Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 272.
-
Ξανά μάνα .....pushbullet δεν....... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από chrdes: “Δεν υπάρχει ακόμη stable με miui 8 για καμία συσκευή. Ή τελευταία stable για RN2 είναι η 7.5.3.0 Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0 ” ευχαριστω RedMi Note 2 (Hermes) => xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.2.3.0.zip 7.2.3 γραφει στην α σελιδα
-
η τελευταια stable ειναι σε miui8? για το RN2 ρωταω την hermes
-
θα την περσαω και γω αφου φλασαρω και το SU χρειαζεται να κανω τιποτε με αυτον? η τα δινει αυτοματα τα δικαιωματα? παω στην εφαρμογη η στο ασφαλεια.....δικαιωματα? ευχαριστω
-
εβαλα την 6.7.7 dev (miui απο αυτα που εγω χρησιμοποιω εχω να πω τα παρακατω καιρος............δεν συντονιζει ...λεει δεν εντοπιζει τη συσκευη ενω στο pushbullet & viber εχω ενεργοποιησει τα notifications πρεπει να ανοιξω τις εφαρμογες για να δω τι νεο υπαρχει για καποιο λογο μου βγαζει default να στελνω μηνυματα την σιμ2 που ομως την εχω μονο για να δεχομαι τηλ και δεν την φορτιζω και καθε φορα πρεπει να κανω επιλογη την σιμ1 για να απανταω η να στελνω νεο μνμ καμμια λυση εχει κανεις? αυτα
-
καλησπερα ειμαι με την MIUI 7 / GTV 6.5.26 dev και θελω να περασω αυτην εδω την τελευταια θα περασω την νεα απευθειας? η να κανω επαναφορα? επισης αυτον τον SU? τον φλασαρω μετα μονο του και ειμαι ΟΚ? λετε να περιμενω κανα 2 ρομ ακομα να στρωσουν τα θεματα? ευχαριστω!
-
καλησπερα ειμαι με την MIUI 7 / GTV 6.5.26 dev και θελω να περασω αυτην εδω την τελευταια επειδη δεν εχω καταλαβει για ακομα μια φορα τι παιζει θα περασω την νεα απευθειας? η χρειαζεται να κανω και κατι αλλο? επισης αυτον τον SU? τον φλασαρω μετα μονο του και ειμαι ΟΚ? ευχαριστω!
-
Xiaomi Red Rice Redmi 3 Dual SIM 4G LTE Phone Snapdragon 616 Octa Core 5inch 1280*720 Screen 2GB RAM 16GB 13MP 4000mAh Android Smartphone aαυτο για τον γιο μου
-
Υπαρχει τροπος για ρουτ μεσω miui? η μονο με το supersu?
-
και παω να στειλω μνμ το πρωι και υπηρχε αρνηση ουτε με ελληνικους ουτε αγγλικους χαρακτηρες εστειλε το μνμν κανω ρισταρτ και δεν δεχεται με κανεναν τροπο το πιν της πρωτης καρτας ολα αυτα στο ρεντ μι νοτ 2 τι κανω γιατρε μου? εντιτ ειμσι απο υπνο δεν ειχα βγαλει τη λειτουργια πτησης
-
καλησπερες την εβαλα και εγω την 6,5,26 αν καταλαβα καλα δεν ειμαι ρουτ κανω φλας το supersu και ειμαι σετ? ακομα και ετσι το δειχνει ρε παιδι μου πως η μπαταρια τα φτυνει σαν νερακι
-
το ξερω δημητρη ευχαριστω παρολα αυτα μου φαινεται κουτσο το τηλ θα παραμεινω με την 6.5.5 μεχρι να παμε στην 8
-
περασα χτες την 7.2.3 στο redminote 2 οπως ειναι θα ξαναπαω στην 6.5.5 dev σαν να ειναι αναπηρο το ρηλ μου φαινεται παντα ειμουνα με dev
-
που ειναι αυτη η εφαρμογη ? νομιζω την εβγαλα 2 εβγαλα μαλλον τη μιφιτ και μι ακαμερα
-
ειχα την 6.3.3 dev
-
Παράθεση από DownUnder: “ολα ΟΚ 6.5.5 γραφει atmos dolby δεν υπαρχει μεσα και το sms mod λειπει αν μπορω να καταλαβω εντιτ και μου βγαζει συνεχεια ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ..........κλπ κλπ δεν λειτουργει και ετσι ” εκανα εγκατασταση ξανα -το ατμος μπηκε αυτη τη φορα -το κολπο με τα sms δεν ξερω αν υπαρχει η πως το εγκαθιστω εγω -αυτο συνεχιζει και το βγαζει συνεχεια ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ..........κλπ κλπ δεν λειτουργει και ετσι
-
ολα ΟΚ 6.5.5 γραφει atmos dolby δεν υπαρχει μεσα και το sms mod λειπει αν μπορω να καταλαβω εντιτ και μου βγαζει συνεχεια ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ..........κλπ κλπ δεν λειτουργει και ετσι
-
Παράθεση από mixaliscy: “Δοκίμασε να δούμε αν μπαίνει TWRP με τα κουμπιά Power & Volume Up ” ελεος τοσο ευκολο? μπηκε να συνεχισω εγκατασατση 6.5.5? η να κανω ενα ριμπουτ συστεμ να δω τι παιζει? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ανθρωπε edit αφου ειδα και το αλλο μηνυμα ξεκινησα φλας
-
λιγο πριν την περασω δοκιμασα να κανω backup μεσω της twrp (3.0.0) αποκριθηκε πως δεν υπηρχε χωρος!!! ξαναγυρισα κεντρικο μενου να κανω ενα wipe cache & dalvik πριν να κανω εγκατασταση της 6.5.5 και κολλησε εβγαλα την μπαταρια την ξαναβαλα ανοιξα και εμεινς στο ΜΙ και τωρα 3 φορα δεν ξεκιναει αναβει και μενει στο MI καμμια ιδεα / λυση?