Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 306.
-
Παίδες για το Redmi Note 3G δεν έχουμε κανένα απολύτως νέο; Τουλάχιστον αρνητικό, να ξέρουμε να μην περιμένουμε; Δεν θα δούμε ποτέ V7;
-
Αν δεν ψάξεις, δε θα μάθεις! Μακάρι να το είχα δει νωρίτερα και μακάρι πια να μπορέσω να βοηθήσω και περισσότερο στο μέλλον. Συγχαρητήρια παίδες για την καταπληκτική δουλειά που κάνετε. Τα λόγια είναι φτωχά για αυτά που προσφέρετε. Υγ. Προσωπική άποψη. Κακώς που δεν είναι υποχρεωτικό το "donation" έστω και στη συμβολική τιμή του 1€. Πρώτον θα σας έλυνε τα χέρια, φαντάζομαι και δεύτερον όλοι θα είχαμε μια ηθική -έστω ικανοποίηση ότι ανταποδίδουμε κάτι στην όλη προσπάθεια σας. Confirmation: 1SW770…
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης: Yeso521 - Την Διεύθυνσή της (URL): Welcome to yeso521 ~O(∩_∩)O~ - Tι ακριβώς αγοράσατε: Redmi Note 2, 2 Tempered Glasses, Ακουστικά Xiaomi - Την ημερομηνία αγοράς: 04/01/2016 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) :10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 22 μερες - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Είναι η 5η φορά που παραγγέλνω. Μόνο θετικά σχόλια, ακόμη μια φορά για τον Yeso. Άμεσ…
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
perpetas - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΣε αντίθεση με το Mi4c που είχα κάποια μικροθεματάκια (λύθηκαν όλα όμως), ο οδηγός για το Redmi Note 2 δούλεψε άψογα! Thanx again!!
-
Παίδες για Redmi Note 2 να περάσω άφοβα τη stable ή καλύτερα να πάω σε developer ( και αν ναι, σε ποια; ) ;
-
mi scale εντυπώσεις...
ΜήνυμαΓιατί δεν την αγοράζετε από εδώ; Είναι από EU Xiaomi Mi Smart Scales ΥΓ. Το ξέρω ότι χρωστάω εντυπώσεις. Θέλω να τις συνδυάσω με 3-4 φωτογραφίες και να απαντήσω σε οποιαδήποτε απορία.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από perpetas: “Προσφέρει κάποιο μαγαζί-site τη δυνατότητα να κοπεί τιμολόγιο σε εταιρεία και ποια είναι η διαδικασία; Θα ήθελα αν γίνεται να απαντήσει κάποιος που το έχει ήδη κάνει αγορές με τιμολόγιο και χωρίς να δυσκολευτεί στην όποια επικοινωνία. ” Μιλάς για κινεζομάγαζο? Τι να το κάνεις το τιμολόγιο σε εταιρεία? Θελεις να φερεις μεγάλη ποσότητα? ” Για κινεζομάγαζο, ναι. Δεν πρόκειται για μεγάλη ποσότητα αλλά για δικαιολόγηση εξόδων, όπως το ίδιο κάνω σε κάθε ελλ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από perpetas: “Όσο έχω προσπαθήσει με το Redmi Note 3G δεν έχω καταφέρει τίποτα. Συνέχεια fail μου βγάζει, με όποιο τρόπο κι αν προσπαθήσω. ” Βάλε την προηγούμενη Version...” Την έβαλα και είναι οκ, αλλά αυτό σημαίνει ότι δε θα μπορέσω να περάσω κάποτε τη νέα ROM; Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Spy767: “Εγω εχω το redmi note 3g. Μου εγραψε fail και δεν ανοιγει το κινητο. Μπηκα recovery αλλα προσπαθω να κανω install αλλη ρομ και λεει fail παλι. Oyte factory reset γινεται. Ολο failed μου βγαζει. Τι μπορω να κανω παιδια; ” Διάβασε από εδώ => [Ενημέρωση 6-1-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη ! και κάτω... Όσο έχεις ενεργό TWRP recovery, μπορείς να κάνεις τα πάντα. Αν βρεις την παλιά ROM στην συσκευή σου κάνε την Flash..” …
-
Έχω ξανά πρόβλημα με το Redmi Note 3G στο να περάσω νέα ROM. Έχω την προηγούμενη stable και πήγα να περάσω αυτή. Γι ακόμη μια φορά μου εμφανίζει FAILED στην εγκατάσταση και κατά το Reboot δεν μπαίνει καν στο κινητό και μένει κολλημένο στο logo MI. Τι να κάνω ; Τι μπορεί να κάνω λάθος; Μέσω TWRP κάνω τη διαδικασία.
