Καλημέρα σε όλους . Μια ερώτηση αν ξερεται. Το usb type-c που έχει το mi 8 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μετατροπή σε εικόνα με κάποιο ανταπτορα usb c σε hdmi ? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι το έκανα το τελευταίο update του google maps να δω από περιέργεια αν δουλεύει σωστά το gps αλλά επειδή είδα ότι άρχισε πάλι τα τρελά του ξαναέκανα πάλι απεγκατασταση ενημερώσεων και επανήλθε στα σωστά επίπεδα σταθερότητας του gps. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επιτέλους δουλεύει σωστά το Google maps. Έκανα απεγκατασταση ενημερώσεων μέσα από "ρυθμίσεις" ," εγκατεστημένες εφαρμογές", " Google maps" και κάτω κάτω κάνει απεγκατασταση ενημερώσεων.και έφτιαξε. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να ρωτήσω κάτι ,οι αυτόματες ενημερωσεις του google maps μέσα από την εφαρμογή είναι αυτό που λέει στις ειδοποιήσεις "νέα στους χάρτες"?? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λοιπόν σήμερα παρέλαβα τις nillkin το τζαμακι αυτό που δεν αγκαλιάζει όλη την οθόνη και οι αισθητήρες είναι εντελώς ελεύθερες (δηλαδή δεν έχει τα πολλά κυκλάκια για τον κάθε ένα αισθητηρα). Το έβαλα εγώ μόνος μου με το kit που είχε μέσα η συσκευασία και έκατσε τέλεια. Η αφή δουλεύει απροβληματιστα και το νύχι που κάνει περιμετρικά δεν με ενοχλεί καθόλου. Και για θήκη έχω τις nilkin την γνωστή που είναι σε στυλ βιβλίου, και το καλό που έχει αυτή η θήκη είναι ότι προστατεύει τις πίσω κάμερες σε πε…
Η stable βγήκε στις 22/1 η dev βγήκε στις 17/1. Δεν είμαι σίγουρος αν μπορείς γιατί θεωρητικά είναι πιο παλιά η dev. Ας μας πουν για σιγουρα καλύτερα οι υπόλοιποι Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι μπορείς απλά η έκδοση αναβαθμησης dev πρέπει να είναι νεώτερη από την τελευταία stable που υπάρχει μέχρι στιγμής ,και πάλι με μεγάλη προσοχή στο anti rollback γιατί είναι κλειδωμένος ι bootliader της συσκευής σου Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Περίεργο που δεν έχει το " επιλογή πακέτου ενημέρωσης" ,και εγώ τώρα που το κοίταξα ούτε εμένα έχει αυτή την επιλογή. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι twrp. Δεν γίνεται.θα πας μέσα στην εφαρμογή αναβάθμισης και θα πατήσεις τις 3 τέλειες πάνω δεξιά και μετά επιλογή πακέτου ενημέρωσης και θα βρεις σε κάποιο φάκελο το αρχείο που κατέβασες και θα το επιλέξεις. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ πάντως ποτέ δεν είχα την ρύθμιση στο αυτοματη ενημέρωση, πάντα το είχα στο να επιλέγω εγώ ποια εφαρμογή θα κάνω ενημέρωση. Τέλος πάντων θα περάσω την 10.2.2.0 και βλέπουμε. Θα ενημερώσω κιόλας αν το πρόβλημα συνεχίζει. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παρεπιπτόντως σήμερα έφαγε την πρώτη Τούμπα το κινητό ,μου έπεσε όπως πήγα να μπω στο αμάξι κάτω στον δρόμο . Και σήμερα για κακή μου τύχη το είχα εντελώς γυμνό από θήκες και τέτοια, το κινητό σας πληροφορω δεν έπαθε τίποτα ούτε από μπρος ούτε από πίσω μόνο δύο γρατσουνιές στο πλαϊνό πλαίσιο που πρέπει να είναι από αλουμίνιο το υλικό. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το τσεκαρα αυτό με τις ρυθμίσεις του a-gps και έβαλα του google maps να πάει μια διαδρομή και το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει.κατεβαζω το waze τώρα να κοιτάξω και εκεί την τύχη μου, αν και δεν πιστεύω ότι είναι πρόβλημα του google maps , νομίζω ότι είναι θέμα του gps του mi 8. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@mula ενας εδώ στο xda λέει να γίνουν κάτι ρυθμίσεις στην κατηγορία a-gps στις ρυθμίσεις .εγώ τις πέρασα αυτές τις ρυθμίσεις αλλά ακόμα δεν το έχω κάνει τεστ να δω αν λύθηκε το πρόβλημα. Αν έχεις και εσύ παρόμοιο θέμα μπορείς να του ρίξεις μια ματιά . Issue with Mi 8 GPS | Xiaomi Mi 8 Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@demakhsαν είναι να μαλώνουν τόσο συχνά ,να μπω να τα χωρίσω τότε!! Χαχαχαχα . Θα μπω στις ρυθμίσεις τότε να απενεργοποιήσω το ένα μπας ησυχάσει το άλλο να ηρεμήσω και εγώ.
Είχα πάει ένα ταξίδι με το αμάξι και είχα βάλει να δουλεύει το gps . Πρέπει να μου έχανε το σήμα ίσα με 200 φορές!!με έδειχνε συνέχεια ότι ήμουν λίγο πιο δίπλα από τον κεντρικό δρόμο. Συμβαίνει και σε εσάς ?? Πείτε μου , μήπως πρέπει να κάνω κάτι στην συσκευή? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λοιπόν έχω να πω ότι την έκανα την αναβάθμιση και έκανα ένα τεστ την κάμερα πριν κάνω το update στο night mode τράβηξα μια φωτό έξω στο μπαλκόνι τον δρόμο με χαμηλό φωτισμό, και μετά το update το ίδιο ακριβώς κάδρο πάλι με night mode ,και το συμπέρασμα είναι ότι διάφορα δεν είδα. Αν ήξερα και πως στέλνω από το flicr φωτό εδώ θα βλέπατε και εσείς αν υπάρχει διαφορά . Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να ρωτήσω επειδή τώρα πριν λίγο μου ήρθε και εμένα η νέα stable ota , όσοι έχουν περάσει την rom έχουν δει διάφορα προς το χειρότερο όσον αφορά την μαμά κάμερα? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάντως όταν το έβαλα στην δεύτερη επιλογή, ο Chrome πηγαινε σφαίρα χεχε! Ωραίο κολπακι αυτό δεν το ήξερα. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk