Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 337.
-
Ερώτηση έκδοσης
ΜήνυμαΔεν ζητάει κωδικό.Ούτε χθες ζήτησε σε όλη την διαδικασία που πέρασα την 9.12.5 . Βλέπω όλα μου τα αρχεία ναι
-
Ερώτηση έκδοσης
ΜήνυμαΜπήκα στο 3.2.3.3 που έχω
-
Ερώτηση έκδοσης
ΜήνυμαΕγώ είμαι με twrp 3.2.3.3_tools και είχα πάνω την τελευταία xtrv . Με fr πέρασα την χθεσινή τελευταία 9.12.5 χωρίς κανένα πρόβλημα.Να δοκιμάσω κάτι?
-
Σε platina ολα καλα μετα απο fr.Ευχαριστουμε πολυ παιδια για ακομα μια φορα
-
Σε platina ολα καλα.Ευχαριστουμε παιδια
-
Redmi note 8pro
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά.Έχω κινητό φίλου Note 8 Pro.Αγοράστηκε από Vodafone. Έλεγχος Bootloader : κλειδωμένος Τιμή anti : 1 Στο κουτί δεν υπάρχει το κόκκινο αυτοκόλητο "global version" . Rom έχει Global 10.4.5.0(PGGEUXM) . Αυτό σημαίνει οτι το κινητό είναι china version με EU ROM ? Είμαι στην διαδικασία να ξεκλειδώσω.Θα περιμένω 168 ώρες. Όταν περάσουν να προχωρήσω στο ξεκλείδωμα? Θέλει να περάσουμε την official global stable Ευχαριστώforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65609/
-
Σε mi 8 lite ολα καλα
-
Σε mi 8 lite ολα καλα
-
Σε mi 8 lite ολα καλα.Ευχαριστουμε παιδια
-
Σε mi 8 lite όλα καλά.Ευχαριστούμε παιδιά
-
Σε mi 8 lite ολα καλα
-
Παράθεση από diskjohn: “ευχαριστώ κατεβάζω τώρα , αυτά πρέπει να κάνω μόνο στο twrp Wipe -> advacned -> τικάρουμε ΜΟΝΟ cache + dalvik cache μην κάνω καμιά πατάτα και διαγράψω τα πάντα ? ” Σωστα
-
Σε mi 8 lite περαστηκε πανω απο την προηγουμενη μια χαρα προς το παρον.Οταν βρω χρονο θα την περασω καθαρη.Ευχαριστουμε πολυ παιδια
-
Παράθεση από levendis32: “Εχω ενεργοποίησει τα dev options και στο menu >additional settings> mi unlock status παταω 'add account and device' μου ζητάει να συνδεθώ από data αντί για WIFI και λαμβάνω το μύνημα ότι συνδέθηκε. Αυτό εννοείς ότι δε διάβασα καλά ? Έκανα από την αρχη τις διαδικασίες με τον οδηγό αλλά ξανά 'your account isn't associated with a phone nnumber' Ξέχασα κάτι άλλο ? Θα αποσύνδεσω το λογαριασμό ΜI account από τη συσκευή , reboot και ξανά στο menu >additional settings> mi unloc…
-
Ολα καλα σε mi 8 lite. Ευχαριστουμε πολυ παιδια
-
Όλα καλά σε mi 8 lite. Ευχαριστούμε πολύ παιδιά
-
Σε mi 8 lite ολα καλα η 9.8.9 . Ευχαριστουμε παιδια
-
Ολα καλα σε platina.Ευχαριστουμε παιδια
-
Σε platina ολα καλα.Ευχαριστουμε παιδια
-
Ολα καλα σε platina.Ευχαριστουμε παιδια