Για σας παιδία.
Είμαι νέος κάτοχος xiaomi redmi 3 pro, μια εβδομάδα και το πρόβλημα που έχω είναι οτι κολλάει συνέχεια το play stor , και οι δύο εφαρμογές που κατέβασα για τρέξιμο sport tracer και runstatics. To έκλεισα και το άνοιξα 100 φορές, τις διέγραψα κ τις ξανά κατέβασα , άλλα πάλι τα ίδια .Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, σας παρακαλώ.
#pashos, πριν συνεχίσεις να βάζεις και άλλες εφαρμογές ανέβασε εδώ μία φώτο αυτά που δείχνει στο "Σχετικά με το τηλέφωνο" και δες εάν στις επιλογές γλώσσας υπάρχει και η ελληνική
@pashos ανέβασε το screenshot που αναφέρθηκε παραπάνω.
Μέχρι να κάνεις σοβαρές ενέργειες κάνε εκκαθάριση ότι έχει μπροστά τη λέξη Google από ρυθμισεις-->εφαρμογές αφαίρεσε το λογαριασμό του Gmail και ξαναπερνα τον.
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Καλημερα παιδια. Ηθελα να ρωτησω αν εχει κανεις προβλημα με την μπαταρια. Το φορτιζω και κραταει περιπου 12 ωρες χωρις ιδιαιτερη χρηση. Πολλες φορες το αφηνω το βραδυ με 30% μπαταρια και το πρωι το βρισκω κλειστο.εχω την 7.2.1.0 stable.
@dimitralz Μόλις διάβασα ότι έχεις Ελληνική.
Καταρχήν θα σου πω να κάνεις μία αναβάθμιση..
Δες λίγο στην χρήση μπαταρία τι "τρέχει" και ανάρτησε το εδώ..
όπως είδες το άλλαξα το μήνυμα μου..άργησα να καταλάβω ότι έχεις ξεκλειδώσει κ έχεις περάσει Ελληνική ρομ.
Η αναβάθμιση που μπορείς να κάνεις είναι "χειροκίνητη" δλδ κατεβάζεις την ρομ , την βάζεις στο κινητό και μπαίνεις στο twrp..
Μόνη σου είχες ξεκλειδώσει κ είχες περάσει Ελληνική;