Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 337.
-
Παράθεση από chrdes: “Παιδιά έχει παρατηρήσει κάνεις, να παγώνει η πρώτη οθόνη και να μην ανταποκρίνονται οι εφαρμογές ούτε και να πηγαίνει αριστερά δεξιά η οθόνη; Η μπάρα κατεβαίνει κανονικά, όπως και όλες οι επιλογές των ρυθμίσεων δουλεύουν. Επίσης από τις ειδοποιήσεις δουλεύουν και οι εφαρμογές. Τι μπορεί να του φταίει; Το παρατήρησα μια φορά πριν καιρό και σήμερα ξανά. Λύνεται με επανεκκίνηση. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3 ” Στο Redmi Note 2 που έχω την aroma 8.4.19 δεν μου…
-
Mido Aroma με ΟΤΑ όλα καλά.Ευχαριστούμε παιδιά
-
Redmi 5 plus Global Rom
ΜήνυμαΣτον κωδικο mi που σου βγαζει πληκτρολογιο βαλε τον κωδικο του wifi,κανε αντιγραφη και γυρνα πισω στο wifi και κανε επικοληση για να συνδεθεις internet
-
Σε mido όλα καλά.Ευχαριστούμε παιδιά για άλλη μια φορά.Καλή χρονιά σε όλους
-
Παράθεση από whoknowsss: “Έρχεται και η δική μου η ώρα για ξεκλείδωμα σε 2 μέρες. Κάθε φορά θα χρειάζεται format ή άπαξ ? Έτσι και αλλιώς δεν γίνεται format με το ξεκλείδωμα ή πάλι αλλού ταξιδεύει ο νους ? Τα φιλιά μου από τα χιονισμένα βουνά της Αυστρίας ” Με το ξεκλείδωμα θα κάνει reset.Την πρώτη φορά από εκεί κ πέρα που θα βάλεις twrp θα κάνεις format data.Δεν χρειάζεται μετά να ξανακάνεις
-
Παράθεση από giannnis12: “Μετά το φλας του updater fix δεν ανοίγει η εφαρμογή στο mido ” κανε καθαρισμο δεδομενων της εφαρμογης "αναβαθμισης" απο τις ρυθμισεις και θα ανοιξει
-
Παράθεση από tan: “Κατεβάζω σε mido. Έχει επιβεβαιώθει απο κανέναν ότι δουλεύει; ” Ναι όλα κομπλέ.Μπουμπούνα την
-
Σε mido περασμα της Aroma μεσω updater ολα καλα.Ευχαριστουμε πολυ παιδια.Καλες γιορτες σε ολους και στις οικογενειες σας
-
πρεπει σε καθε εφαρμογη που θελεις να ερχονται ειδοποιησεις να δωσεις δικαιωματα(πχ.αναδυομενο παραθυρο).Θα το βρεις Ασφαλεια-Διαχειρηση Εφαρμογων-Αδειες. Και στο Ασφαλεια-Διαχειρηση Εφαρμογων παλι θα επιλεξεις την εφαρμογη που θελεις και στις ειδοποιησεις θα ενεργοποιησεις το "Αναδυομενες Ειδοποιησεις"
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Σε mido περαστηκε η Arwma 8.12.13 χωρις προβλημα.Ολα καλα προς το παρον
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-