Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 312.
-
Redmi note 4 Launcher
ΜήνυμαΌχι
-
Redmi note 4 Launcher
ΜήνυμαΔοκίμασε τον Nova
-
Rooted device
ΜήνυμαΈτσι οπως τα γράφεις όχι κανένα.
-
Xiaomi Redmi 4 προβλήματα
jefm - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕγω την ώρα που έσπρωχνα το συρταράκι την κράταγα σταθερή με μια οδοντογλυφίδα, ηταν πιο εύκολο απο ότι ακούγεται, έτσι και αλλιώς τις σιμ δεν βαζεις βγάζεις συνέχεια
-
Samsung TV Wifi Direct
ΜήνυμαΤρέχουσα έκδοση λογισμικού ES7000S 002022
-
Samsung TV Wifi Direct
ΜήνυμαΜάλλον θεμα ρομ είναι, το δοκίμασα συνδέεται αλλά δεν κανει τίποτα. Η tv που δοκίμασα είναι Samsung ES7000S
-
Xiaomi Redmi 4 προβλήματα
jefm - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕπειδή έχω και εγώ κόψει νανο κάρτα, έλεγξε όταν την βάλεις στην θηκη αν παίζει, εμένα ας πούμε στο βάλε ήθελε προσοχή γιατί άφηνε λίγο κενό από πάνω
-
Σε μεγαλύτερα διαστήματα 10 μέρες?? , δεν έχω δώσει σημασία γιατί δεν είναι συχνά, σε προγούμενη ρομ είχε κολλήσει και ήρθε στα ίσια του με wipe cache / dalvik cache σε αυτη με ένα restart στρώνει. Μπορεί να έχει σχέση και με την χρήση, εγώ μιλάω ελάχιστα στο κινητό
-
Εμένα που και που τρωει τα κολληματακια του συνήθως με ενα restart φτιαχνει
-
Μερικές φορές παθαίνει κάτι κολλήματα το proximity sensor έχεις δεν έχεις tempered glass και από όσο ξέρω δουλεύει με φως, είσαι σίγουρος ότι φταίει το tempered glass;
-
Ενδιφέρων, δεν θυμάμαι καμιά τέτοια ρύθμιση αλλά αφου δεν έιχα το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν έχω ψάξει. Αν είναι όμως έτσι τότε όλοι που έχουμε την εφαρμογή επαφών της miui δεν έπρεπε να έχουμε το ίδιο πρόβλημα; Μήπως έιναι και θέμα παρόχου ή κατι άλλο;
-
Αυτο με τις επαφές που με τον διεθνή κωδικο κλήσης δεν εμφανίζει το όνομα συμβαίνει ανάλογα τον πάροχο που έχεις ή είναι τυχαίο. To βλεπω κατά καιρούς να αναφέρεται σαν πρόβλημα σε πολλά τηλέφωνα Xiaomi και μη. Στην Wind και Cosmote δεν μου έχει τύχει σε κανένα τηλέφωνο Vodafone δεν είχα ποτέ
-
ερωτησεις - αποριες
ΜήνυμαΝα διευκρινίσω για το 4 ότι αν δεν έχεις την Ελληνική του φόρουμ αλλά την 8.1.1.0 Global rom τότε είναι προβλημα της rom και δεν θα έχεις Ελληνικά στην λίστα ότι και αν βάλεις
-
Παράθεση από emmstra: “Καμια απάντηση έχουμε; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αφού εισαι root δεν ξέρω να σου πω κάτι, δεν χρησιμοποιώ και το greenify απλά ήξερα ότι θέλει root για να δουλέψει. Είναι περίεργο αυτό που περιγράφεις, θα έκανα ενα wipe σε cache και dalvik cache για σιγουριά και θα κοίταζα μήπως χρειάζεται τίποτε permissions το greenify
-
Παράθεση από emmstra: “Παράθεση από jefm: “Παράθεση από emmstra: “Μπορεί κάποιος να μας πει ποιες υπηρεσίες ή system app του κινητού μπορούμε να απενεργοποιησουμε; και αν αυτά τα xposed τρώνε μνήμη ή μπαταρία; και επιπλέον που βρίσκουμε τα modules του xposed. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” 1. Ασφαλή προς αφαίρεση system apps (Debloat mod)2. που βρίσκουμε τα modules του xposed Πριν ασχοληθείς με xposed διάβασε λίγο google it ” Ευχαριστώ. Αυτό με το greenify το έβαλα. …
-
Xposed Modding [SOLVED]
ΜήνυμαΣωστα αλλά δεν δουλεύει σε miui
-
Παράθεση από emmstra: “Μπορεί κάποιος να μας πει ποιες υπηρεσίες ή system app του κινητού μπορούμε να απενεργοποιησουμε; και αν αυτά τα xposed τρώνε μνήμη ή μπαταρία; και επιπλέον που βρίσκουμε τα modules του xposed. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” 1. Ασφαλή προς αφαίρεση system apps (Debloat mod) 2. που βρίσκουμε τα modules του xposed Πριν ασχοληθείς με xposed διάβασε λίγο google it
-
Xposed Modding [SOLVED]
ΜήνυμαΓια miui 8 (android 6.01) το σωστό αρχείο είναι xposed-v87-sdk23-arm64-MIUI-edition-by-SolarWarez Καλό module ειναι και το xMIUI αλλα δεν είναι δωρεάν
-
Λογικά το ίδιο κάνει, εγώ από συνήθεια το κάνω από το λειτουργικό
-
Παράθεση από RockHead: “Παράθεση από jefm: “Παράθεση από RockHead: “Μηπως ξέρει κάποιος ..Έχω πάνω την official stable με root, zcx ,Xposed πως κάνω καθαρό περασμα τώρα την Ελληνική δική μας? ” Factory Reset, Wipe Cache, Dalvik Cache και την φλασάρεις απο TWRP ” δε φορμαρω system modem κλπ να περασω από την αρχή την global? Και μετά από πάνω την Ελληνικη? ” Έχει βγεί για Kate οπότε δεν θέλει τίποτα, απλα κατεβάζεις απο δω xiaomi-miui.gr/community/wsif/…omi-RedMi-Note-3-SE-Kate/