Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 272.
-
Ειmai στην 4.9.5 stable 37 gtv etcetc το ota update δειχνει stable 43 , 4.9.26 Κατεβαζω να κανω ζιπ και καλα και τζιφος μου το ειχε κανει και σε μιαροηγουμενη και την περασα απο ρικαβερι Αραγε δουλευει η εγω δ εν κανω κατι καλα σημειωτεον οτι εκαν και ληψη αλλα μαλλον φλασαρει την ηδη υπαρχουσα αρχει κανα τιπ; η ειναι για το θεαθηναι λιγοριν να βαρεθω ολα εις μιουι
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από DownUnder: “το ενα ειναι φουλ wipes? και το αλλο update?” ναι η rom που θα κατεβάσεις εσύ Παράθεση από VangX: “Στο δικό μου δνω υπάρχει η επιλογή διαγραφής του εσωτερικού χώρου.!!!” σε κάλυψε ο Admin Root_fix_Note.zip ” αμα δεν περασω ρομ θα ειναι σαν να το εχω οπως το πηρα , με το full wipes zip? με τη μαμα miui δλδ?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από VangX: “Γιατί ενώ κάνω στο HongMi (GTV 4.9.5) ακριβώς τα βήματα που αναφέρονται στον Οδηγό Επαναφοράς Εργοστασιακών Ρυθμίσεων συν τη διαγραφή των εφαρμογών , μετά την επανεκκίνηση σχεδόν όλες οι εφαρμογές είναι στη θέση τους και μόνο οι ρυθμίσεις, οι λογαριασμοί και οι φάκελοι έχουν χαθεί ? Θέλω να διαγράφουν τα πάντα να γίνει σαν καινούριο.” Αν θέλεις πραγματικό Wipe, έχω φτιάξει ένα τέτοιο αλλά πρέπει να ακολουθήσεις ακριβώς τα βήματα που θα σου πώ. - Κατεβ…
-
Δλδ απο την 4.95 πηγαμε στην 4.9.12;
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από DownUnder: “Καλημερα την περασα και γω που μπορω να δω αν το εκανα με επιτυχια;;;;;” Δύο διαφορετικοί και εύκολοι τρόποι: 1. Κάνεις απενεργοποίηση της συσκευής. Την ανοίγεις και πάλι πατώντας συγχρόνως και για κάμποσα δευτερόλεπτα το power button και το volume (+) 2. Πατάς στο μπλε κουμπί "αναβάθμιση" της συσκευής σου. Πατάς το αριστερό shift key (αυτό με τις τρεις παυλίτσες) και απο το μενού που θα ανοίξει επιλέξεις το "επανεκκίνηση στη recovery" Και στις δύο …
-
Διιπλες επαφες
ΜήνυμαΔεν ξερω τι λαθος κανω αλλα βλεπω ολες τις επαφες διπλες.... και δεν εχω πιει Μπας και εμφανιζει και οσες πηγα στο mi cloud περα απο αυτες του google acount? επισης ειχα μια φωτο λοκσριν και τωρα δεν μπορω να τη βαλω
-
να ρωτησω γιατι εχω χασει επεισοδια με την 4,95 μπορω να ορισω στο τηλεφωνο να πηγαινουν στην sd card οι φωτος ή αλλες εφαρμογες?
