Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 312.
-
Δοκίμασε αυτο YouTube AdAway αλλά θέλει xposed
-
Αυτη είναι η σωστή xposed για την miui 8.1.1.0 Για διαφημίσεις δες αυτο AdAway Δεν χρειάζεται xposed μονο root
-
Παράθεση από RockHead: “ =============== Ιαν 20th 2017, 11:22am =============== Θεωρείται οτι το nova launcher ειναι battery hungry? ” Το Redmi Note 3 Pro είναι το μόνο στο οποίο δεν τον έχω βάλει, βολεύτηκα με τον μαμίσιο. Σε όλα τα προηγούμενα τηλέφωνα δικα μου και οικογένειας όμως έχω τον Nova Launcher και δεν είχα θέμα με κατανάλωση μπαταρίας
-
ΕΛΤΑ
jefm - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Atha Kappas: “Μπορείς να πας να παραλαβεις απο το τοπθκο κέντρο διαλογης σου, το εχω κανει πολλες φορες γιατί ειχα το ίδιο θεμα, περναγε 2 φορές την εβδομάδα ο ταχυδρόμος Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και εγώ αυτό κάνω και κερδίζω μέρες
-
ΕΛΤΑ
jefm - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΣτην συνέχεια παει στο τοπικό κέντρο διαλογής και μετά το παίρνει ο ταχυδρόμος ο οποίος όμως συνήθως αφήνει ειδοποίηση (γιατί δεν το έχει μαζί του ) για παραλαβή την επόμενη μέρα από το ταχυδρομείο. Τό αύριο είναι αισιόδοξο. Σε μας πχ ο ταχυδρόμος δεν περνάει κάθε μέρα και μόνο μία φορά παρέδωσε στο σπίτι
-
Σίγουρα είναι η κάρτα, και εγώ άλλαξα κάρτα για 4g σε wind
-
Κάτι έγινε όταν ξεκλείδωσες με unofficial τροπο, εγώ θα σου έλεγα την Kate αφού ειναι Kate hardware
-
μήπως να δοκίμαζες με clean all & lock;
-
Όταν είχες περάσει την 8.1.1 stable σε edl είχες τσεκάρει το clean all;
-
Σύμφωνα με ότι διαβάζω η Wind πιο πολύ αλλά και οι υπόλοιπες εταιρείες χρησιμοποιούν την 800 για να επεκτείνουν την 4g κάλυψη ειδικά έξω από τα αστικά κέντρα, άρα η λογική ερώτηση είναι γιατί να μην πάρει κάποιος το Kate εξασφαλίζοντας καλύτερη κάλυψη σε κάποια σημεία τώρα και σε περισσότερα στο άμεσο μέλλον. Αν το ψάξεις λίγο θα δεις αρκετούς χρήστες να γράφουν για περιοχές που χρειάζεται η 800. Για το ξεκλείδωμα οι λόγοι που αναφέρεις είναι αρκετοί για να ξεκλειδώσει κάποιος, να προσθέσω την α…
-
Κατεβάζεις από εδώ την Version: 6.12.29 (MIUI8) και την βάζεις χύμα στο τηλέφωνο Ρυθμίσεις-Σχετικά με το τηλέφωνο-Ενημερώσεις- 3 τελείες πάνω δεξιά - επιλογή της ρομ που κατέβασες και έτοιμος Θα χρειαστεί να στήσεις το τηλέφωνο από την αρχη biggrin.png όλοι μαζι
-
Δεν ξέρω για ακουστικά γιατί δεν χρησιμοποιώ αλλα είδα διαφορά στον ήχο με την εγκατάσταση του ViPER4Android_FX (για root τηλέφωνα)
-
Είναι Kate σίγουρα;
-
Σε μενα σε edl δούλευε αυτή η έκδοση MiFlashSetup-Beta.msi Γαιτί δεν δοκιμάζεις την τελευταια miui απο εδώ
-
Θα το θέλαμε αυτό ε Screenshot_20170104_com.miui.securit.png Δεν είναι Photoshop απλά τυχαία ανακάλυψα ότι όταν φορτίζω όλο το βράδυ με ένα φορτιστή με λίγα mA δεν το αντιλαμβάνεται σαν φόρτιση και συνεχίζει το μέτρημα χωρίς μηδενισμό. Οι φορτίσεις φαίνονται στο διάγραμμα βέβαια =============== Ιαν 4th 2017, 9:31am =============== Παράθεση από rank: “Ευχαριστώ! Θα δοκιμάσω ξεκλείδωμα μετά την αναβάθμιση και θα ψαξω για ZCX twrp. Αν οι ενημερώσεις δουλεύουν χωρίς να χάνεται το root θα ενημερώσω. …
-
Παράθεση από rank: “Καλησπέρα, φρέσκο μέλος στην παρέα σας, θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις. Έχω στα χέρια μου ένα Kate, με κλειδωμένο bootloader και Global Stable ROM 8.0.5.0. Έχω διαβάσει τους αντίστοιχους οδηγούς για ξεκλείδωμα, TWRP και πέρασμα της ελληνικής ROM, αυτό όμως που θα ήθελα να μάθω, είναι αν γίνεται να κάνω root την συσκευή και να κρατήσω την Global Stable (ο λόγος είναι ότι η συσκευή θα πάει σε φίλο που δεν ξέρει να ασχολείται και θα βόλευε να παίρνει τα αυτόματα updates). Θα…
-
Από ότι ειχα διαβάσει και εδώ γίνεται να τραβήξει 4Κ