουμε και πιθανόν να φανούν χρήσιμα και σε άλλους. Διάβασα πχ σε άλλο φόρουμ ότι ο φακός ενεργοποιείται αν σε κατάσταση lock screen πατήσουμε παρατεταμένα το μεσαίο κόκκινο κουμπάκι(το κυκλάκι δλδ) της οθόνης και μου άρεσε πολύ. Περιμένω και τηνβοήθεια των παλαιότερων και πιο έμπειρων

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από kinezos69: “ωραία λοιπόν...πως μπορώ να ορίσω όλα τα υπόλοιπα(φωτο, μουσική, video κτλ) να αποθηκεύονται στην εξωτερική? ΥΓ: μέσα απο το φόρουμ μου είπαν ότι μπορείς να υποδείξεις(για εμάς τους αρχάριους της miui) links με οδηγούς για tips και κόλπα της. ” Φίλε Κινέζε (πολύ γουστάρω το nick σου!!!), αν χρειαστείς κάτι άλλο γύρω από αυτό το θέμα, άνοιξε σε παρακαλώ ένα άλλο θέμα, στο κατάλληλο νήμα, επειδή εδώ θα είμαστε off topic αν συνεχίσουμε και θα μας "μαλώ…

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από kinezos69: “Καλησπέρα, πως μεταφέρω τις εφαρμογές που κατέβασα στην εξωτερική sd, ώστε να μην πιάνουν χώρο στην εσωτερική? ” Από ποιό χώρο να πιάσουν χώρο? Από τα 32 ή τα 16 GB? Αστειεύσαι, ε?Σου προτείνω να μην το κάνεις... για διάφορους λόγους... 1. Δεν το υποστηρίζει (επίσημα) το λειτουργικό 2. με αποτέλεσμα κάποιες εφαρμογές ή να ξεκινάνε αργά ή να κολλάνε ενώ τρέχουν 3. Όταν κάνεις restore από back up (που είχες πάρει ενώ είχες τις εφαρμογές στην εξωτερική…

• Καλησπέρα, πως μεταφέρω τις εφαρμογές που κατέβασα στην εξωτερική sd, ώστε να μην πιάνουν χώρο στην εσωτερική?

• Παράθεση από zaf_4: “Παράθεση από kinezos69: “Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από gkoutrou68: “ ” Για τις επαφές πάνε στις ρυθμίσεις επαφων, πατώντας το αριστερό πλήκτρο του τηλεφώνου συνεχόμενα όσο είσαι στις επαφές.Πατάς μετά Οργάνωση επαφών - - > Ανακατασκευή στοιχείων δείκτη και μάλλον θα φτιάξει η ταξινόμηση.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/6994/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/6995/ Πως μπαίνω στο συγκεκριμένο μενού διότι δεν το κατάλαβα απο τις οδηγίες σου? Ποιο είν…

• Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από gkoutrou68: “ ” Για τις επαφές πάνε στις ρυθμίσεις επαφων, πατώντας το αριστερό πλήκτρο του τηλεφώνου συνεχόμενα όσο είσαι στις επαφές.Πατάς μετά Οργάνωση επαφών - - > Ανακατασκευή στοιχείων δείκτη και μάλλον θα φτιάξει η ταξινόμηση.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/6994/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/6995/ Πως μπαίνω στο συγκεκριμένο μενού διότι δεν το κατάλαβα απο τις οδηγίες σου? Ποιο είναι αυτό το αριστερό πλήκτρο του τηλεφώνου που…