-
Παράθεση από jonnieX: “Αν ακολουθηθεί πίστα το tut fastboot του caeser δεν υπάρχει θέμα!λάδι ή διαδικασία αλλά χρειάζεται να την διαβάσεις μέχρι να την καταλάβεις!!!ας είναι καλά!!!!! Στάλθηκε από το Mi-4c μου ” Αυτό ακολούθησα και έκανα μέσω flashify εγκατάσταση το recovery που λέει αλλά μάλλον δεν έγινε κάτι σωστά. Τώρα με τον οδηγό από τον MIUI_ART έγιναν όλα καλά μέχρι το reboot. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι τώρα. Μου βγάζει αυτό το "Swipe right to unlock" και μια κλειδαριά και δεν κάνει τ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Πρέπει πρώτα να περαστεί το TWRP Recovery για να μπορείς να κάνεις FLASH την Ελληνική ROM. Με το Mi-Recovery δεν μπορείς να την περάσεις. Ακολούθησε αυτόν τον οδηγό => Flash την Ελληνική ROM στο Mi-4C ” Κάνω τη διαδικασία, είμαι στο TWRP, έγινε successful install και μου έβγαλε τις επιλογές WIPE CASHES και REBOOT SYSTEM. Πάτησα το REBOOT SYSTEM, και τώρα είμαι σε μια μαύρη οθόνη με ένα μήνυμα τέρμα κάτω που λέει Swipe right to Unlock και μια κλειδαριά. Πρέπει να περιμένω …
-
Καλή χρονιά στην καλύτερη κοινότητα! Ευχαριστούμε για όλα και φέτος να πάνε όλα καλύτερα!
-
Καλησπέρα, Ακολούθησα τον οδηγό και έχω κολλήσει στο τελευταίο βήμα για να εγκαταστήσω την ελληνική rom Πάω σε recovery, επιλέγω να γίνει update και μου βγάζει ένα μεγάλο X και μου λέει ότι δεν γίνεται. Κατέβασα 2 διαφορετικές rom και πάλι τα ίδια. Σαν όνομα το recovery έχει νομίζω 2.0.1 Τι μπορεί να έγινε λάθος;
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΉρθαν τελικά όλα! Mi4c Bluetooth Piston 3rd generation 3 original θήκες 3 original tempered glasses Adaptor C-type Όλα άψογα συσκευασμένα! Λέω δειλά δειλά να σετάρω το κινητό! Θέλω την υποστήριξη σας!
-
Παράθεση από GnF: “Σε stable rom δεν θα βρεις χωρίς προβλήματα από καμία εταιρία πόσο περισσότερο σε developer rom. Για εμένα καλύτερη μέχρι τώρα ήταν η 5.11.26 και μετά η 5.12.10. Και οι 2 είχαν μικροθεματακια, αλλά η μία αλλά η άλλη. Τραβά σε μια stable αν δεν έχεις χρόνο και πάει λεγοντας. Μην ξεχνάς από stable σε developer ή αντίστροφα θα στήσεις από την αρχή τα πάντα. ” Το γνωρίζω γι αυτό λέω να πάω σε developer από την αρχή και να ακολουθώ όσο μπορώ. Με ενδιαφέρει πιο πολύ να μην έχει θέμα…
-
Παράθεση από GnF: “Βάλε η την 5.11.26 η την 5.12.10. Με αυτήν εδώ θα έχεις θέμα με την μπαταρία. Κατά τα άλλα καλά τα πάει ” Από τις 2 ποια προτείνεις; Γιατί δεν είμαι σε θέση να κάνω update κάθε εβδομάδα. Θέλω μία που να δουλέψει χωρίς προβήματα. Πχ. είδα σχόλιο ενός μέλους που έλεγε για κακή ποιότητα σε φωτογραφίες με την 5.12.10. Ισχύει κάτι τέτοιο;