Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 389.
-
χαχα δεν το πήρα γραμμή ότι ήταν εκεί. 43479
-
Παράθεση από iAmLiakos: “Με του Ivan την 5.1 . Γινεται να συγχρονιστει το mi account με αλλες ROMs εκτος απο τη miui;; το εχει ψαξει κανεις;” για ίδια συσκευή και ίδια rom πολύ μεγάλες διαφορές έχουμε
-
Με του Ivan 38450 στο antutu. γενικά ωραίο είναι. μαρέσει, κανένα θέμα μέχρι τώρα
-
για να το βάλω σε dualboot στο system1 πρέπει να κάνω κάτι extra? ή βουρ στο πατσα?
-
Lollipop δηλαδή μόνο more 2s ε; Σε πόσο καιρό οι υπόλοιποι;
-
Δεν κάνει boot
Μήνυμαδυστυχώς αναγκάστηκα και έκανα factory reset \ new rom δεν έπιανε τίποτα άλλο
-
Δεν κάνει boot
Μήνυμακαλημέρα. μου έκλεισε το κηνιτό απο μπαταρία όσο κοιμόμουν και ξυπνησα και φυσικά δεν άνοιγε. το βαζω να φορτίσει και πατάω το power button. απο τότε πέφτει σε μία λούπα του recovery. τρώω σκάλωμα και πάω στα advanced και βλέπω ότι για κάποιο λόγο είναι active το system2 ενεργοποιώ το 1 και τώρα η συσκευή μένει με το λογότυπο mi στο κέντρο και δεν κάνει κάτι. μόνοο να μπω σε recovery μπορώ
-
tempered glass
Μήνυμαχαχα τώρα εσύ έχεις δίκιο
-
tempered glass
Μήνυμαπάμε 4η φορά να κάνουμε κέντα
-
οπότε αντί να κάνω restore τα πάντα με το titanium να διαλέξω τα app που έχω βάλει απο εξωτερικές πηγές μόνο
-
το θέμα που έχει ο Launcher μου το κάνει και η stable. μάλλον έκανα κάτι λάθος με το Titanium
-
Παράθεση από takisfrag: “Εγώ το σκέφτομαι σοβαρά να γυρίσω πίσω στην 5.1.23” την περνάς κανονικά απο πάνω? και ας είναι παλιά έκδοση;
-
δεν ξέρω αν είναι bug ή as intended αλλά όταν κάνω αναζήτηση με το Miui και όχι με το google τα αποτελέσματα τα ψάχνει με το default browser και όχι με το chrome που έχω σετάρει σαν default
-
όχι ακόμα το έχω . κακή χρήση γραμματικής σόρυ
-
χαχα μπήκα για να ποστάρω και εγώ ότι είχα αυτό το θέμα
-
tempered glass
ΜήνυμαΠαράθεση από diamantopoulosh: “Παράθεση από filthydwarf: “58b590c6ccdd2200b6c9f672a862d6cd.jpg Sent from my MI 3W using Tapatalk” Μπορεί να έχει ζελατίνα αλλά να μην έχουν βάλει το σχετικό αυτοκόλλητο για να μπορέσεις να την τραβήξεις και να την ξεκολλήσεις. Προσπάθησε να κολλήσεις από τη μια μεριά στη γωνία πάνω π.χ. ένα κομμάτι κολλητικής ταινίας όπως αυτό που θα έπρεπε να έχει και τράβα να δεις αν βγαίνει η ζελατίνα. Αν όχι δοκίμασε από την άλλη όψη με τον ίδιο τρόπο.Ίσως γλυτώσεις την αναμον…
-
tempered glass
Μήνυμαnop με τίποτα. κάτι λάθος έκαναν πάλι μου φαίνεται.