Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 306.
-
Παίδες, σε νέο Mi4c να περάσω τη συγκεκριμένη developer, να πάω σε παλιότερη ή να βάλω stable? Τι θα μου προτείνατε; Με ποια δουλεύει καλύτερα το κινητό;
-
Για να μην ανοίγω κι εγώ καινούριο θέμα.. Α) Τι προτείνετε; Developer ή Stable στο Mi4c ; Β ) Αν developer, ποια ακριβώς; Γ) Αν περάσω μια developer που δουλεύουν αυτά που θέλω σωστά, είναι αναγκαίο να την αναβαθμίζω σε καινούριες ή μπορώ άνετα να παραμείνω στην ίδια; Δ) Μπορώ να έχω το link με τον οδηγό που ισχύει για να μη κάνω κανένα λάθος (τον ίδιο φόβο έχω με το φίλο παραπάνω..) Ε) Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο εκτός από πέρασμα της ROM ; Ευχαριστώ πολύ!
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΚαι το θαύμα έγινε! 17 Δεκεμβρίου ολοκλήρωσα την παραγγελία. 19 Δεκεμβρίου ο γλυκούλης έστειλε το δέμα. Και μετά από 12 μέρες, σήμερα (31 Δεκεμβρίου) το περιμένω σπίτι μιας και είναι "προς παράδοση!" Αψηφήσαμε τις γιορτές, τους ελέγχους, όλα! Από ώρα σε ώρα περιμένω το κινητό με όλα τα καλούδια μέσα και θα ενημερώσω σχετικά!
-
Την έριξα την ψήφο κι εγώ! perpetas!
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΤι διαφορά έχει το sf express με κάτι άλλο. Σε τι κέρδος με βάση τις μέρες υπολογίζεται αυτό; Και μένα ο γλυκούλης μέσω express μου το έστειλε χωρίς να ζητήσω κάτι τέτοιο. Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κι εγώ έχω θετικές εντυπώσεις από Revolut. Όλα πήγαν μια χαρά. Έστειλα έμβασμα, τα λεφτά μπήκαν σε 3 μέρες και έκανα αμέσως αρκετές αγορές. Ήρθε και η κάρτα σπίτι σε 8 ημέρες περίπου. Κατά την τελευταία μου παραγγελία από γλυκούλη δεν χρειάστηκα ούτε revolut ούτε balance. Πλήρωσα άμεσα μέσω paypal με χρεωστική κάρτα Πειραιώς.
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΣε τελευταία συνομιλία με τον γλυκούλη συμφωνήσαμε να του στείλω 321$ (δολάρια) Μου έστειλε invoice μέσω paypal και μου είπε να πληρώσω σε δολάρια για καλύτερη ισοτιμία. Επειδή δε το έχω ξανακάνει, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Απλά πάω στο pay now και πληρώνω; EDIT: Τον βρήκα τον τρόπο και πλήρωσα σε δολάρια. Στην ισοτιμία είδα ότι βγήκε 294,5€. Μπαίνω σε λίστα αναμονής από δω και πέρα!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Δοκίμασε να κάνεις Flash την GLOBAL Stable MIUI V7 => miui_HMNoteWGlobal_V7.0.2.0.KHDMICI_06591801ab_4.4.zip ” Μπα, δε γίνεται τίποτα. Να ξανακάνω factory reset και ξανά την ίδια διαδικασία ή να τα παρατήσω και να ξαναβάλω την ελληνική stable;
-
Λοιπόν, Προσπάθησα μέσω της sd card να βάλω και την τελευταία ελληνική stable και ήταν SUCCESFULL! Μπήκα τώρα και έχει από την αρχή όλες τις ρυθμίσεις, google κλπ. Πως γίνεται αυτό; Τώρα πως μπορώ ξανά να προσπαθήσω για τη developer ή τη global stable?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Σε περίπτωση που χρειαστείς FastBoot είσαι ΕΔΩ => Bήμα προς βήμα η διαδικασία του Unbrick για το RedMi Note WCDMA ” Μετά από ποια φάση να το κοιτάξω για fastboot; Τι άλλο να προσπαθήσω να κάνω; Πάω να βάλω τη ρομ στην εσωτερική μνήμη και το μόνιμο μήνυμα είναι ότι η συσκευή είναι απασχολημένη και δε γίνεται τίποτα. Έχω απογοητευτεί!