Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • Ο/H akis8607 έγραψε:

τα changelog που τα βρισκουμε? και ενα δευτερο ερωτημα απο τις συνεχεις αναβαθμισεις που κανουμε εχετε πει δε χρειαζεται να κανουμε wipe δεν υπαρχει περιπτωση να αντιμετωπισουμε καποια προβληματα? γιατι δε θελω να φτασω σε σημειο να κανω wipes και αντε παλι στησιμο μετα...

[MIUI Weekly ROM - 4.6.27] Αλλαγές (Changelog) της τρέχουσας έκδοσης.
  • Ο/H akis8607 έγραψε:

και ενα δευτερο ερωτημα απο τις συνεχεις αναβαθμισεις που κανουμε εχετε πει δε χρειαζεται να κανουμε wipe δεν υπαρχει περιπτωση να αντιμετωπισουμε καποια προβληματα? γιατι δε θελω να φτασω σε σημειο να κανω wipes και αντε παλι στησιμο μετα...

δεν χρειάζεται απο kit kat se kit kat , απλά την φλασάρεις
    (εγώ κάνω απλές εργοστασιακές ρυθμίσεις)
    ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Ο/H tora33 έγραψε:

Ο/H akis8607 έγραψε:

και ενα δευτερο ερωτημα απο τις συνεχεις αναβαθμισεις που κανουμε εχετε πει δε χρειαζεται να κανουμε wipe δεν υπαρχει περιπτωση να αντιμετωπισουμε καποια προβληματα? γιατι δε θελω να φτασω σε σημειο να κανω wipes και αντε παλι στησιμο μετα...

δεν χρειάζεται απο kit kat se kit kat , απλά την φλασάρεις
    (εγώ κάνω απλές εργοστασιακές ρυθμίσεις)

εργοστασιακες ρυθμισεις εννοεις εχει καπου επιλογη το κινητο? και που βρισκεται? και τι χανω αν τις κανω?
  • Διαφήμιση
  • Πέρασα την 3.14 το Σάββατο. Έκανα και full wipe αφού την πέρασα αν και δεν ήταν απαραίτητο αφού ερχόμουν από την προηγούμενη 3.13.
    Ύστερα απο 2 ημέρες μπορώ να πω πως το θέμα με το κλείσιμο των εφαρμογών είναι πιό έντονο απο ποτέ σε αυτή την rom. Κλείνουν όλες οι εφαρμογές που θα ανοίξω και θα πρέπει να τις εκτελέσω πάλι.
    Επίσης στην διαχείρηση ram η 3.13 ήταν καλλίτερη.
    Νομίζω σε αυτά θα πρέπει να επικεντρωθείτε.
  • Ο/H akis8607 έγραψε:

εργοστασιακες ρυθμισεις εννοεις εχει καπου επιλογη το κινητο? και που βρισκεται? και τι χανω αν τις κανω?

Αν το τηλέφωνό σου δουλεύει καλά , δεν βλέπεις κάποιο πρόβλημα , απλά φλασάρεις την rom

Προληπτικά αν θέλεις κάνεις από :
    Ρυθμίσεις/Αντίγραφα & Επαναφορά/Επαναφορά τηλεφώνου (δεν χάνεις τίποτα , κάνεις πάλι τις ρυθμίσεις , επιλογή γλώσσας κ.λ.π.)
    Και πάλι προληπτικά :
    Πριν από αυτό κάνεις Δημιουργία αντιγράφων των εφαρμογών σου με τα δεδομένα τους:
    Ρυθμίσεις/Αντίγραφα & επαναφορά/Τοπικά αντίγραφα/Δημιουργία αντιγράφου

Αν βάλεις την rom και δεν συμπεριφέρεται σωστά , ίσως από ¨κακές¨ εφαρμογές κ.λ.π. :
    Ρυθμίσεις/Αντίγραφα & Επαναφορά/διαγραφή εφαρμογών/Επαναφορά τηλεφώνου
    Κάνεις πάλι τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου και περνάς μία μία τις εφαρμογές σου και βλέπεις πότε θα έχεις το ίδιο πρόβλημα και κάνεις απ εγκατάσταση της εφαρμογής

και πάλι προληπτικά αν χρειασθεί να κάνεις full wipe
    μεταφέρεις πρώτα τους φακέλου σου και ότι άλλο έβαλες εσύ στον υπολογιστή , Δημιουργία αντιγράφων των εφαρμογών σου
    Ρυθμίσεις/Αντίγραφα & Επαναφορά/διαγραφή εφαρμογών/Διαγραφή εσωτερικού χώρου/Επαναφορά τηλεφώνου

μπορείς να το κάνεις και απο το recovery με κλειστό το κινητό σου
    Με κλειστό το κινητό πατάμε ταυτόχρονα
    Power and Volume Up buttons (κουμπιά on/off και ένταση +)
    Με το πλήκτρο ένταση - , κατεβαίνουμε και με το κουμπί on/off επιλέγουμε English ,
    Επιλέγουμε Wipe & reset , μετά επιλέγουμε wipe all data , επανεκκίνηση

δεν θα μείνει τίποτα από αυτά που βάλανε εμείς , μένει η τελευταία rom που βάλαμε
    (κάνεις τις ρυθμίσεις ,μεταφέρεις τους φακέλου σου κ.λ.π. από τον υπολογιστή στο κινητό , επαναφέρεις και τις εφαρμογές σου)

Γενικά : Αν κάτι πάει στραβά και δεν ανοίγει το κινητό , (μείνει στον λογότυπο mi ),
    εφαρμόζουμε τον τρίτο τρόπο εγκατάστασης rom , και περνάμε την τελευταία rom
    Images
    • εργοστ. ρυθμ. 1.png

214,46 kB, 1.080×1.920, viewed 136 times
    • εργ.ρυθ. 2.png

191,08 kB, 1.080×1.920, viewed 116 times
    ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην tora33 ().

