Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 312.
-
Παράθεση από Gotzilas: “Ευχαριστω Jefm ...και πάνω που χαρηκα βλέπω ότι δεν παίρνει πάνω από 6 γράμματα κετσι ψιλοξενερωσα. ” Μήπως τα αποθηκεύεις στην sim με καποιο τρόπο, οταν πατάς το + για νέα επαφή σου βγάζει και το που θα το αποθηκεύσει
-
settings - system apps - contacts - display prereferances - cofigure contact lists - all
-
Παράθεση από alekos-ep91: “μολις τωρα τελιωσα και γω το φλασαρισμα της νεας XTRV_6.11.10 για το κατε. ολα καλα δειχνουν οτι δουλευουν! *και γω ξεκινησα με alka twrp recovery οπως λεει ο οδηγος απο panastros. *εγω κρατησα μονο EFS backup γιατι βαρεθηκα να περιμενω τα υπολοιπα χαχα. *φλασαρα μετα του κενζο το ρεκοβερυ (twrp3.0.2-2_by_mic_kenzo) και φλασαρα τη ρομ. *μετα ειδα οτι η ρομ σου ξαναφλασαρει το alka, δεν ξερω αν εχει σημασια σε ποιο ρεκοβερυ θα πρεπει να φλασαριστει η ρομ... ολα καλα λοι…
-
Οι κομμένες σιμ ειδικά σε νάνο, θέλουν προσοχή στις άκρες να είναι λείες (1000 ντουκόχαρτο) και να μην τις κόψεις πολύ και αφήνουν κενό (εκεί σκαλώνουν οι επαφές). Στο δικο μας αν κολλήσεις καλά την σιμ η οποία αν το κάνεις σωστά έχει ελάχιστο πάχος (χαρτί) δεν έχει πρόβλημα. Είχα ένα άγχος στο πρώτο βάλε βγάλε αλλά τελικά κανένα πρόβλημα
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23475/ Παιδεύτηκα λίγο αλλά γίνεται και αυτό, η διαδικασία υπάρχει στο google αν ενδιαφέρεται κάποιος.
-
Δοκίμασε να βγάλεις το παλιό και άσε μονο το kate
-
Η ρομ ίσως έχει σχέση με την επιτυχία του ξεκλειδώματος όχι με αυτά που ρωτάει, και οι δυο επικοινωνούν με το unlock tool
-
Βάζεις τον ιδιο Mi account και στο τηλέφωνο και στο unlock tool; Το τηλεφωνο είναι ενεργοποιημένο στον Mi account; Αιτηση να υποθέσω οτι ειχες κάνει
-
Παράθεση από Tony Therion: “Φίλε κιαλοι το έχουν ξεκλειδωσει, απλα καναμε το λαθος οσοι ειχαμε ξεκλειδωσει παλια xiaomi, και δεν προσθεσαμε την καινούργια συσκευή ” Μέχρι σημερα από όσο ξέρω κανένας δεν το είχε ξεκλειδώσει, και σίγουρα δεν ισχύει το δεύτερο που λες οτι είναι ο λόγος που δεν ξεκλείδωνε, αυτό το λέω με την λογική ότι εγώ το είχα προσθέσει στο λογαριασμό, κάτι άλλαξε φυσικά αφού ξεκλείδωσες, ίσως στους σερβερς της xiaomi, θα δείξει, αν λύθηκε το πρόβλημα θα αρχίσουν να ξεκλειδώνουν…
-
Kenzo εχεις
-
Άρα υπαρχει ελπίδα , απλά επειδή το εχω στίσει με ρουτ exposed κλπ, και αν βάλω developer θα πρέπει να τα κάνω όλα απο την αρχή δεν θα το κάνω άμεσα,
-
Είχες δοκιμάσει και πιο παλιά ή πρώτη και τυχερή;
-
Οχι, τωρα stable, αλλά είχα δοκιμάσει πιο παλιά με όλες τις εκδόσεις και δεν ξεκλείδωνε
-
Νομιζα οτι βγήκε κανενα καινούργιο mi unlock και το ξεκλειδώσατε αλλά δεν. Σε μένα πάντως που ξαναπροσπάθησα με την ιδια έκδοση 1.1.0317.1_en δεν έγινε τίποτα. Μια από τα ίδια
-
Σε τηλέφωνο και ηχείο εχω την εντύπωση ότι ήταν μετά πολύ καλύτερη, σε ένταση ιδιαίτερα που πριν μου φάνηκε χαμηλή, αλλά επειδή το είχα δουλέψει πολύ λίγο πριν, δεν είμαι σίγουρος αν έτσι είναι ή έτσι νομίζω για αυτό και το έγραψα να πει την γνώμη του και κανείς άλλος Το λινκ εδω [APP] Official ViPER4Android Audio Effects (⦠| Android Development and Hacking
-
Έβαλα το ViPER4Android_FX και είδα μεγάλη διαφορά στην ένταση του ήχου, τοση που δεν είμαι σίγουρος μήπως είναι ιδέα μου
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από LoukG: “Επειδή θέλω να το βάλω την Global Developer πάνω από την Global Stable, κάνω factory reset και την περνάω μέσω updater. ” Θα σου βγάλει μυνημα ο updater. Αν το δεχτείς θα το κάνει αυτόματα .. ” Δεν κάνει update αυτόματα απο Global Developer σε Global Stable, θα αλλάξεις με τον ίδιο τρόπο