Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 389.
-
Παράθεση από panos-tzem: “Παράθεση από filthydwarf: “Παράθεση από panos-tzem: “Γεια σας παιδια!!! Μόλις έγινε μέλος οπότε δεν ξέρω και παρα πολλα... Εδώ και μέρες παρακολουθούσα για το Xiaomi Redmi Note 3 Pro και θελω παρα πολυ να το αγοράσω, αλλα δεν μπορώ να βγάλω άκρη και ζητάω την βοήθεια σας... Το Pro μοντέλο μπορώ να το βρω σε ελληνικά μαγαζιά ή πρέπει να το παραγγείλω από έξω;;; αν ξέρετε στείλτε μου ένα site που μου προτείνεται για να αποκτήσω και γω ένα Redmi Note 3 Pro. Έχω παρατηρήσει…
-
Παράθεση από panos-tzem: “Γεια σας παιδια!!! Μόλις έγινε μέλος οπότε δεν ξέρω και παρα πολλα... Εδώ και μέρες παρακολουθούσα για το Xiaomi Redmi Note 3 Pro και θελω παρα πολυ να το αγοράσω, αλλα δεν μπορώ να βγάλω άκρη και ζητάω την βοήθεια σας... Το Pro μοντέλο μπορώ να το βρω σε ελληνικά μαγαζιά ή πρέπει να το παραγγείλω από έξω;;; αν ξέρετε στείλτε μου ένα site που μου προτείνεται για να αποκτήσω και γω ένα Redmi Note 3 Pro. Έχω παρατηρήσει πως μερικά Note 3 και μερικά Note 3 Pro έχουν ακριβώ…
-
Έλεγχος του κινητού μέσω USB
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από filthydwarf: “τώρα για usb θέλει να κάνω confirm απο την συσκευή και δεν γίνεται ” Θέλει μάλλον να το ανοίξεις για να φανεί 'Αμα τα έχεις στο Mi Cloud όλα είσαι βασιλιάς Αν όχι υπάρχουν εντολές για να βγουν όλα από το κινητό στον υπολογιστή ” κάποιες photo δεν ανέβηκαν cloud , αλλά ποιο πολύ με νοιάζουν απο apps κάποιες πληροφορίες. ανοιχτό το έχω αλλά θέλει confirmation το usb dεbugging για να έχω πρόσβαση σκέφτομε να κουμπόσω κάποιο k/b mouse μέσω usb OTG …
-
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από filthydwarf: “θα ήθελα λοιπόν να βρω ένα τρόπο αν κάποιος ξέρει να χρησιμοποιήσω το κινητό μέσω usb για να σώσω μερικά πράγματα και αργότερα να κάνω mi move στο νέο όταν έρθει ” Συνδέεις το κινητό στον υπολογιστή με το σύρμα του usb και μετά μπαίνεις My Computer και στο τέρμα πρέπει να αναγράφεται το κινητό σου.Μπαίνεις εκεί, μετά εσσωτερικό χώρο και στο DCIM folder θα βρεις μέσα τις φωτογραφίες σου και τα βίντεο σου. Γενικά όμως μπορείς να μπεις σε ότι φάκε…
-
Μήνυματο βασικό θέμα είναι ότι το κινητό μου έπεσε χάμω και ενώ η οθόνη έχει ένα πολύ μικρο ράγισμα και σχεδόν δεν φαίνεται σταμάτησε να δουλεύει το touch άρα δεν μπορώ να το δουλέψω. θα ήθελα λοιπόν να βρω ένα τρόπο αν κάποιος ξέρει να χρησιμοποιήσω το κινητό μέσω usb για να σώσω μερικά πράγματα και αργότερα να κάνω mi move στο νέο όταν έρθει
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από filthydwarf: “Καλησπέρα. έχω ένα mi note 3 . πήρα έγκριση από xiaomi και αφού κατάφερα και έβαλα κινεζόdeveloper rom ( είχα multilanguage) κατάφερα και ξεκλείδωσα το bootloader Με το mi unlock. προχωράω λοιπον στα βήματα του οδηγού με το adb devices βρήκε την συσκευή αλλά όταν πατάω adb reboot bootlaoder μου πετάει μήνυμα " reboot bootlader is disabled " Source Code (7 lines)που είναι το λάθος; edit: οι drivers υπάρχουν αφού τους χρειαζόμουν για την προηγούμε…
-
και μένα έκανε το ίδιο. φταίει που δεν έχεις την original xiaomi rom. πρέπει να περάσεις την κινέζικη fastboot developer
-
Καλησπέρα. έχω ένα mi note 3 . πήρα έγκριση από xiaomi και αφού κατάφερα και έβαλα κινεζόdeveloper rom ( είχα multilanguage) κατάφερα και ξεκλείδωσα το bootloader Με το mi unlock. προχωράω λοιπον στα βήματα του οδηγού με το adb devices βρήκε την συσκευή αλλά όταν πατάω adb reboot bootlaoder μου πετάει μήνυμα " reboot bootlader is disabled " Source Code (7 lines)που είναι το λάθος; edit: οι drivers υπάρχουν αφού τους χρειαζόμουν για την προηγούμενη διαδικασία και το misuite αναγνωρίζει το κινητό.…
-
καλησπέρα. μόλις παρέλαβα το Redmi not 3 για μία φίλη ώστε να περάσω ελληνική rom, έχω όμως κάποιες απορίες. η διαδικασία είναι: α) αίτηση ξεκλειδώματος bootloader κάνοντας miui account ? έκανα login με το δικό μου και έκατσα μία sim καβάτζα μιας και δεν το έχει παραλάβει ακόμα η κοπέλα ελπιζω να μην παίξει κάποιο θέμα β) αφού πάρω έγκριση με το mi unlock ξεκλειδώνω bootloader? η διαδικασία λέει θέλει κινέζικη rom. το κινητό ήρθε με αυτή: miui77.\ stable 77.0.19.0(LHNCNCJ) θα κάνω δουλειά ή πρέπ…
-
θα ήθελα ο αι βασιλης να μου φέρει ένα ΜΙ5 XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool χαχα όλοι ΜΙ5