Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 509.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυματο έκανα! Τίποτα τα ίδια μένει στο 50%
-
Μήνυμαβαζω τον id αριθμό του λογαριασμού μου
-
ΜήνυμαΕκανα πριν επανεκκίνηση και στο λάπτοπ και στο κινητό , να ξανακάνω? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Απρ 6th 2017, 1:08pm =============== τιποτα .Έκανα επανεκκίνηση και στα 2 πάω για ξεκλείδωμα και πάλι σταματάει στο 50%
-
ΜήνυμαΝαι Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΕκανα sign in και ο λογαριασμός μου είναι στο 100% Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΠεριμένετε γιατί κάνω restart και τν λάπτοπ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μήνυμαc4a69bdf65ef80cb33df9a53e835b28d.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΤο έκανα και μου βγάζει online Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΑπό τν λάπτοπ ή από την εφαρμογή του κινητού? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΒοήθεια! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μήνυματο ενεργοποίησα έκανα πάλι την διαδικασία και πάλι σταματάει στο 50 % με ένα μύνημα που λέει acount is diferent from the account ifo on thw device
-
Μήνυμαμπηκα και σύνδεση το κινητό μου και πάτησα unlock και με έκοψε στο 50% γιατί? =============== Απρ 6th 2017, 11:36am =============== μαλλοον δεν ενεργοποίησα το oem unlock πριν κάνω την διαδικασία ! Έχω κάνει μ.....ια ??
-
Μήνυμαστο mi unlock tool βάζω το λογαριασμό και μου λέει " dosent exist"
-
ΜήνυμαΈχει κολλήσει το κινητό στο logo fastboot γιατί?
-
ΜήνυμαΕδώ aff603b8733c8b7e0dc77f9f3a261a4f.jpgπατάω πάνω στο link? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΞεκινάω ! Α να ρωτήσω Γιώργο εκεί που λες en. mioui. Com/ ullock now από το κινητό μου μπαίνω ή από τν λάπτοπ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΕχω κάνει απενεργοποίηση ψηφιακής υπογραφής και περάσει τους driver adb και edl αλλά δεν έχω συνδέσει το κινητό με το λάπτοπ που λέει στα παρακάτω βήματα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΝα ρωτήσω πριν κάνω αυτόν τον οδηγό πρέπει να έχω κάνει τον άλλον οδηγό που λέει αυτοματοποίημενη εγκατάσταση drivers έτσι? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μήνυμαcd03222a7745fdbb4095d62b270c9aa9.jpg Εγώ έχω αυτή την έκδοση οπότε πάω στο δεύτερο βήμα έτσι? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΚαλημέρα!! Πριν μισή ώρα μου έστειλε ή xisomi μύνημα ότι είμαι οκ να ξεκλείδωσω τν κινητό! Μου έστειλε ένα αριθμό και ένα link στο μύνημα! Τη κάνω τώρα?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk