Γι αυτους που έχουν θέμα με το 4g να μην πιάνει καθόλου, κάτι που παρατήρησα.
Θεση sim 1:
με επιλογή 4g δεν πιάνει κάποιες φορές καθόλου σήμα και είναι τρομερά αργό σχεδόν unusable.
Με επιλογή 3g only ανταποκρινεται κανονικά.
Θεση sim 2:
Ανταποκρινεται κανονικά στο 4g δεν χάνει το σήμα όπως γίνεται στην sim 1 και πάει 18dl 14up. Σύντομα θα κάνω τεστ με 2 κινητά στο ίδιο σημείο.
Τουλάχιστον αυτά συμβαίνουν στο δικό μου με cosmote
Παιδιά εγώ έχω wind μία sim στην θεση 1 και στην θέση 2 SD card. Δεν έχω πρόβλημα με το 4g, πιάνω εκεί που πιάνει και αντίστοιχο Galaxy s4 με wind, το οποίο έχω κοντα και συγκρινω. H χρήση του 4g είναι για μένα ικανοποιητική, πολύ γρηγορότερο από το 3g. Τώρα, αν τρεχοντας το Okla speed test στο ίδιο σημείο και στο s4 βγάζει μεγαλύτερες ταχύτητες δεν το ξέρω. Εγώ έχω μετρήσει (από τις λίγες φορές που μετρω) 70-80mbps down και 40-45mbps up.
Μήπως τα προβλήματα παρουσιάζονται στα πρώτα κομμάτια του κινητού και είναι ίσως κάποια διαφορετική version κάποιου hardware part; Το δικό μου ήρθε στα χέρια μου από gearbest γύρω στις 21 Απριλιου και είναι το 3/32.
παιδιά όσον αφορά το κλασικό θέμα με το shell τουλάχιστον στην δικια μου συσκευή δεν φταίει το root που είχαμε παρατηρήσει. το έχω κανονικά ρουταρισμενο και δεν έχω δει ποτε shell. την μια φορα που είδα ήταν οταν το σύνδεσα με usb με υπολογιστή. με το που το έβγαλα από το usb εμφανίστηκε το shell και άρχισε να τρώει την μπαταρία. με το που το έκανα reboot έστρωσε.
όπως είχα πει και πιο παλιά με το 4g (κοσμοτέ) δεν έχω κανένα θέμα ,ούτε και με τα ακουστικά.
έχω κάποια ψιλό lags με τον launcher αλλα πιθανόν να φταίει ο nova που έχω βάλει
κατά τα αλλα πετάει 6 ώρες sot με αρκετό λιώσιμο όμως (songs μέσο internet από spotify , μόνιμα 3g ανοιχτό, συγχρονισμους κτλ)
Παιδιά κάτι άσχετο. Όταν μου στέλνουν μήνυμα στο messenger, viber και what's app στο notification bar μου εμφανίζει το τελευταίο μήνυμα και όχι όλα τα μηνύματα. Προσπάθησα να το φτιάξω αλλά δεν. Στο redmi note 3g που είχα μου εμφανίζε όλα τα μηνύματα. Ξέρει κανένας πως να το ρυθμίσω; ευχαριστώ πολύ
Spy βρήκες κάποια λύση σε αυτό? η μήπως κάποιος άλλος συμφορουμιτης? το παρουσιάζει και σε εμενα