Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 288.
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμαδηλαδη μετα απο αυτες 1η. fastboot devices 2η. fastboot flash recovery ............img 3η. fastboot boot TWRP_ αυτην δεν θα την δωσω γιατι θα κανει επανεκκινηση κ μετα παλι τα ιδια απο την 2η να κανω αυτα που ειπες?? ποιο να περασω απο τα δυο? το tools?? ΝΑ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΩ περναει με την rom που ειχε το κινητο?? η τζαμπα προσπαθω?? σας ευχαριστω πολυ
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμαμπορει να περασει με την rom που ειχε οταν το αγορασα? η θελει να περασω οπωσδηποτε αλλη ρομ??? το περναω ( πιστευω) αλλα μετα οταν δινω εντολη να κανει boot σε twrp recovery κανει επανεκκινηση το κινητο και δεν ανοιγει αλλα θελει κωδικο 1η. fastboot devices 2η. fastboot flash recovery ............img 3η. fastboot boot TWRP_...........img ΕΔΩ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΔΙΝΩ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμαδεν περναει φιλε μου το twrp recovery. αυτο λεω. δεν περναει με τιποτε.... να τωρα μολις ξαναδοκιμασα και με γραφει παλι ( για να ξεκινησετε το android εισαγετε τον κωδικο σας) βαζω κωδικο αλλα μου γραφει ( λανθασμενος κωδικος προσβασης)
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαιδια καλησπερα Πριν απο μερες εκανα αιτηση για να ξεκλειδωσω τον bootloader και ελεγε 360 ωρες αν θυμαμαι καλα. Εμπαινα ανα 2 μερες και ελεγε ολο και πιο λιγες ωρες Προχθες ελεγε αλλες 124 ωρες. Μπηκα σημερα να δω ποσες ωρες εμειναν και ΧΩΡΙΣ προειδοποιηση ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕ και μου εσβησε τα παντα.... (λιγο το κακο γιατι τα ειχα παρει backup προχθες) Λοιπον στο προβλημα τωρα... Πηγα να περασω το twrp και το (3.2.3-1 αλλα και το 3.3.0) μεσω adb και τις οδηγιες απο εδω.. TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOM…
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμα@amavroudis φιλε μου δηλαδη δεν πρεπει να την εχω καπου την ρομ φιλε μου ε??? ξεκλειδωνoντας τον bootloader μετα θα κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και θα την ξαναπερασει μονο του?? @geoanto555 φιλε μου απο εδω κατεβασα το τελευταιο , TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI οταν λες format data εννοεις εκει που παταμε format data και μετα yes??? Format Data σας ευχαριστω ειλικρινα και τους δυο σας και καλο σας βραδυ
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμαπαιδιά καλησπέρα και Χριστός Ανέστη αγόρασα πριν απο μερικές μέρες το redmi note 7 σε μπλε χρώμα, πολύ όμορφο κινητό επειδη οταν ειχα ξεκλειδωσει το mi5s plus ειχα περασει κατευθειαν την ρομ του forum μας ενω τωρα θελω να μεινω για λιγο σε αυτην που φοραει ηδη θελω να σας ρωτησω κατι α. εκανα αιτηση για ξεκλειδωμα bootloader και περιμενω αλλες 7 μερες β. οταν τον ξεκλειδωσω θα σβηστουν ολα οπως θυμαμαι ε??? αρα θα τα παρω backup τα αρχεια μου γ. επειδη θελω να περασω ΞΑΝΑ την ιδια ρομ που εχει τ…
-
Παράθεση από takisfrag: “Eγω πήρα από το fix mobile στην Πατησίων και είναι μια χαρά μέχρι στιγμής Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Πήρες μπαταρία κ την πέρασες εσύ? Η το έστειλες? Πόσο κόστισε? Μπορείς να μου δώσεις λινκ να παραγγείλω Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά καλημέρα Να ρωτήσω κάτι .?? Έχω το mi5s plus από Οκτώβριο του 2017. Θέλει μπαταρία να αλλάξω γιατί δεν κρατάει πλέον αρκετά. Ξέρετε κανένα μαγαζί να αγοράσω ? Να είναι καλή κ δοκιμασμένη από εσάς ? Βρήκα αυτήν αλλά δεν ξέρω αν είναι γνήσια η κρατάει Σας ευχαριστώ και καλή ΑΝΑΣΤΑΣΗ να έχουμε9e634ef6da4c6831dc10034b4dd212db.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Περνάς official > περνάς TWRP > και ή κάνεις root για να το κρατήσει ή περνάς το lazyflasher” Έχει κανένα λινκ να δω οδηγίες?? Θα σβήσει όλα που έχω μέσα? Χίλια ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα παιδιά. Δεν λειτουργεί το titanium backup σε αυτή την rom. Έβαλα κ την 8.2 αλλά και την 8.2.2 έκδοση Ξέρει κανείς κάτι? Ευχαριστώ
-
Καλημέρα παιδιά Επειδη έλειπα εξωτερικό. Βγηκε stable rom δικια μας για το mi5s plus?? Ευχαριστώ
-
Φίλε amavroudi Συγνωμη αλλά τώρα είδα το μνμ Ναι την πέρασα πάνω από την προηγούμενη 8.11.1 και όλα πάνε τέλεια. Δουλευει πολύ καλά. Δεν έκανα fr.
-
Καλημέρα παιδιά Σε mi5s plus όλα άψογα με την arωma Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Παράθεση από gthom: “Παιδια καλημέρα και καλή Κυριακή. Χθες αργά το βράδυ κατέβασα την xiaomi-miui-hellas-8.0_natrium_V10_XTRV_8.11.15.zip και σήμερα που πηγα να κατεβάσω κ την arωma δεν υπάρχουν. Αποσύρθηκαν?? Ευχαριστώ και καλή συνέχεια ” αν διαβάσεις επάνω θα δεις: Αναστέλονται επ'αόριστον όλες οι ARΩMA ROM για τις συσκευές που έχουν Android 8 & 9 ROM, εκτός από τα Mi-6/ Mi Mix / Mi 5 / Mi 5S / Redmi 5 Plus / Redmi Note 5/Pro και το Natrium δεν εξαιρείται.” Ναι αλλά …
-
Παιδια καλημέρα και καλή Κυριακή. Χθες αργά το βράδυ κατέβασα την xiaomi-miui-hellas-8.0_natrium_V10_XTRV_8.11.15.zip και σήμερα που πηγα να κατεβάσω κ την arωma δεν υπάρχουν. Αποσύρθηκαν?? Ευχαριστώ και καλή συνέχεια
-
Καλησπερα παιδιά. Τι έγινε με τις άλλες rom?? Πότε θα δωθουν?? Mi5s plus natrium. Επίσης η stable πότε θα δωθεί ? Ξέρει κανείς?? Ευχαριστώ
-
Καλημέρα παιδιά. Εμείς στο mi5s plus (natrium) πότε θα την πάρουμε ?? Ευχαριστώ