Διαφήμιση

Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση

• Δεν χρησιμοποιούμε HDR όταν κάτι κινείται

Φυσικά ήσουν μακριά αλλά και πάλι

Η cameres των xiaomi φαίνεται να φτιάχνονται μέσα από τις αναβαθμίσεις των Ρομ, άρα και το δικό σου θα φτιάξει λογικά
    • To hdr το χρησιμοποίησα γιατί το αναφέρεται πιο πάνω δεν ήξερα ότι υπάρχει καν :)

Και να πω την αλήθεια δεν έχω καταλάβει διαφορά άμα το έχεις ενεργοποίημενο η όχι
    • εγώ με το mi3 πάντως είχα την google Camera και ήμουν ικανοποιημένος full. περιμένω τώρα και το rn3pro να δούμε ;)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H birel-motosport έγραψε:

To hdr το χρησιμοποίησα γιατί το αναφέρεται πιο πάνω δεν ήξερα ότι υπάρχει καν :)

Και να πω την αλήθεια δεν έχω καταλάβει διαφορά άμα το έχεις ενεργοποίημενο η όχι
      Για να καταλάβεις τη διαφορά φωτογραφησε μέσα από το δωμάτιο σου το παράθυρο στο φως της μέρας, την μια με ενεργό το hdr και την άλλη με κλειστό. Θα δεις ότι στη πρώτη φαίνεται και το εξωτερικό περιβάλλον και το περιβάλλον μέσα από το παράθυρο. Στη δεύτερη περίπτωση αναλόγως θα φαίνεται ή μόνο το εξωτερικό περιβάλλον με σκοτεινό το εσωτερικό ή το αντίθετο.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Γνωρίζατε ότι το RN3 υποστηρίζει 4K videos? Με Google camera/open camera μπορείς να τραβήξεις κανονικά 4Κ παρόλο που το stock Camera app δεν το υποστηρίζει.

Sorry δεν μπορώ να το βάλω σε hyperlink είμαι από το κινητό.

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
    • Ειναι πολλά αυτά που μπορεί να κάνει η κάμερα του RN3 (το hardware αυτό λέει...) αλλά δεν υπάρχει software να αναδείξει τις δυνατότητες. Οι εφαρμογές 3ων ειναι λύσεις ανάγκης.
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Ειναι πολλά αυτά που μπορεί να κάνει η κάμερα του RN3 (το hardware αυτό λέει...) αλλά δεν υπάρχει software να αναδείξει τις δυνατότητες. Οι εφαρμογές 3ων ειναι λύσεις ανάγκης.

Τι άλλο εκτός από 4κ μπορεί να κάνεις... Μπορεί να έχει long shutter speed 32sec.... Μπορεί να έχει λιγότερο θόρυβο? Εδώ με φουλ μέρα ήλιο και Iso 100 τραβάει με θόρυβο και όχι τόσο καλό detail...

• Διαφήμιση
    • Το μεγάλο πρόβλημα για μένα δεν είναι το 4Κ και οι "υπερβολές". Απλά πράγματα θέλω. Μια καλή (έως πολύ καλή σύμφωνα με το hardware της κάμερας) λήψη φωτογραφίας με αυτόματες ρυθμίσεις. Και μια καλύτερη σταθεροποίηση στα βίντεο.
      Η συσκευή (για μένα) υστερεί στα απλά. Τα καθημερινά. Δεν θέλω να ξέρω ούτε τι ειναι το iso ούτε το hdr ούτε το white ούτε τίποτα. Θέλω να ανοίξω την κάμερα και να τραβήξω καλη φωτο σε 5 δευτερόλεπτα χωρίς μπλα μπλα...
      Το 90% των φωτογραφιών που έχω τραβήξει μέχρι τώρα ειναι ΦΟΥΛ στον θόρυβο. Δεν ειμαι λοιπόν προσωπικά ικανοποιημένος με την κάμερα. Το Lumia 640 των 8 Μpixel που έχω στην αυτόματη - γρήγορη - χωρίς πολλά πολλά φωτογραφία είναι 100 κλασεις επάνω. Το δε software του HDR κάνει θαύματα!!!!!
      Τελείως άχρηστα λοιπόν για μένα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της κάμερας. Θέλει τρομερή βελτίωση ακόμη (προφανώς μέσω software) για να πλησιάσει τον μέσο όρο. Προς το παρόν την ποιότητα των 5mpixel του iPhone 4 δεν την πιάνει :)
    • @pavlidisc καλά τα λες (στο κομμάτι software-hardware) αλλά νομίζω ότι λιγάκι υπερβάλεις στα υπόλοιπα.
      Η κάμερα του κινητού είναι αρκετά πάνω από το μέσω όρο.
      Σκέψου πρόσφατα έκανα μια σύγκριση με nexus 5 , inew v3 με τον imx 214 redmi note 2 και είναι αρκετά καλύτερο από αυτά.
      Μόνο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού πάσχει λίγο αλλά πιστεύω θα στρώσει με τον καιρό..
      Υπομονή λοιπόν.....

• Δεν μπορώ να συγκρίνω με τίποτα άλλο γιατί μια ζωή iPhone είχα :-).
      Το μόνο android που έχω χρησιμοποιήσει ειναι ένα Samsung galaxy s5 που ειναι ενός συνάδελφου. Οι φωτογραφίες του s5 (σε αυτόματη ΠΑΝΤΑ ρύθμιση) ειναι απείρως καλύτερες. Αυτός ο θόρυβος που υπάρχει στο RN3 καταστρέφει κάθε φιλότιμη προσπάθεια....
      Ελπίζω να διορθωθεί η κατάσταση. Πιστεύω ότι το κινητό αδικείται και φταίει καθαρά το software.
    • Συμφωνώ ότι οι φωτογραφίες δεν συγκρίνονται καθόλου με το Galaxy S3 που είχα των 8mp αν θυμάμαι καλά και γενικά έχω λίγο κουραστει με το όλο θέμα, κάνε unlock, φλασαρε ρομ, βάλε αυτό, βάλε το άλλο, κατέβασε ΟΤΑ official stable με άπειρα bugs. Δεν ξέρω...

• Διαφήμιση
    • @DrSaG Καλά θα ήταν να έιχες τώρα το s3 κ να έκανες σύγκριση κ ξέρεις γτ στο λέω αυτό;
      Κάποτε είχα ένα sony k800i , λογικά το θυμάσαι, με 3,2mpixel cam και όταν είδα την πρώτη φωτογραφία που έβγαλα είπα ..
      "δεν υπάρχει καλύτερο κινητό σε φωτογραφική" . Η εικόνα που είχα για χρόνια ήταν αυτή μέχρι που το ξεθαψα από το "σαντούκι".. :P Νομίζω με καταλαβαίνεις....