Μια ερώτηση σχετικά με τις κλήσεις που λαμβάνουμε στο τηλέφωνο:.
- Ορισμένες φορές δείχνει να χτυπάει το τηλέφωνο αλλά δεν εμφανίζονται τα πλήκτρα κόκκινα - πράσινα για να απαντήσεις..
Αυτές οι κλήσεις χάνονται λόγου χαμηλού σήματος του δικτύου της Cosmote?
Αν δεν έχει κάνει διαδικασία καθαρής εγκατάστασης ρομ μπορούν να συμβούν όλα τα παράξενα στο τηλέφωνο. Πρώτα ρώτα αυτόν που το ΄χει τι ρομ φοράει και πώς την έβαλε. Η πρώτη και τελευταία ερώτηση που κάνουμε
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
Πριν καμια 15ετία μου είχε πέσει το κινητό στο χιόνι κι απο πάνω είχαν περάσει αρκετά ερπυστριοφόρα. Περιτό να πω πως ήταν όταν το βρήκα μετα απ καμια βδομάδα ....
Φϊλος είχε πάθει το ίδιο. Θάφτηκε στο χιόνι στην Μονάδα, ένα ΝΟΚΙΑ. Από πάνω πέρασαν πολλά STEYER και τζιπ. Το βρήκε 1 μήνα μετά που έλιωσαν τα χιόνια. Το φόρτησε και δούλευαν όλα εκτός από ένα πλήκτρο.
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
Φϊλος είχε πάθει το ίδιο. Θάφτηκε στο χιόνι στην Μονάδα, ένα ΝΟΚΙΑ. Από πάνω πέρασαν πολλά STEYER και τζιπ. Το βρήκε 1 μήνα μετά που έλιωσαν τα χιόνια. Το φόρτησε και δούλευαν όλα εκτός από ένα πλήκτρο.
Εκείνα τα Νοκια δεν καταλαβαινανε τίποτα. Κι απο το μπαλκόνι μου έπεσε ένα 3210, κατεβήκα έβαλα μπαταρία και καπάκια και δουλευε. Άλλες εποχές άλλα υλικά. Την σήμερον ημέρα αν σου πέσει κινητό στο πλακάκι από 1 μέτρο ύψος είναι λίγο χλωμα τα πράγματα.
καλησπερα
εχω παρει προσφατα το redmi note 3 pro και οπως ακουγα μουσικη με ρωτησε εαν θελω να εειανι ενας φακελος σαν προεπιλογη και πατησα ναι
και τωρα οταν παω να κουσω μουσικη με βαζει αυτονματα στη διαχειρηση συστηματος οπου ειναι ολοι οι φακελοι και δεν μπορω να ακουσω μουσικοι η να αλλαξω ηχο η να βαλω αλλο τραγουδι σε επαφη να χτυπαει
πως μπορω να το επαναφερω και να σβησω την προεπιλογη που εβαλα
Έτυχε προχθές σε κάποιον να προσπαθεί να ρουτάρει και να μην μπορεί.
Κατέληξε ότι ο φάκελος του supersu ήταν άδειος..
Πάρε αυτό και ρίξτο χύμα στον αποθηκευτικό χώρο..
Στην τελική αποσυμπίεσαι την ρομ στο pc φτιάξε το build.prop ξανά-συμπίεσε την και φλάσαρε την χωρίς wipe...
Έτυχε προχθές σε κάποιον να προσπαθεί να ρουτάρει και να μην μπορεί.
Κατέληξε ότι ο φάκελος του supersu ήταν άδειος..
Πάρε αυτό και ρίξτο χύμα στον αποθηκευτικό χώρο..
Στην τελική αποσυμπίεσαι την ρομ στο pc φτιάξε το build.prop ξανά-συμπίεσε την και φλάσαρε την χωρίς wipe...
εγω πάντως ξεζιπαρα την ρομ πηρα το su.zip το εριξα στην sd φλασαρα και ολα οκ σε 7.5.1 σταθερή
παιδιά παρήγγειλα δυο redmi note 3 pro αλλά όταν πάω για το δω λέει ότι είναι το απλό , στo harware κοίταξα φοράει snapdragon κανονικά με 3 γιγα μνήμη και 32
και το άλλο ειναι με 2/16 πως θα σιγουρέψω ότι έχω το προ και όχι το απλό;ώστε να ξέρω και τη ρομ να κατεβάσω