Βάλε την προηγούμενη Version...Ο/H perpetas έγραψε:
Όσο έχω προσπαθήσει με το Redmi Note 3G δεν έχω καταφέρει τίποτα. Συνέχεια fail μου βγάζει, με όποιο τρόπο κι αν προσπαθήσω.
[Ενημέρωση 22-2-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Ενημερώθηκε
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H perpetas έγραψε:
Όσο έχω προσπαθήσει με το Redmi Note 3G δεν έχω καταφέρει τίποτα. Συνέχεια fail μου βγάζει, με όποιο τρόπο κι αν προσπαθήσω.
Την έβαλα και είναι οκ, αλλά αυτό σημαίνει ότι δε θα μπορέσω να περάσω κάποτε τη νέα ROM;
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας TapatalkWon't Back Down -
Ο/H perpetas έγραψε:
Την έβαλα και είναι οκ, αλλά αυτό σημαίνει ότι δε θα μπορέσω να περάσω κάποτε τη νέα ROM;
-
καλησπερα στην παρέα μια γρήγορη ερώτηση κάνω απεγκατασταση κάποιες στοκ εφαρμογές όπως πλοηγό,βίντεο,κλπ αλλά μετά το restart επανέρχονται καιμια ιδέα ? προσπάθησα και με tb αλλά τα ίδια .εχω το mi4 με περασμένο το τελευταίο update
-
Διαγραφή των Stock εφαρμογών της MIUI = System Crash.
Δεν είναι σωστό να διαγράφεις εφαρμογές της MIUI που είναι μέρος του συστήματος.
Το 90% αυτών έχουν στον κώδικά τους Cross Reference εντολές που χρειάζονται και άλλες εφαρμογές για να δουλέψουν σωστά.. -
Παιδιά καλησπέρα,
Δεν μπορώ να κατεβάσω τη παρακάτω stable.
RedMi Note WCDMA/3G (lcsh92_wet_jb9) => xiaomi-miui-hellas-4.4.2_lcsh92_wet_jb9_Stable-V7.1.2.0.zip (MIUI V7)
Δοκίμασα και τη τελευταία developer εγκαθιστάται σωστά, ανοίγει η συσκευή όλα κομπλέ αλλά crashaρει το Mi cloud στα πρώτα στησιματα (γλώσσα/ wifi κ.τ.λ.) με αποτέλεσμα να μη μπορώ να μπω ουσιαστικά στις λειτουργείες της συσκευής. Έτσι αποφάσισα να βάλω τη τελευταία stable, αλλά το Link είναι ανενεργό. Μπορούμε να κάνουμε κάτι;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Νίκος -
Ο/H Arvalius έγραψε:
Δοκίμασα και τη τελευταία developer εγκαθιστάται σωστά, ανοίγει η συσκευή όλα κομπλέ αλλά crashaρει το Mi cloud στα πρώτα στησιματα (γλώσσα/ wifi κ.τ.λ.) με αποτέλεσμα να μη μπορώ να μπω ουσιαστικά στις λειτουργείες της συσκευής. Έτσι αποφάσισα να βάλω τη τελευταία stable, αλλά το Link είναι ανενεργό. Μπορούμε να κάνουμε κάτι;
Νίκος
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H Spy767 έγραψε:
Εγω εχω το redmi note 3g. Μου εγραψε fail και δεν ανοιγει το κινητο. Μπηκα recovery αλλα προσπαθω να κανω install αλλη ρομ και λεει fail παλι. Oyte factory reset γινεται. Ολο failed μου βγαζει. Τι μπορω να κανω παιδια;
Όσο έχεις ενεργό TWRP recovery, μπορείς να κάνεις τα πάντα.
Αν βρεις την παλιά ROM στην συσκευή σου κάνε την Flash..
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H Arvalius έγραψε:
Νίκος
Καλή συνέχεια -
Παιδιά βρήκα bug με το print spooler μέσω chrome τουλάχιστον που το δοκίμασα εγώ. Έκανα εκκαθάριση αλλά τίποτα. Το παρατήρησε κάποιος;
Για Redmi Note 2 μιλάω ... -
-