Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 509.
-
Βασικά δεν έχω δει μέχρι στιγμής κάτι κουλό όλα φαίνεται να λειτουργούν όπως πρέπει απλά με τις τελευταίες ενημερώσεις της beta έχω διαφορά ψιλοθεματα όπως υπερθέρμανση του κινητού και κάτι αλλά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Απρ 3rd 2017, 12:48am =============== στην πρώτη σελίδα σε ένα σημείο στον οδηγό λέει " σε καμία περίπτωση δεν κατεβάζουμε global dev γιατί θα brikarei το κινητό " . Εγώ που θέλω να βάλω μια παλιά έκδοση official global dev θα το b…
-
να κάνω μια ερώτηση? Παλιά που είχα αγοράσει το rn3 Kate έχει official global stable και θέλησα να του περάσω την official global dev κατέβασα την rom στο λάπτοπ μετά την πέρασα στο κινητό και την εγκατέστησα από τον updater και όλα οκ αλλά δεν έκανα όλα τα βήματα που έπρεπε να κάνω για τν λάπτοπ, υπάρχει περίπτωση να είναι brikαρισμενο το κινητό και να μην το έχω πάρει χαμπάρι τόσο καιρό?? Τo κινητό δεν είναι ξεκλείδωτο και δεν είναι root.
-
Αν βρω πουθενά κόλλημα επανέρχομαι σε ευχαριστώ πάντως για τον χρόνο σου Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Α οκ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) Έσύ όμως θα κατεβάσεις fastboot rom για kate δηλαδή redmi note 3 special edition, μην μπερδευτείς θα υπάρξει πρόβλημα. Πάρε και ένα εύκολο τρόπο να περάσεις driver. Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86” Να σε ρωτήσω για να τα κάνω όλα αυτά πρέπει να είμαι ξεκλείδωτος ? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Από τον updater δεν θα σε αφήσει να την περάσεις ο σωστός τρόπος είναι σε edl mode με fastboot rom της επιλογής σου.” Δεν τον ξέρω αυτόν τν τρόπο. Αν μπορείς να με βοηθήσεις πες μου περίπου τον τρόπο λίγο πιο αναλυτικά. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Η πιο παλιά έχει σημασία πόσο πιο παλιά, μια δύο ναι περισσότερες θα χρειαστεί wipe data μέσα από το system.” Αν δεν κάνω wipe data και περάσω μια παλιά rom ,θα έχω κάπου πρόβλημα? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χα χα χα τα είχε όλα αναλυτικά! Ηταν ανενεργό εμένα! Το ενεργοποίησα και μου έβγαλε 2 επιλογές πριν το ενεργοποιήσω! Πάτησα την πρώτη επιλογή. Πειράζει? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από makis1024: “Δες την ρύθμισή σου εδώ, πάτα πάνω. ” Αυτό κάνει τα παντα back up? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Η πιο παλιά έχει σημασία πόσο πιο παλιά, μια δύο ναι περισσότερες θα χρειαστεί wipe data μέσα από το system.” Υπάρχει τρόπος αν κάνω wipe data να ξαναφέρει τν τηλέφωνο στην κατάσταση που είναι τώρα? Βασικα στο mi clound έχω αποθηκεύσει φωτό βίντεο και κάτι αλλά αρχεία αλλά όλα τα υπόλοιπα όπως εφαρμογές ρυθμίσεις και αλλά πράγματα πως θα γίνει να επαναφέρω στην τορινη κατάσταση? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ωχ ναι? Αυτήν που σκέφτομαι να περάσω είναι κάμποσους μήνες πίσω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτό που λες χύμα στο ροοτ τη εννοείς? Δεν έχω ρουταρει το κινητό Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μου την βγάζει κανονικά και την έκανα κιόλας αλλά ή τελευταία έχει πολλά πρόβληματα και σκέφτομαι να περάσω καμία πιο παλιά! Απλά έφερα σε παράδειγμα αυτήν Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
1b016fa4f9fe66ee7c62bff57fab04c0.jpg Παιδιά μια ερώτηση αυτή ή εικόνα είναι από τν forum της mioui. Ποιο από τα 2 link κατεβάζω? Και κάτι άλλο την περνάω κατευθείας από τν κινητό και την κάνω εγκατάσταση από τον updater ή πρέπει να την κατεβάσω από λάπτοπ και μετά να την περάσω με καλώδιο στο κινητό .? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
OK ευχαριστώ παιδιά
-
Παράθεση από makisfz: “Και εγώ αυτήν που έχω την 23 έχει κατανάλωση μπαταρία ενώ η 16 ήταν πολύ καλη ρομ πιστεύω ότι η αυριανή θα είναι καλή. Αν θέλεις να πας πίσω μέσου updater Redmi note3 pro ” και πως την κάνω? Λίγο πιο αναλυτικά? Την κατεβάσω στο laptop και μετά την περνάω στο κινητό μέσω του updater?
-
Τν ξέρω ότι βγαίνει αύριο αλλά από ότι βλέπω όσο πάνε της χαλάνε της αναβαθμίσεις αντί να φτιάχνουν τα τυχόν προβληματάκια! Ενώ οι παλιές τουλάχιστον δεν έχουν τόσα bugs!
-
γεια σας σε όλους. Πριν τρεις μέρες μου πέρασε τν κινητό από μόνο του την official dev 7.3.23 και τν κινητό έχει γίνει χάλια. Ποια είναι ή διαδικασία να βάλω μια παλιά rom που ηταν καλύτερη από αυτήν? Τν κινητό είναι κλειδωμένο και αρουταριστο .ευχαριστώ προκαταβολικά.