-
τελικα θα μεινω με την 3,18 μεχρι να καταλαβω ποια η διαφορα της 3,22 πχ με την 4,95 γιατι δεν καταλαβα τπτ
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από DownUnder: “καλησπερα τωρα μπερδευτηκα πραγματικα ειμαουνα ετοιμος να περασω σημερα την 4,3 armani stable 37 - GTV 3.22 και τωρα βλεπω 4,95 τι γινεται? θενκς” Καλησπέρα κάνε αναβάθμιση την τελευταία και μετά αν θέλεις την 4,95” δηλαδη ? θα παιζουμε με 2 ρομ τη φορα? ειναι διαφορεικο το περιβαλλον? υπαρχει καπου κατι να διαβασω να μη σας πρηζω?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “UPDATE : Είναι έτοιμες για Download οι παρακάτω ROMs.... - Hongmi WCDMA Full [lexicon]ROM[/lexicon] => xiaomi-miui-hellas-4.2.2_HM2013023_Stable17-Hellas-GTV-4.9.5.zip ([lexicon]ROOT[/lexicon]+TWRP) - Mi2A => xiaomi-miui-hellas-4.1.1_taurus_Hellas-GTV-4.9.5.zip - Redmi Note WCDMA => xiaomi-miui-hellas-4.2.2_lcsh92_wet_jb9_Stable30-Hellas-GTV-4.9.5.zip ([lexicon]Root[/lexicon] με MIUI Patch) - Redmi 1S Full [lexicon]ROM[/lexicon] => xiaomi-miui-hellas-4.3_armani_Stable37-H…
-
Δημητρη και σια ειστε σουπερ επειδη το 1s μου κανει τα δικα του μπορει καποιος να μου επαναλαβει το clean install? Backup απο τη μαμα; επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων κατεβασμα και περασμα της 3.22 wipe cache &data πριν το boot insatall 3.22 και μετα απο το μπουταρισμα παλι παλι wipe cash? μπας και δουμε χαιρι; ευχαριστω εκ τω προτερων μιας και τ τηλ δειχνει να αυτενεργει σε ο,τι εχει να κανει με τους διακοπτες
-
"Παίζοντας" με τα "ΘΕΜΑΤΑ"
Μήνυμαεβαλα επιλεκτικα καποια θεματα στα sms και στο τλεφωνο μια δουλευουν μια οχι καποια αλλα ανοιγουν για κατεβασμα καποια παλι οχι δεν τα κοβω και για πολυ stable tespa
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Και ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Οταν είναι να κάνουμε Wipes πριν από το Flash της νέας ROM, ΠΑΝΤΑ θα τα κάνουμε από το recovery και αμέσως μετά θα κάνουμε το flash, χωρίς ενδιάμμεσο reboot. Aν κάνουμε reboot μετά το wipe και πάμε να περάσουμε μετά με flash την νέα ROM, είναι σα να κάναμε μία τρύπα στο νερό γιατί το σύστημα στο reboot θα ξαναδημιουργήσει τις Cache και τα apps Data της τρέχουσας ROM. ” τα εκανα ξανα ολα καλα στα αρχεια ομως στα συμπιεσμενα εχω 2 φορες το update zip με τη …
-
που βρισκω τις παλιες ρομ? να ξανακατεβασω με ολα τα wipes τη 18 θελω γιατι ειμαι μεσα στα νευρα!!
-
εγω θα ξαναφλασαρω με τον παραδοσιακο τροπο την 3,19 θα κανω wipe cache πριν και αφου κανω reboot to system θα ξανακανω αλλο ενα και θα αναμενω καλα το παω? κατι swype keyboards που αργουνε και κατι αλλα fc + κατι δεδομενα και δονησεις που αρχιζουν μονα τους ελπιζω να φυγουν κατα τα αλλα ολα καλα
-
Πως βγαζει κανεις σκρινσοτ;
-
το εκαψα?
Μήνυμαεβαλα το greenify & στον xsposed installer ειχε με κοκκινα γραμματα πως υπαρχει conflict και να κανω αναβαθμιση ηγα στα modulesκαι μολις πατησα εκανε λεει soft reboot απο μονο του! εκτοτε εχει το πορτοκαλι της miui στη μεση και κατω ενα android με κεφαλαια ασπροκαι τελος επισης ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ φοραω την 9,18 γ@μω το greenify μου μεσα εχω βαλει και ενα αλουμινενιο καβερ και δεν ξερω δεν μπορω να το βγαλω να βγαλω την μπαταρια χελπ! entit αφου δεν ανοιγε πατησα το συν στη φωνη και το κουμπι ενεργοποιη…
-
Ti σημαινει καθαρη εγκατασταση;
-
Και συνεχιζω Εφαρμογη NewSum...οπως την ανοιγω κλεινει. Την επανεγκατεστησα , τα ιδια Εφαρμογη ασφαλειας backup : permission denied...δλδ δεν παιζει Κανουργιο τετραγωνακι οπου μολις το ανοιγω λεει πως η συσκευη μου δεν υποστηριζει NFC. (PonPon Tile) Επισης με το που μπηκα σπιτι ανοιξε αυτοματα το wifi. yahoo weather , dolphιν &app2sd εκαναν φτερα και τα ξαναβαλα κουραση