Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 206.
-
Το έκανα αλλά και πάλι τα ίδια
-
Ο/H Geowrc έγραψε: ΝΑΙ.Δεν ειναι εγκατεστημενη και αν παω να κανω εγκατασταση απο Root Explorer μου λεει ''η εφαρμογη δεν εχει εγκατασταθει'' θα την μεταφέρεις αλλού στην sdcard και θα κάνεις εγκατάσταση. Το κάνω αλλά και πάλι μου λέει ότι η εφαρμογή δεν έχει εγκατασταθεί
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από Geowrc: “Ρε παιδια η ΜΕΤΑΦΟΡΑ(MiShare) υπαρχει στην V6 γιατι δεν τη βρισκω πουθενα;” μήπως ψάχνεις το Tranfer ?” ΝΑΙ.Δεν ειναι εγκατεστημενη και αν παω να κανω εγκατασταση απο Root Explorer μου λεει ''η εφαρμογη δεν εχει εγκατασταθει''
-
Ρε παιδια η ΜΕΤΑΦΟΡΑ(MiShare) υπαρχει στην V6 γιατι δεν τη βρισκω πουθενα;
-
Παράθεση από tora33: “γύρισέ το στα Αγγλικά , βάλε email και password και μετά πάλι Ελληνικά (μόλις ολοκληρωθεί η μετάφραση από τον admin και την ομάδα ...)” Το ιδιο μπορειτε να κανετε και με το ''πληκτρο'' για να εχετε της ρυθμισεις μεσα στης εφαρμογες-το γυριζετε στα Αγγλικα το ρυθμιζετε και μετα παλι Ελληνικα. @MIUI_ART περιμενω το μεταλιο για την προσκληση φιλων χαχα take your time
-
Παράθεση από karamela: “Παράθεση από paternalistis: “Παράθεση από karamela: “Ερώτηση. Το notification warning of battery usage (επειδή είναι στο performance), πως φεύγει; Στην v5 την είχα αφαιρέσει αλλά δε θυμάμαι. Επίσης πως προσθέτουμε widgets?έχω την αγγλική 4.8.29” . Εχει την απαντηση στην τελευταια ερωτηση σου σε προηγουμενη σελιδα. Επισης τα wigdet ακομα δεν ειναι λειτουργηκα.” Το κοίταξα και πριν ρωτήσω και δε βρήκα κάτι σχετικο” *Αυτο πρεπει να γινεται καθε φορα που επιλεγεις perfrormanc…
-
MIUI V6
ΜήνυμαΕιναι αληθεια οτι στην V6 εχουμε το ART Runtime στο developer options?
-
Xiaomi Mi3 Fake vs Real
Geowrc - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμα1)Το αυτοκολλητο μποστα το εχουν και τα γνησια 2)Το γνησιο καλωδιο ΔΕΝ εχει σημα MI πουθενα
-
Εθισμένος
Geowrc - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕνταξει δεν ειναι ολα δικα μου απλα 3 παιδια απο τη δουλεια θελαν να αγορασουν κινητο και ειχαν δει και το ΜΙ3 μου και τους αρεσε και τους ειπα και εγω γενικα για την Χiaomi... το βραδυ θα τους φλασαρω και της ROM και μετα ακομη 3 Greek MIUI members . Ερωτηση πως κανω προσκληση (για να παρω και μεταλλιο)
-
Εθισμένος
Geowrc - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜολις ηρθανε,εχω πολυ δουλεια σημερα!
-
Xiaomi Mi3 2GB 16GB Αγορά!!!
Geowrc - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από politiskostis: “Έστειλα στο Buy Xiaomi Mi3, Mi4, MiPad, HongMi 1S, Redmi Note - XIAOMI MOBILE RETAIL SHOP message με τις απορίες μου στα Αγγλικά, εδώ και μια βδομάδα και δεν μου έχουν απαντήσει. Τέτοια εξυπηρέτηση έχουν; Σας έχει συμβεί;” Δοκιμασε να τους στειλεις mail εδω ( Support@xiaomishop.com ) απο το mail σου και οχι απο την φορμα στη σελιδα τους,συνηθως απαντουν το επομενο πρωι.
-
skype on mi3
ΜήνυμαΝαι η τελευταια Rom εχει θεμα με το Skype(και εγω εχω)λογικα σημερα ή αυριο θα εχουμε νεα Rom και πιστευω να διορθωθει.
-
m3
Geowrc - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΜηπως την βαζεις μεσα σε φακελο;
-
Παράθεση από harris123424: “Στην κάμερα του Mi3 σε απλη λειτουργια οταν ειναι σε ευρεία 16:9 είναι 13mp ή 10mp? επειδη όταν δεν ειναι σε απλη λειτουργια και επιλέγω 13mp αλλάζει σε 4:3 και το 10mp σε 16:9..” Ετσι ειναι (ακομη και στις DSLR) η αναλογιες του αισθητηρα 4:3 οποτε τα 13 mp μπορει να στα δωσει μονο στο 4:3 οταν ζητας 16:9 ειναι σαν να κανεις crop οποτε χανεις καποια pixel.
-
m3
Geowrc - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΚατεβασε την ROM απο εδω xiaomi-miui.gr/community/wsif/…371-Xiaomi-Mi-3-WCDMA-TD/ και μετονομασε τη σε update.zip και βαλτη χυμα (οχι σε φακελο) στην sd μετά πατάς το power και το volume up πατημένο μέχρι να κλείσει και να σε πάει στο mi recoveryεκεί πατάς 2 φορές το volume down να πάει στο english και μετά το power button για να αποδεχτεί την επιλογή σου (έτσι μετακινήσε)και πας εκεί που λέει install update.zip το system one όταν τελειώσει πατάς το power button για αποδοχή και λες reboot και re…