Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 389.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
πήρα το κινητό ήταν σε official global stable. έκανα update στην τελευταία για να σιγουρευτώ ότι είναι η official. ολα καλα. πάω να κάνω unlock. ( είχα πάρει approval πριν κανα 40ήμερο και έκανα άλλου κινητό. ) 50% error ότι έχω άλλο account στην συσκευή ( δεν έχω άλλο account) λέω η rom φταίει. κατεβάω china developer. can't verify update.... καμιά ιδέα;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
το κατάστημα είναι αξιόπιστο σε θέματα προϊόντων. έχω πάρει αρκετές φορές και το εμπιστεύομαι. 2 παράπονα όμως τα έχω, α ta xiaomi τα στέλνει με multilanguage ( γαι τα μπάζα ) rom και δεν έχει επιλογή να διαλέξεις. αργεί αρκετές φορές να στείλει
-
-
-
Αγορα Note 3 PRO
Μήνυματο αγόρασα πριν καμία 10αριά μέρες 200 ευρώ. πιστεύω ότι είναι πολύ καλή τιμη για το προϊόν μιας και αν πέσει κιάλλο δεν θα είναι πάρα πολύ οπότε έμπαινε Xiaomi Redmi Note 3 Pro 5.5 Inch FHD 3GB 32GB Smartphone
-
πάλι καλά που είχες. πάντως για το everbuying δεν έχω ακούσει καλα
-
δεν είναι και απο τα αξιόπιστα μαγαζιά. άλλωστε προσωπικά δεν θα εμπιστευόμουν ποτε ένα κινέζικο μαγαζί γι ανα φτάσει κάτι στην ώρα του. όχι μόνο λόγο μαγαζιού αλλά και λόγο αποστολής εδώ κάνει 5 εργάσιμες αθήνα χανιά
-
από to2c έκανε 40 περίπου μέρες. έχει κάνει και 12. τυχαία μου φαίνεται είναι