Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 337.
-
Ωραία.Οπότε επανέρχομαι μόλις γίνει αυτό το βήμα =============== Μαρ 31st 2017, 10:18am =============== Το ξεκλειδώσαμε το prada.Βάλαμε twrp και περάσαμε την xtrv beta 1 .Όλα κομπλέ.Ευχαριστώ πολύ παιδιά
-
Ξεκλειδώνω με την ROM που έχει ήδη δηλαδή?
-
Ευχαριστώ για την απάντηση.Αν έχω πάρει έγκριση (ή όταν θα πάρω) πως προχωράω μετά?
-
Καλημέρα παιδιά.Φίλος πήρε απέξω το Redmi 4 (Prada) .Θέλω να του περάσω την xtrv stable. Κάναμε έλεγχο του bootloader και είναι κλειδωμένος. Έχουμε κάνει κ αίτηση για ξεκλείδωμα από 27 Μαρτίου και περιμένουμε μύνημα για έγκριση(δεν έχει έρθει ακόμα) Βάζω κ φωτό από about phone να δείτε την ROM που έχει. Πως προχωράω? Ευχαριστώ
-
Πέρασμα της 7.3.16 σε RN2 άψογα όλα.Ευχαριστούμε παιδιά κ πάλι
-
Σε kenzo ολα καλα παιδια.Ευχαριστουμε κ παλι.Υπαρχει μονο το γνωστο πλεον θεμα με το power menu.Ολα τα υπολοιπα λειτουργουν αψογα
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ntinos_g7: “Η 7.3.16 περαστηκε σε RN2 χωρις προβλημα κ δουλευει αψογα για αλλη μια φορα.Μηπως ξερει καποιος αν το RN2 θα προχωρησει σε xtrv beta2; ” Προσπαθούμε να πετύχουμε την πλήρη αυτονόμηση σε ότι αφορά όλες τις ROM.Δηλαδή να έχουμε ως πηγαίο Source την γνήσια GLOBAL ROM με τις δικές μας όμως μεταφράσεις, και τα δικά μας καλούδια, έτσι ώστε να προχωρήσουμε για όλες τις συσκευές στην τελική XTRVA ROM που θα έχει AROMA. Μη νομίζετε πως όλα είναι εύκολα και…
-
Η 7.3.16 περαστηκε σε RN2 χωρις προβλημα κ δουλευει αψογα για αλλη μια φορα.Μηπως ξερει καποιος αν το RN2 θα προχωρησει σε xtrv beta2;
-
Καλή επιτυχία σε όλα τα μέλη
-
Καλη επιτυχια σε ολους
-
Παράθεση από deltaman: “Παράθεση από deltaman: “Περάστηκε σε RN2. Το μόνο πρόβλημα που εντόπισα μεχρι τώρα είναι οτι το εικονίδιο των ρυθμίσεων είναι... αόρατο. Υπάρχει, επιλέγεται αλλά δεν φαίνεται το γραναζακι στην οθόνη. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εμένα μου το δείχνει κανονικά σε RN2.Δεν έχω παρατηρήσει κάτι γενικά από το πέρασμα της ROM.Ευχαριστούμε παιδιά κ πάλι
-
Και σε Redmi Note 2 όλα καλά.Μόλις περάστηκε
-
Ολα καλα κ σε RN2.Ευχαριστουμε κ παλι
-
Σε RN2 ολα λειτουργουν καλα.Ευχαριστουμε παιδια
-
Περασα την 7.2.16 σε RN2 χωρις προβλημα.Μεχρι στιγμης ολα δουλευουν αψογα.Ευχαριστουμε κ παλι παιδια
-
Εγκατασταση σε RN2 ολα καλα μεχρι στιγμης.Ευχαριστουμε παιδια
-
Αγορά απο Aliexpress??
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά.Έκανα λογαριασμό στο alipay.Πρόσθεσα κ μια κάρτα που είχα.Προσπαθώ να κάνω ID verification.Έστειλα φωτό την ταυτότητα (γράφει και με αγγλικα το όνομα) και μου έστειλαν οτι απέτυχε.Και μου είπαν να στείλω ένα έγγραφο στα αγγλικά.Δεν έχω κάποιο έγγραφο στα αγγλικά εκτός από ταυτότητα που γράφει και στα αγγλικά το όνομά μου.Αυτό πρέπει οπωσδήποτε να το κάνω?