Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 389.
-
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΠΑΦΩΝ ΣΤΟ XIAOMI
Μήνυματότε δεν μπορώ να βοηθήσω μιας και δεν έχω ιδέα απο iphone , αλλα με ένα γρήγορο googling βρήκα ότι μπορείς να κάνεις export vcard icloud-contacts-export.jpg
-
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΠΑΦΩΝ ΣΤΟ XIAOMI
Μήνυμαvcf μπορέις να σηκώσεις κατευθείαν στο mi cloud από chrome χωρίς μεταφορές απο κινητά σε κάρτες contacts. - > ανοίγεις μενού με τις 3 τελείες . Import contacts -> choose file
-
αναμονή αναγκαστικά
-
20 ευρώ παραπάνω για να το πάρεις ποιο γρήγορα δεν είναι πολλά. και γρήγορα και ίδια τιμή δεν γίνεται
-
2 λύσεις. η το παίρνεις απο ελλάδα και το καλοπληρώνεις. ή βρίσκεις απο EU warehouse , μπορεί να μην έχει αυτό που θες όμως
-
ο μπακάρντι το είχε κάνει. είχε και λινκ στο βίντεο. το έβγαλε όμως γιατί ο πωλητής την είδε και ανέβασε κατα πολύ τα μεταφορικά
-
Παράθεση από geomos: “Θαύμα θαύμα!!! Το note 3 pro που έχω παραγγείλει εμφανίστηκε μετά τιμής και δόξας στο τρακ του ΕΛΤΑ. Έκλεισε από κέντρο διαλογής, καλώς εχοντων Τρίτη-Τετάρτη θα το έχω στα χέρια μου. Διπλή χαρά πρώτον γιατί δεν άντεχα να ξαναπερασω τη ταλαιπωρία του dispute κτλ και δεύτερο γιατί μου αρέσει το κλίμα του φόρουμ και θα χαρώ να μείνω μόνιμα μέλος του!!! Παραγγελία 26/4, αποστολή 1/5 από Σιγκαπούρη, άφιξη Ελλάδα 9/5 και σήμερα σκαναρισμα στο αεροδρόμιο. Αγορά από vickmall. ” και…
-
όταν είναι κλειδωμένος την ξέρουμε την διαδικασία, αν είναι ξεκλείδωτος όπως του φίλου μας τι κάνουμε;
-
Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από filthydwarf: “εμένα παιδιά μου φαίνονται ικανοποιητικά. όταν παίρνεις κινέζο ξέρεις τι παίρνεις. δεν μπορείς με συσκευή 200 ευρώ να τα έχεις όλα καλά μαζί και την κάμερα. γιαυτά που δίνεις εμένα πολύ καλές φώτο μου φάνηκαν ” Έχεις δίκιο...Αλλά ξέρεις τί φταίει; Οι γενικές επιδόσεις του κινητού σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς είναι εξωφρενικά καλές! Απο μπαταρία μέχρι ταχύτητα...όπου και να το κοιτάξεις ξεσκίζει!!!! Ε γιαυτό τρώς ξενέρωμα με την απλά μέτρια κάμερά του..…
-
προσωπικά θεωρώ της σιλικόνης και πλαστικές πολύ άσχημες και θα προτιμούσα να μην έχω καθόλου απο αυτές. αν είναι να βάλω θήκη θα βάλω μία όμορφη flip που να είναι διακριτική και όχι γκουμούτσα σαν κάποιες που έχουν θέση για πιστωτική. ναι για να σου κλέψουν το κινητό και την κάρτα μαζί! χαχαχαχα