Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 593.
-
Καινούργιο κουσούρι με την 7.1.19 σε ido. Όταν απαντάς σε μία κλήση κατευθείαν σου ανοίγει το μεγαφωνο. Ενεργοποιείς την ανοιχτή ακροαση αμέσως την απενεργοποιείς και διορθώνεται. Μα σε κάθε κλήση όμως......... Καμμιά ιδέα;;;;;;
-
Παράθεση από pisons: “ ” δεν νομίζω......... η αναζήτηση δεν υπάρχει πια!!! Σε beta2.[/quote] Σε beta1 δουλεύει σίγουρα.[/quot. Παράθεση από pisons: “ ” Συμφωνώ....Σε beta1 υπάρχει και δουλεύει.Σε beta 2 ΔΕΝ υπάρχει!!! δεν νομίζω......... η αναζήτηση δεν υπάρχει πια!!! Σε beta2.[/quote] Σε beta1 δουλεύει σίγουρα.[/quote]
-
Παράθεση από pisons: “Πατα το home και σύρε το δάχτυλο επάνω για να βγει η αναζήτηση ” δεν νομίζω......... η αναζήτηση δεν υπάρχει πια!!! Σε beta2.
-
Παράθεση από tragos: “Σε Kenzo ολα καλα, εκτος απο τα κλασσικα πλεον. Απο την εφαρμογη update δεν γινεται, μονο μεσω recovery Μετακομιση σε Πολωνια Χτυπος κουδουνιου με αυξουσα ηχητικη ειδοποιηση Στην αναζητηση επαφων, οταν επιλεγεις καποιο γραμμα για να μεταβεις πιο γρηγορα, σε παει στα αγαπημενα εμφανιζονας σου μια καρδια!! τι γλυκο!!!!χαχαχααχα Παιδες ευχαριστουμε πολυ!!! ” Παλι καλά εσείς σε Πολωνία...........Εμείς(redmi 3 pro) Κίνα...........Τι να πεις;
-
Παράθεση από crueljay: “Καλημέρα και απο μένα, σε redmi 4 pro (makrw) κάνουμε factory reset? και αν ναι, αυτό σημαίνει ότι χάνουνε όλα τα δεδομένα? Ευχαριστώ. ” Νομιζω ναι... Στήσιμο από την αρχή......
-
Μόλις περάστηκε σε redmi 3 pro. Μια από τα ίδια......... Η αναζήτηση επαφών στα Αγγλικά. Ρολάρισμα για αναζήτηση επαφών δεν γίνετε. Και ίσως λίγο πιο αργό..... Τα άλλα έν καιρώ....
-
Μόλις περάστηκε σε redmi 3 pro. Μια από τα ίδια......... Η αναζήτηση επαφών στα Αγγλικά. Ρολάρισμα για αναζήτηση επαφών δεν γίνετε. Και ίσως λίγο πιο αργό........ Τα άλλα έν καιρώ.... .
-
Παράθεση από argyrisd: “Σε ido: 1. δεν κάνει αναβαθμιση από το update αλλα απο το twrp 2. το πρόβλημα με τα λατινικά στις επαφές παραμένει 3. το update αναφέρεται ως "εφαρμογή" κατα τα άλλα δουλεύει jet. Εμενα προσωπικά δεν με ενοχλουν τα παραπανω απλά τα αναφέρω για να γίνει τέλεια. Ευχαριστουμε και πάλι. ” ρολάρει για εύρεση επαφής;
-
Παράθεση από gas83: “ ” Παράθεση από gas83: “@kostas1alina, @THUKIS το περάσατε μέσω update ή από twrp και με FR? Σε ρωτάω γιατί εδώ και 3 rom έχει πάει σε beta2 για Ido και απ' ότι διάβασα (καθυστερημένα) θέλει FR. Εγώ έκανα το λάθος και έκανα update και εμφανίστηκε το πρόβλημα που αναφέρεις και εξαφανίστηκε η επιλογή Child mode (ή ” οχι fr---μεσω recovery επάνω από την αλλη
-
περαστηκε σε ido... Το πρόβλημα με τις επαφές(αγγλικά και όχι ρολάρισμα)παραμένει. Εάν μπορείτε να κάνετε κάτι. Τα άλλα εν καιρώ.
-
Παράθεση από rascal: “Η 7.1.12 περάστηκε χωρίς κανένα πρόβλημα σε Kate. Ευχαριστούμε πολύ παιδιά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” με factory reset ή πάνω από την άλλη;
-
Πέρασε την μέσω recovery.... Power button-recovery-install
-
περασε την μέσω recovery
-
περάστηκε σε ido. Μοιάζει με την προηγούμενη. Στις επαφές τα γράμματα πάλι Αγγλικά και δεν ρολάρει όταν επιλέγεις ένα γράμμα. Δηλαδή για μία επαφή από ψ πρέπει να δεις όλες τις επαφές μέχρι το ψ. Εάν κάτι γίνεται για αυτό ευπρόσδεκτο. Άλλα εν καιρώ....... Ευχαριστούμε παιδιά.
-
δοκιμασε να ενεργοποιήσεις και μετά να απενεργοποιήσεις την κατάσταση πτήσης........Πιστεύω να την διαβάσει
-
ρυθμισεις-ειδοποιησεις και γραμμή κατάστασης-ειδοποιησεις και κατάσταση εναλλαγων-εγινε συνδυασμός η ότι άλλο νομίζεις.