Διαφήμιση

[GTV-6.5.5] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 6/5 23:58)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • Ο/H maddoctor έγραψε:

Ο/H MichalisK έγραψε:

Το έκανα και αυτό, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Δεν ολοκληρώνεται η εγκατάσταση.
    Το μήνυμα αυτό το βλέπεις όταν στο κινητό έχεις την ίδια εφαρμογή με αυτή που πας να εγκαταστήσεις αλλά έχει διαφορετικό ψηφιακό κλειδί. Εγώ τις φτιάχνω, οπότε ξέρω τι σου λέω.... Δοκίμασε το εξής, αν και μου φαίνεται λίγο extreme...Βεβαιώσου ότι πράγματι οι δύο εφαρμογές που μου δείχνεις έχουν γίνει απεγκατάσταση ->μπες σε recovery -> clean dalvnik/cache -> μπούταρε και ξαναδοκίμασε να τις περάσεις. Πρέπει να εγκαταστηθούν.
    Δεν θέλω να σε αμφισβήτηση,άλλα τις εφαρμογές τις έχω απεγκαταστησει.
    Θα δοκιμασω αυτό που λες και θα γράψω το αποτέλεσμα!
  • Παίδες καλημέρα,

Τελικά είναι επιβεβαιωμένο και το τέσταρα σε 3 διαφορετικά Mi-3W. Η έκδοση 6.5.5 έχει τα παρακάτω 2 προβλήματα :

1. Γλυστρώντας προς τα πάνω στην οθόνη βγαίνει το search. Προσπαθώντας να ψάξεις κάτι, τρώς exception.
    2. Στις λήψεις, πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις τρως exception.

Αν θέλετε ρίξτε μία ματιά (μήπως μία στο μύριο δεν είναι θέματα της MIUI) αλλα πιστεύω και εύχομαι να διορθωθούν στην 6.5.12

Καλημέρες και πάλι !
  • Ο/H Pallaros έγραψε:

Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H Pallaros έγραψε:

Παίδες καλημέρα, έβαλα την τελευταία GTV 6.5.5 έτσι για δοκιμή, είναι σούπερ, ένα πρόβλημα μόνο βρήκα, πηγαίνοντας στις λήψεις και πατώντας ρυθμίσεις η εφαρμογή κρασάρει. Απλά σας ενημερώνω μήπως δεν το έχετε δει !! Κατά τα άλλα είναι πολύ καλή και η μπαταρία φτάνει τα επίπεδα του CyanogenMod !!
    Κάνε καθαρισμό δεδομένων στο Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Λήψεις ή/και στο Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Διαχειριστής λήψεων.
    Το έκανα φίλε μου δεν είναι θέμα δεδομένων, σκάει με μήνυμα ότι λείπουν κάποια xml files. Επίσης σκάει και το search (δάχτυλο προς τα κάτω και δοκίμασε να κάνεις μία αναζήτηση).
    Μήπως είναι ώρα να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και καθαρή εγκατάσταση; Ειδικά αν περνάς ROM κάθε εβδομάδα, καλό είναι να το κάνεις αυτό 2-3 φορές το χρόνο. Περίμενε και την σημερινή ROM και αν έχεις πάλι πρόβλημα, καλύτερα να το κάνεις.

Ο/H Pallaros έγραψε:

Παίδες καλημέρα,

Τελικά είναι επιβεβαιωμένο και το τέσταρα σε 3 διαφορετικά Mi-3W. Η έκδοση 6.5.5 έχει τα παρακάτω 2 προβλήματα :

1. Γλυστρώντας προς τα πάνω στην οθόνη βγαίνει το search. Προσπαθώντας να ψάξεις κάτι, τρώς exception.

Αν θέλετε ρίξτε μία ματιά (μήπως μία στο μύριο δεν είναι θέματα της MIUI) αλλα πιστεύω και εύχομαι να διορθωθούν στην 6.5.12

Καλημέρες και πάλι !

Εγώ δεν έχω τέτοια προβλήματα. Τι ROM έχεις περασμένη σε αυτά τα κινητά; (GTV, Ευρωπαϊκή, official Κινέζικη, sMiui, κλπ)
  • Διαφήμιση
  • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H Pallaros έγραψε:

Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H Pallaros έγραψε:

Παίδες καλημέρα, έβαλα την τελευταία GTV 6.5.5 έτσι για δοκιμή, είναι σούπερ, ένα πρόβλημα μόνο βρήκα, πηγαίνοντας στις λήψεις και πατώντας ρυθμίσεις η εφαρμογή κρασάρει. Απλά σας ενημερώνω μήπως δεν το έχετε δει !! Κατά τα άλλα είναι πολύ καλή και η μπαταρία φτάνει τα επίπεδα του CyanogenMod !!
    Κάνε καθαρισμό δεδομένων στο Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Λήψεις ή/και στο Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Διαχειριστής λήψεων.
    Το έκανα φίλε μου δεν είναι θέμα δεδομένων, σκάει με μήνυμα ότι λείπουν κάποια xml files. Επίσης σκάει και το search (δάχτυλο προς τα κάτω και δοκίμασε να κάνεις μία αναζήτηση).
    Μήπως είναι ώρα να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και καθαρή εγκατάσταση; Ειδικά αν περνάς ROM κάθε εβδομάδα, καλό είναι να το κάνεις αυτό 2-3 φορές το χρόνο. Περίμενε και την σημερινή ROM και αν έχεις πάλι πρόβλημα, καλύτερα να το κάνεις.

Ο/H Pallaros έγραψε:

Παίδες καλημέρα,

Καλημέρες και πάλι !
    Εγώ δεν έχω τέτοια προβλήματα. Τι ROM έχεις περασμένη σε αυτά τα κινητά; (GTV, Ευρωπαϊκή, official Κινέζικη, sMiui, κλπ)
    Καλησπέρα φίλε μου ! Έχω βάλει και στα 3 κινητά την τελευταία GTV 6.5.5, γι' αυτή μιλούσα μέχρι τώρα. Όσον αφορά τον καθαρισμό που λες, και στα 3 κινητά είναι με καθαρισμένα data από το TWRP, δεν έχω περάσει καμμία εφαρμογή ακόμα.
  • για σας παιδιά .. 2 ερώτησης για το root.. 1ον. κάνω root χάνω τις αναβαθμίσεις (π.χ. miui8) και θα πρέπει να τις κάνω χειροκίνητα ;;
    2ον. αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (αφού έχω κάνει root) χάνεται το το root και γίνεται κανονικά η αναβάθμισή??
    Ευχαριστώ πολύ..
  • Ο/H Pallaros έγραψε:

Καλησπέρα φίλε μου ! Έχω βάλει και στα 3 κινητά την τελευταία GTV 6.5.5, γι' αυτή μιλούσα μέχρι τώρα. Όσον αφορά τον καθαρισμό που λες, και στα 3 κινητά είναι με καθαρισμένα data από το TWRP, δεν έχω περάσει καμμία εφαρμογή ακόμα.
    Πολύ περίεργο...Μήπως χρησιμοποιείς άλλη γλώσσα εκτός από Ελληνικά και Αγγλικά και έχει προβλήματα λόγω μετάφρασης; Αν όχι, περίμενε να βάλεις την 6.5.12 και βλέπουμε :)
  • Ο/H Pro23 έγραψε:

για σας παιδιά .. 2 ερώτησης για το root.. 1ον. κάνω root χάνω τις αναβαθμίσεις (π.χ. miui8) και θα πρέπει να τις κάνω χειροκίνητα ;;
    2ον. αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (αφού έχω κάνει root) χάνεται το το root και γίνεται κανονικά η αναβάθμισή??
    Ευχαριστώ πολύ..
    Για σου φίλε μου.
    1Ελληνική dev = root
    Ελληνική stable= uproot
    Όποια απο τις δυο προηγούμενες έχεις δεν χάνεις καμία αναβάθμιση αλλά θα τις κάνεις χειροκίνητα
    2 Δεν χάνετε το ρουτ γίνεται κανονικά η αναβάθμιση απο twrp.Αν αναβάθμισης σε stable δεν θα είναι ρουταρισμενη :)
    You may think you can fly - but you better not try
  • Διαφήμιση
  • Ο/H DownUnder έγραψε:

ολα ΟΚ
    6.5.5 γραφει
    atmos dolby δεν υπαρχει μεσα

και το sms mod λειπει αν μπορω να καταλαβω

εντιτ
    και μου βγαζει συνεχεια
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ..........κλπ κλπ
    δεν λειτουργει και ετσι
    εκανα εγκατασταση ξανα

-το ατμος μπηκε αυτη τη φορα

-το κολπο με τα sms δεν ξερω αν υπαρχει η πως το εγκαθιστω εγω

-αυτο συνεχιζει και το βγαζει συνεχεια
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ..........κλπ κλπ
    δεν λειτουργει και ετσι
  • @DownUnder πριν τι ρομ ειχες;;
    Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
    Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
  • Διαφήμιση
  • Ο/H DownUnder έγραψε:

ειχα την 6.3.3 dev
    στα sms γράφουμε με κεφαλαία για να έχουμε 160 χαρακτήρες.
    Σβησε την εφαρμογή MiGalleryLockscreen και θα φύγει και το μπλα μπλα ότι σταματησαν τα .........