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Δοκίμασε να βάλεις την Ελληνική ROM στην εσωτερική μνήμη και να την κάνεις FLash από εκεί. Υπήρξαν στο παρελθόν πολλά θέματα με κατεστραμένες SD Cards, και προβλήματα στο Flash. ” Αντιμετωπίζω το ίδιο θέμα που είχαμε συζητήσει και στο chat. Μόλις πάω να περάσω ένα αρχείο στην εσωτερική μνήμη μου γράφει ότι είναι μεγάλο και δεν χωράει. Έτσι έκανα αυτό που μου πρότεινες και την άλλη φορά και βρήκαμε λύση. Ένα μήνυμα που βγάζει στην αρχή στο install: "E: failed to get defaul…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΟΧΙ δεν χρειάζεται κάτι άλλο ... Είναι πολύ περίεργο και ίσως χρειαστεί να κάνεις ολική επαναφορά του κινητού σου με fast boot rom. Δοκίμασες να βάλεις την GLOBAL και σου έκανε τα ίδια ? ” Ναι, τα ίδια και με τη global. Αναγκαστικά το κάνω μέσω sd card. Μήπως φταίει αυτό; Πως θα κάνω fast boot rom; τι συνέπειες έχει κάτι τέτοιο;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Μια χαρά είναι η ROM. Περνάει χωρίς πρόβλημα. Την έβαλα πριν από λίγο και στην συσκευή του Γιού μου και είναι όλα εντάξει. Σίγουρα βάζεις την σωστή ROM βρε ? Για το RedMi Note 3G είναι η παρακάτω ROM... xiaomi-miui-hellas-4.4.2_lcsh92_wet_jb9_GTV-5.12.10.zip ” Ναι, αυτή έβαλα. Δε ξέρω τι συμβαίνει. Δεν έκανα κάτι πέρα από wipe factory reset και install. Μήπως χρειάζεται και κάτι επιπλέον; Edit: Και η global stable μου έβγαλε fail. Εν τω μεταξύ όταν κάνω factory reset το κ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΝΑΙ μπορείς. ” Δοκίμασε κι εσύ τη developer rom, να δω ποια θα μπορέσω να περάσω με επιτυχία.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Περίεργο, Θα δοκιμάσω την ROM και θα σου πω... ” Να ρωτήσω κάτι άλλο που το είχαμε ξανασυζητήσει μέσω chat. Τώρα που έκανα factory reset μπορώ μήπως να βάλω την τελευταία global stable V7?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Επέλεξε Factory Reset και είσαι οκ Και αμέσως μετά Install την ROM ” Τα έκανα ξανά και πάλι μου έβγαλε FAILED
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Wipe data MONO και αμέσως μετά install... ” 3 επιλογές έχει. Format Data Advanced Wipe Swipe to Factory Reset Τι θα έπρεπε να επιλέξω; Παίζει να έκανα βλακεία που έκανα swipe ; Να επιλέξω format data;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν χρειάζεται να την ονομάσεις update.zip εφ'όσον έχεις TWRP Recovery. Bάλτηναπλά στην συσκευή σου με το κανονικό όνομα αφού κατεβάσεις και πάλι την τελευταία έκδοση μήπως είναι κατεστραμένο το ΖΙΡ και προχώρα στο Install. ” Την κατεβάζω ξανά τώρα. Για το Wipe δεν χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο ελπίζω. Πάω install και κάνω την αναβάθμιση, σωστά;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Συσκευή ? Ποια έχεις ? ” Redmi Note 3G