Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 337.
-
Παράθεση από makis1024: “Ο κάτω οδηγός fastboot rom με το twrp του φόρουμ και mi flash , αλλαγή TWRP σε 3.1.x.x και flash της xtrv. ” Ειχα κανει στο τηλ καθαρη με miflash και fastboot ,μετα ειχα βαλει την 7.9.16 κ μετα την 7.9.21( η οποια κρασαρε τις εφαρμογες) κ γυρισα στην 7.9.16 . Να γινει παλι καθαρη;Η να περιμενουμε την επομενη; Σε αλλο RN2 που εχω η 7.9.21 εχει μπει κ δουλευει κανονικα
-
Παράθεση από cacau: “Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση, αλλά κι εγώ βάζοντας την 7.9.21 στο RN2 δεν συγχρονίζει ο λογαριασμός google. Προσπάθησα 2 φορές με aroma και μια με σκέτη xtrv, τίποτα - απελπίστηκα/βαρέθηκα και γύρισα στην παλιά μου stable 8.0.2... ” Εγω συγχρονιζω κανονικα
-
Με το fix για mido ολα καλα με την αριθμομηχανη
-
Περασμα της 7.9.21 μεσω ΟΤΑ σε hermes και mido χωρις προβλημα.Ολα κομπλε.Ευχαριστουμε πολυ παιδια
-
Περασμα 7.9.16 σε RN2 (σημερινη fix) ολα κομπλε.Ευχαριστουμε πολυ παιδια.
-
Παράθεση από thomas01: “Ποιά επιλογή κάνει format data? Αν θέλεις δες και τα άλλα που πρόσθεσα στην προηγούμενη απάντησή μου. ” Στο twrp-wipe πάνω από το βελάκι που σέρνεις για factory reset έχει ένα κουμπί που λέει format data
-
Παράθεση από Pantak: “Έχω το RN2 Hermes XRTV 8.5.2.0 stable κατέβασα την xrtv 9.18 την περσα μετά από εργοστασιακή επαναφορά και μετά το τηλέφωνο πέρασε σε ένα loop άνοιγε και μετά το σήμα mi έκανε επανεκκίνηση συνέχεια , δοκίμασα και την άρωμα και πάλι το ίδιο και τα δυο μέσω recovery .Δεν ξέρω αν εγώ δεν έκανα κάτι καλά η είναι κάποιο bug ;;;; Τώρα έχω πάλι την παλιά Ευτυχώς που με volume up και switch εμπενε σε recovery mode ” η dev 7.9.16 εχει προβλημα,δεν εκανες κατι λαθος.Βαλε την 7.9.7 κα…
-
Παράθεση από Antonios Gagas: “@ntinos_g7 γενικα τι διαφορες βλεπεις στην 7.9.16 ? ” Στο τηλ που πέρασα την χθεσινή 7.9.16 δεν έχω παρατηρήσει κάποια διαφορά με την 7.9.7
-
Παράθεση από Antonios Gagas: “@ntinos_g7 αν βαλεις rom clean install ? ποια ειναι για rn2 ” Αυτή έβαλα με clean install(miflash) hermes_images_GTV-6.5.5_GR_xiaomi-miui-hellas.tar.gz . Είναι η fastboot.Αυτό εννοείς?
-
Παράθεση από Antonios Gagas: “@ntinos_g7 σωστος για να μην αφησει τιποτα καντο φιλε,, να ρωτησω φιλε τι διαφορα εχουν οι 2 συσκευες σου σε σχεση με της ρομ που εβαλες wipes factory reset k.l.p.γενικα κατι διαφορετικο θυμασαι κατι---συγκρίνετες μηπως βρουμε λυση ??? κι΄αυτο το bootloop τωρα μεγαλη παπαρια,,και γιατι δεν διορθώνετε ??? πιστευω οτι η συγκεκριμενες συσκευες φταινε και τιποτα αλλο οπως μου εκανε εμενα με τους drivers win7 x32 διαβασε στην υπογραφη μου ,,, ” Έβαλα με miflash την fastb…
-
Παράθεση από Antonios Gagas: “ε ναι αφου δεν κλειδωνει σωστος ?????////////////,,,,,,,΄΄΄΄΄΄εγω αυτο πιστευω θελει κινεζικη πρωτα ../,/,. περνα την 7.9.14 την κινεζικη και μετα ελληνικη.greek-miui-gr ” Ελεγα να βαλω την fastboot 6.5.5 ,μετα twrp 3.1.1.0 κ μετα την σημερινη 7.9.16.Να μην κανω αυτο;
-
Παράθεση από Antonios Gagas: “@ntinos_g7 οοπππ ,,,το εγραψες 2 φορες χαχαχαχαχα...ας γελαμε και στα δυσκολα ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ παντα εεεεεεε μηπως θελει η συσκευη full wipes κ.λ.π.....να φυγουν τα παντα ..λεω εγω τωρα ??? ” Να σου πω την αληθεια σκεφτομαι αυριο πρωι να του βαλω fastboot κ να την περασω κατευθειαν την σημερινη να δω πως θα παει
-
Παράθεση από Antonios Gagas: “παιδια σε Redmi_Note_2 η αρωμα κανει bootloop ??? η xtrv κανει bootloop ??? η και η δυο ??? ” Στο ενα σε εμενα περασε η AROMA.Στο αλλο και οι 2 rom bootloop =============== Σεπ 19th 2017, 12:21am =============== Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ntinos_g7: “Στο αλλο την περασα κ ειχα παλι bootloop.Εβαλα την 7.9.7 κ ανοιξε.Κατεβασα κ εβαλα την xtrv απο το σημερινο mail παλι bootloop.Τωρα περναω παλι την 7.9.7 ” Έχεις πρόβλημα στην συσκευή σου με τα Data.Θα πρέπει …
-
Σε εμενα κανει το ιδιο παλι παιδια.Εχω 2 RN2.Στο ενα μπηκε κανονικα η AROMA 7.9.16 που μου ηρθε σε mail σημερα χωρις κανενα προβλημα. Στο αλλο την περασα κ ειχα παλι bootloop.Εβαλα την 7.9.7 κ ανοιξε.Κατεβασα κ εβαλα την xtrv απο το σημερινο mail παλι bootloop.Τωρα περναω παλι την 7.9.7
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Σε 2 RN2 (το ένα είχε πάνω την 7.9.14 και το άλλο είχε την 7.9.7) και στα 2 με ΟΤΑ μου έβγαζε m5sum don't match.Κατέβασα την 7.9.16 από το mail. Σε αυτό που είχε την 7.9.14 περάστηκε από το mail χωρίς πρόβλημα.Το άλλο με την 7.9.7 είχα bootloop.Του έκανα factory reset ,πέρασα την 7.9.16 από το mail ,πάλι bootloop.Του πέρασα πάλι την 7.9.7 και άνοιξε κανονικά. Έχω και στα 2 twrp 3.1.1.0 geoanto.Και στα 2 η 7.9.7 μπήκε με factory reset από την 6.8.10. Γιατί το ένα έχει φάει σκάλωμα ενώ το άλλο παί…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από Antonios Gagas: “αφου ειπαμαι απο χτες οτι η ROM RN2 7.9.14 .εχει προβλημα bootloop.και θα βγει διωρθωμενη αλλη ...γιατι παιδευεστε τζαμπα ? ” Σόρρυ μου ξέφυγε αυτή η πληροφορία.Απλά χθες βράδυ στο δικό μου μέσω ΟΤΑ την έβαλα κ μου άνοιξε κανονικά.Σήμερα που δοκιμάζω σε άλλο είδα οτι δεν μπαίνει.