[Miui 10 8.11.15] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 41 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Παιδιά από ότι κατάλαβα το πρόβλημα με της εφαρμογές εκτός play store δεν έχει διορθωθεί έτσι δεν είναι;;;;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H kouskous έγραψε:
Παιδιά από ότι κατάλαβα το πρόβλημα με της εφαρμογές εκτός play store δεν έχει διορθωθεί έτσι δεν είναι;;;;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο αρχικό ποστ στο τέλος αναφέρει αυτό με το update. Αν έχω καταλάβει καλά αυτό δεν εννοεις
Ο/H ktsiaras έγραψε:
Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H gthom έγραψε:
Παιδια καλημέρα και καλή Κυριακή.
Χθες αργά το βράδυ κατέβασα την xiaomi-miui-hellas-8.0_natrium_V10_XTRV_8.11.15.zip
και σήμερα που πηγα να κατεβάσω κ την arωma δεν υπάρχουν. Αποσύρθηκαν??
Ευχαριστώ και καλή συνέχεια
Αναστέλονται επ'αόριστον όλες οι ARΩMA ROM για τις συσκευές που έχουν Android 8 & 9 ROM,
εκτός από τα Mi-6/ Mi Mix / Mi 5 / Mi 5S / Redmi 5 Plus / Redmi Note 5/Pro
και το Natrium δεν εξαιρείται.
Αυτήν που κατέβασα xiaomi-miui-hellas-8.0_natrium_V10_XTRV_8.11.15.zip να μη την περάσω δηλαδή??
Θα βγει άλλη να περιμένω??
Ευχαριστώ
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Dimos Foutsis έγραψε:
Στο αρχικό ποστ στο τέλος αναφέρει αυτό με το update. Αν έχω καταλάβει καλά αυτό δεν εννοειςΟ/H ktsiaras έγραψε:
-
Ο/H gthom έγραψε:
Ναι αλλά δεν υπάρχει ούτε η ΧTRV. Αυτήν που κατέβασα xiaomi-miui-hellas-8.0_natrium_V10_XTRV_8.11.15.zip να μη την περάσω δηλαδή??
Θα βγει άλλη να περιμένω??
Ευχαριστώ
Περίμενε να μας πει ο @MIUI_ART. -
Ο/H tan έγραψε:
Ο/H kouskous έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Όλες οι ROM που είναι βασισμένες σε Android 8 & 9 έχουν αποσυρθεί επειδή παρουσίασαν προβλήματα, και θα βγουν νέες το απόγευμα.
Μάλιστα θα έχει γίνει και Fix στο Backup του Mi-Cloud... -
Αρα εγω που πέρασα το fix και δουλεύει κανονικά θα πρέπει να ξαναπεράσω την νέα που θα δώσετε και αν ναι κατευθείαν η πρέπει να κάνω fr. Ευχαριστώ
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Όλες οι ROM που είναι βασισμένες σε Android 8 & 9 έχουν αποσυρθεί επειδή παρουσίασαν προβλήματα, και θα βγουν νέες το απόγευμα.
Μάλιστα θα έχει γίνει και Fix στο Backup του Mi-Cloud...
Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Dimos Foutsis έγραψε:
Αρα εγω που πέρασα το fix και δουλεύει κανονικά θα πρέπει να ξαναπεράσω την νέα που θα δώσετε και αν ναι κατευθείαν η πρέπει να κάνω fr. Ευχαριστώ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0