• Το δικό μου μετά από καθαρή εγκατάσταση της 3,14, φορμάτ της καρτας και χώρισμα της σε 2 pαrtitions (fat 32 & ext4) ώστε να παίζει το ling2SD και με επιπλέον χώρο για τις εφαρμογές, παρατηρώ ότι στα καλά καθούμενα το τηλέφωνο κάνει minimise την εφαρμογή που τρέχει στο προσκήνιο.
    Επίσης το TapaTalk τρώει κολλήματα (παγώνει στο άνοιγμα του θέματος) όταν πάει να ανοίξει ένα θέμα του Xiaomi-Hellas και μόνο σε αυτό το FORUM. Στα άλλα forum δουλεύει κανονικά.
    Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
    ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
  • Διαφήμιση
  • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Το δικό μου μετά από καθαρή εγκατάσταση της 3,14, φορμάτ της καρτας και χώρισμα της σε 2 pαrtitions (fat 32 & ext4) ώστε να παίζει το ling2SD και με επιπλέον χώρο για τις εφαρμογές, παρατηρώ ότι στα καλά καθούμενα το τηλέφωνο κάνει minimise την εφαρμογή που τρέχει στο προσκήνιο.
    Επίσης το TapaTalk τρώει κολλήματα (παγώνει στο άνοιγμα του θέματος) όταν πάει να ανοίξει ένα θέμα του Xiaomi-Hellas και μόνο σε αυτό το FORUM. Στα άλλα forum δουλεύει κανονικά.

Να μην το πειράζεις.....για να μη σε πειράζει κι αυτό!
    Αν δεν είχες τη δυνατότητα πειράγματος & μια χαρά θα δούλευε & θα είχες το κεφάλι σου ήσυχο!

Το δικό μου το ... πείραγμα που του έκανες είχε ελάχιστη ελεύθερη μνήμη.
    Μετά την 3.14 επανήλθε σε νορμάλ πιστεύω επίπεδα.

(Αυτά περί πειράγματος παραπάνω.....πείραγμα ήταν)
  • Αν δεν πειράξεις πώς θα μάθεις. :)
    Που να δεις χτες. 16 συνεχόμενες ώρες μπροστά στο pc. Ξαναφρέσκαρα το iGo μου μετά από 5 χρόνια (skins, aps, TTS voices). Μεγάλος χαμός μέχρι να βγάλεις άκρη στα σχετικά forum. Αλλά το κατάφερα. Μου μιλάει με αγαπάει και με φροντίζει σε όλες τις χώρες της Ευρώπης. :D
    Τώρα είμαι έτοιμος για το οδοιπορικό στην Κωνσταντινούπολη με αυτοκίνητο και με τα πόδια. Η πλάκα είναι ότι με αυτά και μ' αυτά ξέχασα να κλείσω ξενοδοχείο. :D
    Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
    ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
  • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Αν δεν πειράξεις πώς θα μάθεις. :)
    Που να δεις χτες. 16 συνεχόμενες ώρες μπροστά στο pc. Ξαναφρέσκαρα το iGo μου μετά από 5 χρόνια (skins, aps, TTS voices). Μεγάλος χαμός μέχρι να βγάλεις άκρη στα σχετικά forum. Αλλά το κατάφερα. Μου μιλάει με αγαπάει και με φροντίζει σε όλες τις χώρες της Ευρώπης. :D
    Τώρα είμαι έτοιμος για το οδοιπορικό στην Κωνσταντινούπολη με αυτοκίνητο και με τα πόδια. Η πλάκα είναι ότι με αυτά και μ' αυτά ξέχασα να κλείσω ξενοδοχείο. :D

To Hongmi σ΄αγαπάει, κοίτα μην σε χωρίσει η γυναίκα!
  • Εχω κανει τα παντα εκτος απο περασμα ρομ me fastboot σε ενα hongmi 1s ενος φιλου, wipe cache, wipe user data, wipe all data, επαναφορα εργοστασιακων μεσα απο το τηλεφωνο, οτι ηξερα το εκανα, και το τηλεφωνο εκει , fc's συνεχεια, εχει φαει σκαλωμα

Το τηλεφωνο ηρθε με multilanguage απο merimobiles και η πρωτη ελληνικη gtv που περαστηκε απο πανω διχως wipe ειναι η 3.11 ( εκει αρχισαν τα πρωτα fc) περασα σταδιακα 3.12, 3.13 και τωρα 3.14 ολες με wipe και τιποτα, μια απο τα ιδια
  • Διαφήμιση
  • εγώ στις εφαρμογές που παρουσιάστηκε το FC έκανα εκκαθάριση μία μία ( Από ρυθμίσεις -> εφαρμογές) και έστρωσε. Απλά σε κάποιες χρειάστηκε να ξαναπεράσω στοιχεία λογαριασμών.