Πήγαινε στις επιλογές για προγραμματιστές και δες εάν έχεις ενεργοποιήσει το OEM unlock, αν δεν το έχει και έχει το Mi unlock status συνδέσου εκεί με το mi account σου και δοκίμασε ξανά.
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Καλημέρα!! Πριν μισή ώρα μου έστειλε ή xisomi μύνημα ότι είμαι οκ να ξεκλείδωσω τν κινητό! Μου έστειλε ένα αριθμό και ένα link στο μύνημα! Τη κάνω τώρα??
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ακολούθησε τον οδηγό της πρώτης σελίδας του τρέχοντος νήματος.
-
Εγώ έχω αυτή την έκδοση οπότε πάω στο δεύτερο βήμα έτσι?
Ναι, πας en.miui.com/unlock, πατάς το κουμπί Unlock Now, βάζεις τα στοιχεία σου, κατεβάζεις το Mi Unlock Tool, βάζεις τη συσκευή σου σε fastboot mode και τρέχεις το Mi Unlock Tool.
Υπόψιν ότι πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει το OEM Unlock από τις ρυθμίσεις για προγραμματιστές και να έχεις βάλει το Mi Account σου. -
-
Να ρωτήσω πριν κάνω αυτόν τον οδηγό πρέπει να έχω κάνει τον άλλον οδηγό που λέει αυτοματοποίημενη εγκατάσταση drivers έτσι?
Αν δεν έβαλες ήδη προγράμματα οδήγησης και δεν είχες κάνει Απενεργοποίηση Ψηφιακής Υπογραφής στα Windows με άλλον τρόπο, καλό θα ήταν!
-
Ναι καλό θα ήταν.
-
Εχω κάνει απενεργοποίηση ψηφιακής υπογραφής και περάσει τους driver adb και edl αλλά δεν έχω συνδέσει το κινητό με το λάπτοπ που λέει στα παρακάτω βήματα
-
Ξεκινάω ! Α να ρωτήσω Γιώργο εκεί που λες en. mioui. Com/ ullock now από το κινητό μου μπαίνω ή από τν λάπτοπ
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα