Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 163.

• MI 5X

teddukos94 - - Mi-5X (Tiffany)

Μήνυμα

ναι, ενώ στο παλιό μου κινητό ήταν πάνω πάνω dd0fbb45876da0bdf459f720a8a41264.jpg Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• MI 5X

Μήνυμα

έτοιμο !! δεν μπορώ να βρω πουθενά όμως πως ενεργοποιω το mi message Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• MI 5X

Μήνυμα

έτοιμο !! δεν μπορώ να βρω πουθενά όμως πως ενεργοποιω το mi message .. δεν μου το βγάζει στις ρυθμίσεις στα μηνύματα Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “Ως το πρωί θα έχει έρθει όταν έρθει μπες στης ρυθμίσεις τηλεφώνου χτύπησε 7 φορες το MIUI να γίνεις προγραμματιστής εν συνέχεια πήγαινε στης πρόσθετες ρυθμίσεις και βρες την επιλογή για προγραμματιστές είναι τρίτη πριν το τέλος, μπες τσεκάρισε OEM unlocking το Mi Status και τον εντοπισμό σφαλμάτων usb στην συνέχεια τρέξε το unlock tool να τρέχουν οι 72 ώρες και σε 3 μέρες να το ξανα τρέξεις και να ξεκλειδώσεις.” τα έχω ήδη κάνει αυτά, την άδεια περιμένω μόνο.. ευχαριστώ πο…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “Ποτέ μην ξεκλειδώσεις με ξένη άδεια, κανε υπομονή μικρέ.” άρα απλά περιμένω; b2dfba7055467672783708b057389670.jpg Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “δικαιώματα μπορείς να ξαναζητήσεις και θα σου στείλουν απάντηση, δεν είναι πρόβλημα. Στείλε αυτό που σου έγραψα.” έστειλα και περιμένω λοιπόν.. εάν το ξεκλειδώσω με ένα λογαριασμό φίλου που έχει δικαιώματα, μετά μπορώ να συνδέσω τον δικό μου λογαριασμό ξανά; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• MI 5X

Μήνυμα

αυτό..093afb8f79b86f511103084c2a1ee482.jpg Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Ξεκλείδωσε το με τον ίδιο δεν πειράζει. Μπορεις βέβαια αν χρησιμοποιείς 2 τηλέφωνα να κάνεις νέο.” δεν με αφήνει με τον ίδιο, λέει δεν έχω δικαιώματα..κάτι τέτοιο Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• MI 5X

Μήνυμα

Καλησπέρα. Προσπάθησα σήμερα να ξεκλειδώσω τον bootloader στο κινητό μου, αλλά μου έβγαλε μήνυμα ότι ο λογαριασμός μου mi δεν έχει δικαιώματα. Με τον ίδιο λογαριασμό είχα ξεκλειδώσει και το προηγούμενο κινητό μου. Έκανα ξανά αίτηση σήμερα για το Μi 5x και περιμένω.. μήπως πρέπει να κάνω καινούργιο λογαριασμό ή απλά να περιμένω να δεχτούν την αίτηση σε αυτόν; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

teddukos94 - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Προετοιμασία ενός Xiaomi κινητού για πώληση @villasg full-->όλα” ευχαριστώ πολύ!! ξέρεις τώρα εάν πρέπει να κάνω αίτηση ξεκλείδωματος για το καινούργιο μου τηλέφωνο; η απλά συνδεομαι με το account που είχα ξεκλειδώσει τη προηγούμενη φορά και είμαι οκ; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα. Θέλω να τι διαδικασία χρειάζεται για να κάνω επαναφορά εργοαστασιακών στο κινητό μου έτσι ώστε να το δώσω σε κάποιον άλλο να τον χρησιμοποιήσει; Επίσης, θα χρειαστεί αυτός που θα το δώσω να κάνει mi account ; Ευχαριστώ

• RE:

teddukos94 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν μπορείς έτσι απλά να πας από Stable σε Developer ROM. Θα πρέπει πρώτα να κάνεις ένα Factory Reset πριν κάνεις το Flash της 7.10.12 που είναι Developer ROM και μάλιστα MIUI 9. Το κακό είναι πως μετά θα πρέπει να τα ξαναστήσεις όλα από την αρχή όπως έκανες όταν πήρες για πρώτη φορά την συσκευή σου. :D” οπότε απλά περιμένω την stable εάν δεν θέλω να κάνω αυτή τη διαδικασία ; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• για να μην κανω καμια βλακεία.. έχω το redmi note 4 (nikel) με την xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_XTRV_Stable_V8.5.5.0.zip τώρα απλά κατεβάζω την xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_V9_XTRV_7.10.12.zip και την περναω όπως είναι; επίσης, θα χασω τα αρχεία μου ; ευχαριστώ

• RE:

teddukos94 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από flowin_through: “Παράθεση από 8@nos: “Λοιπόν παιδιά εμένα το κινητό μου το έφερε άτομο που πήγε στη Κίνα και δεν μπόρεσε να το πάρει από Mi store που του είπα γιατί ήταν αρκετά μακριά και το πήρε από σοβαρό κατάστημα με κινητά στη γειτονιά που έμενε, το οποίο δεν είχε διαθέσιμο το συγκεκριμένο μοντέλο και το παρήγγειλε απ'το Mi store...σε 1-2 μέρες το έφερε Οι τιμές είναι φθηνότερες από το gearbest και να μην σου πω φθηνότερα και απ'ολα τα καταστήματα που βρίσκουμε μέσω ίντερνετ....…

• παιδια, Δευτέρα φεύγω Κίνα και σκέφτομαι να τσιμπήσω κανένα κινητό απο εκεί.. τι προτείνετε;

• RE:

teddukos94 - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Παράθεση από Miyagki: “Παράθεση από teddukos94: “Καλησπέρα! Εχω το mi6 και αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ αυτή τη rom xiaomi-miui-hellas-7.1_sagit_XTRV_Stable_V8.2.28.0.zip και θέλω να ρωτήσω ποιες οι διαφορές της με αυτή xiaomi-miui-hellas-7.1_sagit_V9_XTRV_7.9.21.zip Ευχαριστώ ” @teddukos94 δεν υπάρχουν τρελές διαφορές ανάμεσα στις δυο rom. Καταρχάς αυτη που έχεις ειναι τελική και σταθερή και ειναι Miui8. H δεύτερη ειναι με το νεο Interface της Xiaomi το Miui9 και επίσης ειναι ακόμα σε εξέλιξη στα…

• Καλησπέρα! Εχω το mi6 και αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ αυτή τη rom xiaomi-miui-hellas-7.1_sagit_XTRV_Stable_V8.2.28.0.zip και θέλω να ρωτήσω ποιες οι διαφορές της με αυτή xiaomi-miui-hellas-7.1_sagit_V9_XTRV_7.9.21.zip Ευχαριστώ

• Παράθεση από spideman3: “Αν θέλεις μπορείς να μας πεις για ποια συσκευή και τι ακριβώς θέλεις να ξεμπλέξεις σχετικά με rom και Miui 9? ” για το Redmi Note 4 (nikel) θέλω να μάθω.. ποια Rom ειναι καλύτερη για να χρησιμοποιώ; και εαν υπαρχει miui9 γιαυτη τη συσκευη..

• Καλησπέρα παιδιά.. επειδή τα έχω κάνει λιγο σαλάτα με τις Rom και το miui 9, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι παίζει; Και ποια rom ειναι καλύτερη για να χρησιμοποιώ;

• άρα λέτε να μην έχω άλλο θέμα ε; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk