Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 206.
-
Εκτος του mail που εξαφανιστηκε,την εξοικονομηση ενεργειας, και ο ηχος κατα τη διαρκεια της κλησης δεν παει στο MAX .Πισω στην 4.7.11
-
Παράθεση από annonnaki: “Υποθέτω ότι τότε έγινε. Τώρα δείχνει system 1 (active) και system 2.” Ετσι ειναι το MI3 αν κατι παει στραβα στο system 1 κανεις -reboot to system 2-
-
Πρόβλημα με SIM
Geowrc - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από Yamamoto: “Χαιρετώ τη παρέα! Νέος κάτοχος του Xiaomi Mi3. Έβαλα τη κάρτα και δυστυχώς μου βγάζει "Emergency calls only". Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει και τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ.” Kατεβασε την ROM μετονομασε σε update.zip και κανε αντιγραφη στην SD (αντιγραφη σε ριζα αποθηκευσης) μετά πατάς το power και το volume up πατημένο μέχρι να κλείσει και να σε πάει στο mi recoveryεκεί πατάς 2 φορές το volume down να πάει στο english και μετά το power button για να αποδεχτεί την επιλογή…
-
νεος χρηστης xiaomi mi3 οι πρωτες κινησεις σχετικα με ρομ αναβαθμιση κλπ
Geowrc - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από sifnos1: “παιδια μια ερωτιση το miui market ποια εφερμογη ειναι διοτι δεν το βρισκω οχι οτι το χρειαζομαι αλλα λεω! :)” Αν δεν κανω λαθος εχει αφερεθει απο την Ελληνικη ROM ακριβως επειδη μας ειναι αχρηστο
-
νεος χρηστης xiaomi mi3 οι πρωτες κινησεις σχετικα με ρομ αναβαθμιση κλπ
Geowrc - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από geo221: “- Άλλο ένα ερώτημα πάνω σ΄αυτό είναι: Γιατί όταν πατάω στο Μενού το πλήκτρο Home , μας πάει στη 2η Σελίδα πάντα και όχι στην πρώτη. (πιστεύω μάλλον είναι ως Default έτσι και δεν θα μπορεί ν΄αλλάξει.)” Η σελιδα που εχει το πορτοκαλι πλαισιο ειναι το HOME αν πατησεις πανω στο ''σπιτακι"αλλης σελιδας θα γινει εκεινη HOME
-
Παράθεση από ulvergr: “Για mi3 θα υπάρξει update? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Σημερα ή αυριο οπως ειπε ο MIUI_ART(αφηνει την καλυτερη για το τελος )
-
Καινούργιος και τα έχω ψιλοχαμένα
Geowrc - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΕχω βαλει το link στο αλλο post.Καλο ειναι να κανεις Backup
-
Παράθεση από spideman3: “Το παραπάνω link είναι και για το mi3 w?” ΟΧΙ δες εδω https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5859-4-7-4-Xiaomi-MI-3-GTV-3-14/#files Αν περιμενεις λιγο θα ερθει και η καινουρια ROM. MIUI_ART σε ποση ωρα για ΜΙ3
-
Geowrc - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠοια συσκευη εχεις?
-
Geowrc - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Έτσι συνδέεται με τον Η/Υ? DSC_0005 & DSC_0006. Και ποια ROM φοράω? DSC_0007” Ναι ετσι κατεβασε την ROM μετονομασε σε update.zip και κανε αντιγραφη στην SD (αντιγραφη σε ριζα αποθηκευσης) μετά πατάς το power και το volume up πατημένο μέχρι να κλείσει και να σε πάει στο mi recoveryεκεί πατάς 2 φορές το volume down να πάει στο english και μετά το power button για να αποδεχτεί την επιλογή σου (έτσι μετακινήσε)και πας εκεί που λέει install update.zip το system one όταν τελει…
-
Geowrc - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Το παρέλαβα σήμερα αλλά έχω πάθει black out. Δηλαδή ήρθε από με Ελληνικά δηλαδή root. Αλλά δεν μπορώ να κάνω αναβαθμίσεις στην rom. Δεύτερον ο Η/Υ εντοπίζει μόνο τον εσωτερικό χώρο. Μπόρεσα να βρω μόνο τις άγνωστες πηγές και τσέκαρα αλλά δεν μπορώ να βρω από το - Επιλογές για προγραμματιστές την επιλογή Εντοπισμός σφαλμάτων USB. Σε όλα τα κινητά έχει ένα μπουτόν αφής το οποίο σε πάει στην εφαρμογές εγώ δεν το έχω βρει, είναι απλά στην επιφάνεια του κινητού. θέλω να περάσ…
-
Παράθεση από akis8607: “τα changelog που τα βρισκουμε? και ενα δευτερο ερωτημα απο τις συνεχεις αναβαθμισεις που κανουμε εχετε πει δε χρειαζεται να κανουμε wipe δεν υπαρχει περιπτωση να αντιμετωπισουμε καποια προβληματα? γιατι δε θελω να φτασω σε σημειο να κανω wipes και αντε παλι στησιμο μετα...” [MIUI Weekly ROM - 4.6.27] Αλλαγές (Changelog) της τρέχουσας έκδοσης.
-
Antutu score από τα xiaomi
Geowrc - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕπιτελους
-
Antutu score από τα xiaomi
Geowrc - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΝαι δεν ξερω πως να βαλω το screenshoot!
-
Το λευκο ειναι στοκ στο xiaomishop 288.79 e Buy Xiaomi MiPad (Mi Pad) | Xiaomi Tablet price
-
Στο ΜΙ3W Αγγλικα 160-Ελληνικα 60
-
Παράθεση από annonnaki: “Καλημέρα σε όλους και συγχαρητήρια για την δουλειά σας. Περιμένω σήμερα παραλαβή του mi3w και έχω διαβάσει αρκετά ώστε να μπορώ να προχωρήσω από το απόγευμα στην παραμετροποίηση της συσκευής. Το κινητό θα έρθει με την multi και θέλω να περάσω την ελληνική αλλά προβληματίζομαι για το ποια rom είναι η κατάλληλη για εμένα. Οπότε: 1. Επειδή δουλεύω πολύ το gmail από το κινητό προφανώς η 3.13 δεν είναι για εμένα (μέχρι να λυθεί στα σίγουρα). 2. Η νέα stable είναι ΟΚ (αν έχει …
-
Πως αλλαζουμε default browser???
-
xiaomi mi3w
Geowrc - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΓιατι δεν κατεβαζεις την GTV-3.12.0-4.6.20 στο δικο μου ΜΙ-3W.Ειναι σταθερη εχω σημα και μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα προβλημα με καμια εφαρμογη.