Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 509.

• Καλησπέρα στην ομάδα. έχω το kate 2.5 χρόνια και λέω να πάω σε κάτι πιο δυνατό . Σκεφτόμουν 3 κινητά για αγορά ,το poco το mi8 και το mi mix 2s. Τι θα μου προτείνατε εσείς ? Δεν ξέρω αν ρωτάω στο σωστό νήμα . Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα στην παρέα . Παιδιά να ρωτήσω κάτι? Να περάσω την τελευταία xtrv rom που βγήκε για το δικό μας πάνω από τη 8.4.19 χωρίς factory? Θα έχω θέμα επειδή αλλάζει από miui 9 σε 10? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @linuxilakis και εγώ αυτή την απορία έχω . Τον έχω ρωτήσει από εχθές τον πωλητή αν έχει καμία ευρωπαϊκή αποθήκη ,αλλά δεν έχει απαντήσει ακόμα.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα ! Να ρωτήσω κάτι έχει κάνεις εμπειρία από alibaba? Θέλω ενα προϊόν από εκεί αλλά περίπου στα 50 τεμάχια . Πληρώνω όταν μου έρθουν εδώ τελώνια και τέτοια? Το κόστος των 50 τεμαχίων θα βγει περίπου στα 150 ευρώ. Εγώ επικοινωνίσα με τον πωλητή και μου είπε ότι δεν δεν θα πληρώσω εδώ extra φόρους και τελώνια. Τώρα πως θα το κάνει αυτό δεν ξέρω. Του έστειλα τώρα ένα άλλο mail το πώς γίνεται να μην πληρώσω εδώ φόρους και τέτοια και αν παίζουν με ευρωπαϊκες αποθήκες και περιμένω απάντηση.εσεις…

• Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι, από την ώρα που έχω περάσει την 8.4.12 στο kate, μου κάνει ένα περίεργο κόλλημα ,π.χ είμαι στον chrome και σε κάποιες σελίδες μπορεί να πατήσω κάτι για να δω και αντί να μου ανοίξει αυτό που θέλω με τον chrome μου ανοίγει τον browser του κινητου έτσι στο ασχετο. Το έχει παρατήσει κανείς άλλος αυτό? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πίνακας οδηγών

Maniataros - - Test Corner

Μήνυμα

Όλα σε ένα νοικοκυρεμενα! Μπράβο ! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @Loksias δηλαδή η google camera κάνει τα ίδια με την προηγούμενη 8.4.12? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @MIUI_ART ναι τώρα την είδα ότι την έβγαλες γιατί εχθές δεν την έβλεπα αλλιώς θα είχα περάσει την 19 . Θα την περάσω μάλλον σήμερα τότε . Ευχαριστώ. Ελπίζω με την 19 να έχει φτιαχτεί το πρόβλημα μου με την google camera. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα μόλις πέρασα την τελευταία dev 8.4.12 στην συσκευή και μπήκε νεράκι ! Πολύ γρήγορη και μου αρέσουν πολύ τα καινούργια εικονίδια. Μπήκανε και νέοι ήχοι και ο διαχωρισμός οθόνης που πιστεύω θα με βολεύει πολύ αυτό. Στην μπάρα με τους διακόπτες μειώθηκαν ο αριθμός τους, από 5 που ήταν σε κάθε σειρά έγιναν 4 και συν ακόμα δεν έχουν βάλει τον διακόπτη screen cast . Η google camera επιτέλους δουλεύει , βέβαια η κάμερα δείχνει μονίμως μαύρο είτε στην μπροστινή είτε στην πίσω δεν ξέρω γιατί αλ…

• Το βλέπω το κινητό στο gearbest στα 205 ευρώ για pre sale ισχύει? Με το τελωνείο θα έχουμε θέμα? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Συμπέρασμα της 8.3.1 . Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος που την πέρασα ,(μιλάω για την xtrv και όχι την aroma)δείχνει να έχει πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας και πολύ καλή διαχείριση ram αφού με έξι εφτά εφαρμογές στο παρασκήνιο μου δείχνει 1,7 με 1.8 ram( πριν πατήσω εκκαθάριση) ,που παλιά με ανοιχτές εφαρμογές με πήγαινε στο 1 ram .το κινητό δεν δείχνει να έχει ίχνος lag . Από μπαταρία που το παρατηρούσα, από πλήρη φόρτιση κράτησε 5 ώρες και πήγε 75 τοις εκατο με λιώσιμο παιχνίδια ,fb ,chrom…

• @geoanto555 ναι όταν τραβάω φωτό μου την κάνει επεξεργασία πριν την δω .να αυτή είναι η εφαρμογή . Λίγο που το τσεκαρα είναι λίγο καλύτερη αυτή από την μαμά κάμερα ,ακόμα και σε βίντεο στο 4k που εβαλα και στις 2 κάμερες αυτή που μου πρότεινες τραβάει λίγο καλύτερο βίντεο και πιο καθαρό με λεπτομέρειες.a92e05ea410d1684ba9e20ae49532446.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @geoanto555 στην σύγκριση είχαν και οι 2 hdr. Θα την Τεσταρω και αύριο το πρωί να δω διάφορες! Σε ευχαριστώ πάντως . Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @geoanto555 την κατέβασα από τον browser και την δοκίμασα λίγο , έχω την εντύπωση ότι είναι σχεδόν ίδια με την μαμά κάμερα. Βέβαια όλες οι λήψεις ήταν μέσα στο σπίτι χωρίς φώτα. Τώρα για βίντεο θα την Τεσταρω αύριο το πρωί. Για πιο λόγο μου πρότεινες αυτή ? Έχει κάποιο καλό χαρακτηριστικο ?δηλαδή πιο είναι το δυνατό σημείο της κάμερας αυτής?σε ρωτάω γιατί δεν την έχω δουλέψει ποτέ και δεν την ξέρω . Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• λιγο που το εψαξα γιαυτο το dex2oat μαλλον μου το εμφανισε επειδή έκανα restore από το back up που είχα πάρει από το my cloud. Μάλλον αυτό ήταν και αύριο μπορεί να μην υπάρχει.

• Μόλις πέρασα την 8.3.1 στο kate .όλα καλά ,πέρασα fr την xtrv και όχι την aroma. Πολύ γρήγορη μέχρι στιγμής απλά δεν δουλεύει η google camera ,μου βγάζει το γνωστό μύνημα ότι η εφαρμογή σταμάτησε . Ακόμα ο διακόπτης screen cast δεν υπάρχει ( νόμιζα ότι σε αυτήν την rom θα εμπαινε ) . Από διαχείριση μπαταρίας μου βγάζει κάτι που τραβάει πολλούς πόρους από την μπαταρία και δεν ξέρω τι είναι (δείτε την φωτό). Τα υπόλοιπα τις επόμενες μέρες. Ευχαριστούμε και πάλι για την καλή δουλειά που κάνετε!1955…

• Νταξει με πείσατε πάω να την modαρω! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα παιδιά την έβαλε κάνεις την 8.3.1 να μας πει αν έχει κανένα θεματακι για το kate πουθενά? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα σε ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι μπαίνω αλλά στο παλιό το 3.1.0.0. εγώ όμως πριν γίνουν όλα αυτά είχα το 3.1.1.1 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk