Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Επιβεβαιώνω ότι είναι πολύ καλή και με καλή διαχείριση μπαταρίας!
-
-
Μόλις πέρασα την 8.3.1 στο kate .όλα καλά ,πέρασα fr την xtrv και όχι την aroma. Πολύ γρήγορη μέχρι στιγμής απλά δεν δουλεύει η google camera ,μου βγάζει το γνωστό μύνημα ότι η εφαρμογή σταμάτησε . Ακόμα ο διακόπτης screen cast δεν υπάρχει ( νόμιζα ότι σε αυτήν την rom θα εμπαινε ) . Από διαχείριση μπαταρίας μου βγάζει κάτι που τραβάει πολλούς πόρους από την μπαταρία και δεν ξέρω τι είναι (δείτε την φωτό). Τα υπόλοιπα τις επόμενες μέρες. Ευχαριστούμε και πάλι για την καλή δουλειά που κάνετε!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Για εξήγησε το αυτό ρε Μάκη να μαθαίνουμε και τίποτα.
-
λιγο που το εψαξα γιαυτο το dex2oat μαλλον μου το εμφανισε επειδή έκανα restore από το back up που είχα πάρει από το my cloud.
Μάλλον αυτό ήταν και αύριο μπορεί να μην υπάρχει. -
Αποστολή κάποια εφαρμογή όπου αυξάνει της επιδόσεις cpu κτλ κατά την εγκατάσταση. Dex2oat is used to compile application at installation. It was introduced with new run time called "ART" to speed up the performance. So, when you install an application dex2oat is called and a native oat file is created (dex in dalvik) for the specific cpu target. It's a one time process for a single app unless there's a new update to the app. It does take some seconds of cpu time on first boot after updates.
Redmi n3pro -
Ο/H Maniataros έγραψε:
Πολύ γρήγορη μέχρι στιγμής απλά δεν δουλεύει η google camera ,μου βγάζει το γνωστό μύνημα ότι η εφαρμογή σταμάτησε .
-
@geoanto555 την κατέβασα από τον browser και την δοκίμασα λίγο , έχω την εντύπωση ότι είναι σχεδόν ίδια με την μαμά κάμερα. Βέβαια όλες οι λήψεις ήταν μέσα στο σπίτι χωρίς φώτα. Τώρα για βίντεο θα την Τεσταρω αύριο το πρωί. Για πιο λόγο μου πρότεινες αυτή ? Έχει κάποιο καλό χαρακτηριστικο ?δηλαδή πιο είναι το δυνατό σημείο της κάμερας αυτής?σε ρωτάω γιατί δεν την έχω δουλέψει ποτέ και δεν την ξέρω .
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Τράβηξε αύριο στο φως της ημέρας με hdr+ και θα δεις πολύ μεγάλη διαφορά σε σχέση με την stock.
-
Ο/H Maniataros έγραψε:
έχω την εντύπωση ότι είναι σχεδόν ίδια με την μαμά κάμερα.
Την διαφορά θα την δεις πιστεύω γενικά... αλλά κυρίως σε χαμηλό φωτισμό,.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα