Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 462.

• Γιατι για καποιο λογο οταν κραταω τοπικα αντιγραφα στο fb με αποσυνδεει?θελει παλι κωδικο σαν να κανω login πρωτη φορα?και με dev αλλα και με stable!

• Καλημερα!Εχω περασει σε gtv 6.8.4 dev και θελω να ρωτησω κατι στις ρυθμισεις->μπαταρια->Διαχ. χρησης μπαταριας εφαρμογων-> εχει μονο "ενισχυμενη" και "ανενεργη" και καθολου το "κανονικη" που εχει στην gtv 7.5.1 ας πουμε αυτο ειναι bug η ετσι ειναι η v8?απο μονο ηταν στην ενισχυμενη αυτο θα με επιρεαση καθολου στο θεμα ειδοποιησεων απο εφαρμογες?

• Υπαρχει περιπτωση να μπει το κινεζικο theme market που εχει ποιο πολλα θεματα?

• Ξερει καποιος τι u1-2-3 υποστιριζει το κινητο μας στις καρτες sd?θελω να παρω μια 32gb η 64gb αλλα ξερει καποιος τη ταχυτητα u υποστιριζει?

• Παράθεση από Jordan Nidis: “c84fdfb9f629fe0d10db730862fbc8df.jpg Αυτό το λουκέτο στο Gmail ξέρει κανείς πως βγαίνει? ” Swipe προς τα κατω μια φορα και εισαι ετοιμος!

• Εκανα αντίγραφο ασφαλείας εψαξα στην sd αλλα δεν το βρήκα.. ξέρουμε σε ποιό διαμέρισμα ειναι;το back up απο το twrp το κραταω στον υ/η για αμα καρφώσει και η sd να εχω καπου ένα εξτρα κάπου

• Καλημερα και καλο μηνα!θα ηθελα να κανω μια ερωτηση(επειδη δεν το εχω κανει ποτε γιατι κραταω back up μονο με twrp)...Οταν κανουμε αντιγραφο ασφαλειας εφαρμογων στα τοπικα αντιγραφα και χρειαστει πχ να αλλαξουμε εκδοση miui η και εκδοση android και κανουμε full wipe(system,data,sd etc.)μπορουμε να τα κανουμε επανφορα ανετα η χανονται?η μπορουμε να τα βρουμε καπου στην sd η στην μνημη τηλεφωνου και να τα κρατησουμε στο pc οπως με το twrp?σας ευχαριστω!

• Παράθεση από geoanto555: “Έτυχε προχθές σε κάποιον να προσπαθεί να ρουτάρει και να μην μπορεί. Κατέληξε ότι ο φάκελος του supersu ήταν άδειος.. Πάρε αυτό και ρίξτο χύμα στον αποθηκευτικό χώρο.. Στην τελική αποσυμπίεσαι την ρομ στο pc φτιάξε το build.prop ξανά-συμπίεσε την και φλάσαρε την χωρίς wipe... ” Παράθεση από geoanto555: “Έτυχε προχθές σε κάποιον να προσπαθεί να ρουτάρει και να μην μπορεί. Κατέληξε ότι ο φάκελος του supersu ήταν άδειος.. Πάρε αυτό και ρίξτο χύμα στον αποθηκευτικό χώρο.. Σ…

• Καλημερα!!Παρατηρησα στην χρηση μπαταριας το dex2oat να εμφανιζεται και να κανει 2%-3% χρηση της cpu..ξερετε τι ειναι?

• Να κανω μια ερωτηση?Ξερει καποιος η εχει βρει οδηγο για ftp συνδεση του μαμα file explorer η του es file explorer η οποιου αλλου για μεταφορα αρχειων με το υ/η?γιατι κατι φορες ειναι βαρετο το ελα στον η/υ βαλε βγαλε καλωδιο και λοιπα..ευχαριστω!

• Παράθεση από lallasgr: “Βάλε πάλι την ρομ που είχε πριν αλλάξεις μπας και επανέλθει. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ειχα cm και γυρισα σε miui..πως μπορω να το κανω? Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ξυπνησε το θηριο!!!Λοιπον αυτο που εκανα ηταν να φλασαρο μια εκδοση ποιο καινουργια fastboot rom και με edl mode ολα μια χαρα!!!ευχαριστω lallas!!

• Παράθεση από lallasgr: “Ναι ξαναφλασαρε με fastboot και ελπίζω να επανέλθει. Μπορείς πρώτα να δοκιμάσεις να κάνεις ένα factory reset Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μπα τιποτα...δεν με αφινει κανει find device status και μενει εκει..ουτε mac adress ουτε τιποτα..τι στο καλο με fastboot rom εκανα επανφορα και πεθανε ετσι απλα?τα radios της cm εκαναν την δουλεια..τωρα τι κανω?το official radios πως μπορω να τα περασω?να κανω αναβααθμιση απο το mipc suite?

• Παιδια SOS γυρισα απο cm σε miui και ενω εκανα την fastboot διαδικασια και ειμαι με την fastboot rom δεν εχω wifi και δεν αναγνωριζει την sim..με την cm ειχα φλασαρι και τα radios..να ξακανω την διαδικασια της fastboot?

• Καλημερα!Εχθες προσπαθεισα να στειλω με bluetooth μια εικονα σε ενα sony 2τιας δεν θυμαμαι ποιο ηταν,ενω καναμε συζευξη τα παντα ολα,εγραφε συνεχεια αποτυχια!με αλλο xiaomi note 3 pro ολα μια χαρα!!ειμαι με 7.5.1 υπαρχει περιπτωση να φταιει οτι ειναι πιο παλιο το sony?

• RE:

shinig - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “΄Με ρωτάς; Ναι έχει βρεθεί φυσικά. Το θέμα είναι ότι δεν δουλεύει παντού. Θες να το δοκιμάσεις; Ρούταρε κανείς την 7.5.1 Ελληνική; Συνάντησε κανά πρόβλημα;” εγω εχω ρουταρι μια χαρα αν και δεν βρηκα το root.zip της ρομ που είναι το περασα με πιο παλιο version..και κάποιες θερμοκρασίες γυρω στο 38.5 μεχρι 40.2,τωρα ειναι οκ οπως παλια.εχθες ενω το ειχα ηδη ρουτ μονο γυρω στο 25% μπαταρία δεν δούλευε το δακτυλικό και η οθόνη δεν "ακουγε"..εκανα rr ξεκίνησε έβγαλε το miui …

• μπορεί κάποιος να μου πει λιγο θερμοκρασίες σε redmi note 3 pro ? μέσες άκρες;εμενα φτάνει για πρωτη φορά 40.2 βαθμούς..παιζει απο 37,5 περίπου μεχρι 40.2 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• θα ηθελα να παραθεσω και εγω το προβλημα ενος φιλου με redmi note 2(μην ανοιγω τζαμπα αλλο θεμα),με θεμα το δεν αναβει.Το κινητο ειναι αγορασμενο απο τον αυγουστο του 2015,και ειχε περασει την ελληνικη ρομ ποιο μετα...το κινητο ομως εχει ενα θεμα το οποιο παρατηρησε πρην 2 εβδομαδες,οταν το κλεινει το κινητο κλεινει αλλα κανει την δονηση της εκκινησης δειχνει miui μονο και τιποτα αλλο μονο αυτο.μολις βγαλει και ξαναβαλει την μπαταρια ξεκιναει κανονικα.εχθες του περασε την dev miui 8 και του κανε…

• Παράθεση από giotria3: “Παράθεση από papaflessas: “εγω στο xiaomi redmi note 3 pro που την εβαλα μεχρι στιγμης ολα ειναι ενταξει με την μεθοδο της αναβαθμισης !!! ” Παράθεση από papaflessas: “Παράθεση από shinig: “Σε redmi note 3 pro ειναι οκ με το wifi? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ολα πανε ρολοι σε αυτη την ρομ για εμας δεν υπαρχει προβλημα κανενα μεχρι στιγμης ” Παράθεση από shinig: “Μολις την πέρασα σε redmi note 3 pro,μπορω να πω ποιο γρήγορη απο την 7.2.5 μπα…

• πάντως η 7.5.1 ειναι πολυ καλη ρομ μέχρι στιγμής... μπαταρία μια χαρά ιδια με την 7.2.5 και πολύ καλη μην πω και καλύτερη διαχείριση απο πρην.. θερμοκρασία νορμαλ όπως πρην,στην κάμερα αν δεν καταλαβαίνω πολλά απ οτι διάβασα και σε ξένο φόρουμ ειναι πιο καλή..οι πιο έμπειροι ας πουν Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μολις την πέρασα σε redmi note 3 pro,μπορω να πω ποιο γρήγορη απο την 7.2.5 μπαταρία με το φλασαρισμα και λοιπα απο 100% ειναι στο 89% τωρα αλλα με απο 2 μέρες θα πω με σιγουριά απο το Roidmi τι ειναι; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk